Smalgangsreoler

Smalgangsreoler, også kendt som højreoler eller plukkereoler, er en type opbevaringsenhed, der bruges i lager- og distributionscentre for at maksimere lagerpladsen og optimere plukkeeffektiviteten. Disse reoler er designet til at fungere i smalle gange, hvor pladsen er begrænset, og derfor kræver de særlige håndteringsteknikker og udstyr.

Leverandører af og viden om smalgangsreoler:


RAJA PACK

Tlf.: 44 58 77 00
E-mail: info@rajapack.dk

www.rajapack.dk

Kompetencer: Emballage, tape

Læs mere om RAJA PACK


Reol Hansen ApS

Søbækvej 2
8740 Brædstrup
Tlf.: 75 75 44 55
E-mail: jens@reolhansen.dk

www.reolhansen.dk

Kompetencer: Lagerinventar, lagerreoler, pallereoler, letpallereoler, grenreoler, specialreoler, dækreoler, arbejdsborde, filebænke, reoler med kasser, plastkasser, mezzanin

Læs mere om Reol Hansen ApS


Skov Industri A/S

Gl Grandvej 4
5580 Nørre Aaby
Tlf.: 63424242
E-mail: firma@skov-industri.dk

www.skov-industri.dk

www.skærmvæggen.dk

Kompetencer: Akustik, Støjdæmpning, Ruminddeling/kontor/kontrol- og pauserum, Renrum, Flytbart rum, Smith Reoler, Mezzanin, Akustikregulering, Skærmvægge

Læs mere om Skov Industri A/S


Thanex A/S

Hovedkontor:
Theilgaards Allé 17
4600 Køge

Jylland kontor:
Marsalle 113
8700 Horsens

Tlf.: 46 18 69 69
E-mail: info@thanex.dk

www.thanex.dk

Kompetencer: Dybdestabling, Dækreoler, Gennemløbsreol, Grenreoler, Hyldereoler, Lagerautomater, Lagerindretning, Lagerinventar, Lagerreoler, Mezzanin, Mobile pallereoler, Nethylde, Pallereoler, Plukreoler, Reoleftersyn, Rullebaner, Shuttle, Sikkerhedsudstyr, Stål reoler, Værksted indretning

Læs mere om Thanex A/S


Mere viden om smalgangsreoler:

  1. Design: Smalgangsreoler er normalt konstrueret med smalle hylder og reolstrukturer for at maksimere lagerkapaciteten i trange områder. Reolerne er ofte meget høje for at udnytte den vertikale plads.
  2. Brug af plukketrucke: Smalgangsreoler kræver normalt brug af specielle plukketrucke eller stablere, der er designet til at manøvrere i de smalle gange. Disse trucke kan enten være trådløst styret eller opereret af en operatør.
  3. Lagerpladsoptimering: Ved at bruge smalgangsreoler kan lagerpladsen udnyttes mere effektivt, hvilket kan føre til højere lagerkapacitet og bedre lagerstyring.
  4. Plukkeeffektivitet: Selvom smalgangsreoler kræver mere komplekse manøvreringer, kan de føre til øget plukkeeffektivitet, da de giver hurtig adgang til lagerbeholdninger.
  5. Automatiserede løsninger: Nogle smalgangsreoler kan integreres med automatiserede løsninger som AS/RS (Automatisk Lager- og Hentningssystem), hvor robotter eller automatiserede plukketrucke håndterer plukke- og opbevaringsopgaver.
  6. Sikkerhed: På grund af de specielle manøvrer og højder, der er involveret, er sikkerhedskravene for operatører og lagerarbejdere en vigtig bekymring ved brug af smalgangsreoler.

Smalgangsreoler er velegnede til lagermiljøer, hvor pladsen er en begrænsende faktor, og der er behov for at maksimere lagerkapaciteten. Deres anvendelse kan bidrage til bedre udnyttelse af lagerpladsen, øget effektivitet i plukkeprocessen og en mere organiseret lagerstyring.