Smalgangsreoler

Smalgangsreoler - Leverandører af smalgangsreoler finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end smalgangsreoler, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om smalgangsreoler:


Plastipol-Scheu Nordic ApS

H. P. Hansens Plads 32
4200 Slagelse
Tlf. 69 15 70 75
Mail: info@plastipol-scheu.dk

www.plastipol-scheu.dk

Kompetencer: Kompetencer: Producent og leverandør af bilindretning til alle typer af varebiler til den professionelle bruger. Producent og leverandør af lager- og arbejdspladsindretning, lagerkasser, stabelkasser, lagerreoler, arbejdsborde, plastkasser, lagerløsninger, reolsystemer mm.

Læs mere om Plastipol-Scheu Nordic ApS


RAJA PACK

Tlf.: 44 58 77 00
E-mail: info@rajapack.dk

www.rajapack.dk

Kompetencer: Emballage, tape

Læs mere om RAJA PACK


Reol Hansen ApS

Søbækvej 2
8740 Brædstrup
Tlf.: 75 75 44 55
E-mail: jens@reolhansen.dk

www.reolhansen.dk

Kompetencer: Lagerinventar, lagerreoler, pallereoler, letpallereoler, grenreoler, specialreoler, dækreoler, arbejdsborde, filebænke, reoler med kasser, plastkasser, mezzanin

Læs mere om Reol Hansen ApS


Skov Industri A/S

Gl Grandvej 4
5580 Nørre Aaby
Tlf.: 63424242
E-mail: firma@skov-industri.dk

www.skov-industri.dk

www.skærmvæggen.dk

Kompetencer: Akustik, Støjdæmpning, Ruminddeling/kontor/kontrol- og pauserum, Renrum, Flytbart rum, Smith Reoler, Mezzanin, Akustikregulering, Skærmvægge

Læs mere om Skov Industri A/S


Thanex A/S

Hovedkontor:
Theilgaards Allé 17
4600 Køge

Jylland kontor:
Marsalle 113
8700 Horsens

Tlf.: 46 18 69 69
E-mail: info@thanex.dk

www.thanex.dk

Kompetencer: Dybdestabling, Dækreoler, Gennemløbsreol, Grenreoler, Hyldereoler, Lagerautomater, Lagerindretning, Lagerinventar, Lagerreoler, Mezzanin, Mobile pallereoler, Nethylde, Pallereoler, Plukreoler, Reoleftersyn, Rullebaner, Shuttle, Sikkerhedsudstyr, Stål reoler, Værksted indretning

Læs mere om Thanex A/S


Constructor – NBC øger plukkehastighed med smalgangsreoler
Da PostNord Danmark overtog driften af Nordisk Bogcenter (NBC) i Haslev var det samtidig startskuddet til et optimeringsprojekt der havde til formål at opnå højere kapacitet og øge plukkehastigheden på lageret.

PostNord Danmark håndterer 10 mio. bøger for NBC om året. NBC beskæftiger sig med ekspeditions-,  distributions- og serviceopgaver for forlag til boghandlere, andre forhandlere af bøger, samt direkte slutforbrugere; blandt andet bogklubmedlemmer, skoler, offentlige institutioner og erhvervskunder.

Når varerne ankommer i varemodtagelsen, modtager pallen en stregkode og registreres i WMS. Herfra flyttes pallen med truck til højlageret hvor en kran sætter den ind på en lokation.  Ud over højlageret findes der et ekspeditionsområde med PLS og CLS lager der rummer titler som har været efterspurgt inden for de seneste 7-10 dage, samt det såkaldte "pigeon-hole", der kun rummer bøger som der er ordrer på. 18 medarbejdere veksler mellem pluk, indlagring og pakning. Plukkerne starter med at hente en plukkekasse fra transportbåndet, og derefter dirigeres de via Voice Picking fra pluk til pluk. Processen er yderligere optimeret med fingerscannere, så plukker kan kvittere for pluk med scanner frem for at skulle lave et speak.

Løsningen:

Constructor har leveret stationære hyldereoler, HI280 til "pigeon-hole" lageret der er indrettet med faste, opmærkede plukkesteder i lange gange. Hver anden gang anvendes til pluk, hver anden til indlagring.  Hyldereolerne er udstyret med sikkerhedsværn for at forebygge evt. påkørselsskader. Der afsendes p.t. ca. 2.000 pluk fra dette lager dagligt.

constructor nyhed