BG Burcharth A/S

Burcharth

Egegårdsvej 5
5260 Odense S
Tlf.: +45 66119966
E-mail: info@burcharth.dk

www.burcharth.dk

Kompetencer: Kedelslanger, Kølerslanger, Levnedsmiddelslanger, Metalslanger, Stålslanger, PTFE slanger, Silikoneslanger, Stålslanger, Industrislanger, PVC-slanger, Trykluftslanger, Slanger, Gummislanger, Ventilationsslanger, Koblinger, Maskinpakninger, Pakninger

BG Burcharth tilbyder et konkurrencedygtigt produktprogram af høj kvalitet, inden for tekniske artikler som slanger, koblinger, spænebånd og pakninger samt smøreudstyr og pumper.  Med stor erfaring, viden og fleksibilitet rådgiver vores tekniske konsulenter omkring løsninger inden for de forskellige produktområder.

Vi sætter en ære i at finde den optimale løsning – både når det gælder om at finde det rette produkt, i den passende kvalitet og i forhold til indkøbsoptimering. Vi er lagerførende med de fleste standardvarer og leverer fra vores centrallager – fra dag til dag.

Takket være mange års samarbejde med førende leverandører udvikles og tilpasses vores produktsortimentet løbende. Vi er til enhver tid konkurrencedygtige og omstillingsparate, når markedet efterspørger nye eller bedre produkter. Ligesom vi tilpasser os kundens individuelle ønsker og behov.

BG Burcharth A/S har solgt tekniske artikler gennem med end 90 år, vi er 100% danskejet og en del af BG Group (bg-group.dk). Vi har domicil i Odense, hvor vi råder over 700 m2 kontorer og 7200 m2 lagerfaciliteter. Koncernen har ca. 90 medarbejdere og ca. 20 gange om dagen, året rundt, kører en fragtbil afsted – fyldt med varer til vores kunder.

Vi tilbyder:

  • Over 90 års erfaring
  • Et stort og bredt udvalg til ethvert behov
  • Kundespecifikke løsninger
  • Lagerførende, og dag til dag-levering
  • Online produktkatalog og webshop