Berøringsfri måleudstyr

Berøringsfri måleudstyr, også kendt som ikke-kontakt måleudstyr, bruges til at måle egenskaber eller dimensioner af genstande uden at fysisk berøre dem. Dette type udstyr er især nyttigt, når det ikke er praktisk eller muligt at have direkte kontakt med det objekt, der skal måles, eller når man ønsker at undgå potentiel beskadigelse af overfladen.

Leverandører af og viden om berøringsfri måleudstyr (Berøringsfri måling):


Endress+Hauser A/S

Poppelgårdvej 10-12
2860 Søborg
Tlf.: +45 70131132
E-mail: info.dk@endress.com

www.dk.endress.com

Kompetencer: Afstandsmåling, Belægningstykhedsmålere, Berøringsfri måleudstyr, Dataloggere, Energimålere, Farvemålere, Fedtmåling, Flowmålere, Flowmåling, Flowtransmittere, Friktionsmålere, Følere, Følerlommer, Gasanalyser, Gasmålere, Håndmåleværktøj, Iltmålere, Kalibrering af måleudstyr, Lagtykkelsesmålere, Ledningsevnemåling, Meteorologi, Niveauafbrydere, Niveaufølere, Niveaumålere, Niveaumåling, Niveauovervågning, Niveauswitche, Niveauvagter, pH-måling, Procesudstyr, Service af procesudstyr, Skumdetektorer, Spektrometre, Temperaturfølere, Temperaturmåling, Temperaturstyring, Termoføler, Termolomme, Termometre, TOC – Total Organic Carbon, Tomografi, Trykmåling, Tryktransmittere, Trådløs monitorering, Turbuditetsmåling, Tykkelsesmålere, Tørstofmålere, Ultralyds måleudstyr, Validering, Viskositetsmåling

Læs mere om Endress+Hauser A/S


Hexagon Metrology Nordic AB

Svista 7
SE-635 02 Eskilstuna

Ruskvädersgatan 8
SE-418 34 Göteborg
Tlf.: +46 16 160800
E-mail: info.se@hexagon.com

www.hexagonmi.com

Kompetencer: Berøringsfri måleudstyr, Dimensionsmåling, Lasermåling, Meteorologi, Metrologi, Målemaskiner

Læs mere om Hexagon Metrology Nordic AB


Recab Danmark

Hassellunden 14
2765 Smørum
Tlf.: +45 70 300 310
E-mail: sales@recab.com

web

Kompetencer: Advanced Modular Computers, antistatisk udstyr, maskinsikkerhed, kameraer, stregkodelæsere, dataloggere, Embedded Computers og skærme, Industri PC'ere, måleudstyr, laserudstyr, netværk og kommunikation, sensor teknologi, visionssystemer

Læs mere om Recab


ZEISS Industriel Måleteknik

Bregnerødvej 133A 1. Sal
3460 Birkerød
Tlf.: 70 15 70 15
E-mail: info.metrology.dk@zeiss.com

www.zeiss.dk/maaleteknik/home.html

Kompetencer: 3D CT scanning, Formtolerancer, Geometrisk produktspecifikationer, Præcision, Længdemåling, Computertomografi, Koordinatmålemaskiner, Målemaskiner, Positionstolerancer, Produktionsmåling, Kvalitetskontrol, Proceskontrol, Optisk måling

Læs mere om ZEISS Industriel Måleteknik


Zebicon a/s

Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Tlf. 76 50 91 52
E-mail: info@zebicon.com

www.zebicon.com

Kompetencer: 3D scanning, 3D opmåling, CT scanning, Materialeanalyse, Analyse af komponenter, Optisk 3D koordinatmåling, Emneopmåling, Kvalitetskontrol, 3D software, Inspektion, Måleudstyr, Uddannelse og træning

Læs mere om Zebicon a/s


Mere viden om berøringsfri måleudstyr:

Berøringsfri måleudstyr har mange anvendelser på tværs af industrier, herunder fremstilling, byggeri, medicinsk diagnostik, forskning og mere. De giver mulighed for nøjagtige målinger uden at påvirke objekterne, hvilket er afgørende i situationer, hvor præcision og objektintegritet er vigtige.


Hans Følsgaard – Leasing af installations- og måleudstyr
Vi tilbyder nu leasing og langtidsleje som attraktive alternativer til det traditionelle salg/køb og har indgået en samarbejdsaftale med Nordea Finance Equipment for at kunne tilbyde markedets bedste salgs- og finansieringsløsninger.

Hvorfor lease fremfor at købe?

Leasing er en udbredt og velegnet form for finansiering af maskiner, udstyr og køretøjer til erhvervslivet hvor din virksomhed disponerer over udstyret mod at betale en leasingydelse over en aftalt tidsperiode.

Leasing giver en række fordele i forhold til at købe udstyret.

 • Frigørelse af driftskapital, som kan benyttes til andre formål
 • Binder ikke virksomhedens øvrige pantsikkerhed, eftersom Nordea ejer udstyret
 • Fleksibel. Leasingydelserne kan tilpasses indtægterne, f.eks. ved sæsonsvingninger
 • Muliggør regelmæssig udskiftning af forældet udstyr til moderne og effektivt udstyr
 • Enkel budgettering og regnskabsføring for din virksomhed
 • Bedre likviditet. Leasingydelserne fordeles over den tid, udstyret benyttes og genererer indtjening
 • Udstyrets serviceaftale kan inkluderes i leasingaftalen efter behov
 • Fleksibel forsikring af det leasede udstyr enten gennem eget selskab eller gennem Nordea
 • Udstyret kan finansieres op til 100% men vi tilbyder også leasingaftaler med restværdi

Leasingperioden for installations- og måleudstyr er typisk 3 år men kan tilpasses til hvad du som kunde ønsker (24 mdr. – 6 år), så længe det står i forhold til udstyrets forventede økonomiske levetid.

Hvordan leaser du hos HF?

Når produktkonfigurationen m.m. er aftalt, udarbejder HF et uforpligtende finansieringstilbud og efterfølgende en kontrakt. Nordea Finance Equipment arbejder herefter med en hurtig og enkel oprettelse og godkendelse og du underskriver aftalen digitalt, hvorefter HF leverer udstyret direkte dig.

Gennem leasingperioden sørger HF for kompetent hjælp og support med udstyret og vi hjælper dig naturligvis også gerne i gang med træning og uddannelse - præcis som vi gør hvis du vælger at købe.

Fakta om Nordea Finance EquipmentEt af Nordens førende finansieringsselskaber.En del af Nordea og er et uafhængigt søsterselskab til Nordea Finans.Stærk lokal tilstedeværelse gennem 21 kontorer i Norge, Sverige og Danmark.360 dygtige medarbejdereOver 50.000 kunder og samarbejdspartnere
Kontakt

Jacob Arent på telefon 6012 1881 eller jar@hf.net for et uforpligtende leasingtilbud på din nye Sumitomo fusionssplidser, EXFO OTDR eller andet udstyr.


Strenometer – Digital berøringsfri farvemåler MetaVue VS3200
Åbner nye døre inden for farvemåling til kvalitetsstyring og formulering

Strenometer er glade for at kunne præsentere MetaVue™ VS3200, X-Rites nye berøringsfri billedspektrofotometer der med stor nøjagtighed effektiviserer og accelererer farvemålingen på fødevarer, væsker, pastaer, pulvere og gel samt plastik, kosmetik og små eller uregelmæssige emner.

I industrien er det afgørende at fx belægninger, plastik, kosmetik m.m. har en nøjagtig og ensartet farve, og de fleste producenter kan drage stor fordel af MetaVue™ som med sin store alsidighed og unikke præcision accelererer farveformuleringen og effektiviserer farvekontrollen i forbindelse med kvalitetsstyring. Den er således med til at speede hele processen op, samtidig med at spild og omarbejder reduceres. Dette er især vigtigt i produktionsmiljøer hvor man arbejder med forskellige farver og ofte skifter imellem dem. Men også på laboratorier kan man med fordel anvende MetaVue™ til farvemåling da den berøringsfri billeddannelse giver unikke muligheder og betyder at instrumenterne ikke forurenes.

Fordele:

 • Instrumentet er hurtigt og enkelt at anvende – målinger foretages med et tryk på en knap på instrumentets front eller i softwaren.
 • I brugerfladen vises det største (Ø 12 mm) målområde som et forstørret cirkulært digitalt billede af emnet der skal måles.
 • Cirklen kan let og hurtigt efter behov reduceres ned til Ø 2 mm hvorefter det nye fokusområde trækkes hen til det ønskede målepunkt på det forstørrede billede.
 • Måleresultatet beregnes som ”gennemsnitsfarven” for det valgte område.
 • Alternativt anvendes ”SPOTCOLOR”-funktionen hvor den dominerende grundfarve renses for skygger og andre minoritetspixeleringer der afviger fra basisfarven. En stærk og unik feature der kommer til sin ret hvor skygger, som følge af en ujævn overflade eller udformning, giver stor måleusikkerhed med traditionelt udstyr.
 • Den indbyggede glanssensor giver mulighed for at registrere en separat glansmåling sammen med farvedataene.
 • Den unikke sporbarhed der allerede er i iQC/iMatch, forstærkes med muligheden for at gemme billedet af målepunktet sammen med data, det unikke id-nummer og registrerede måleopsætninger og tidspunkter.
 • Der er et udvalg af fleksibelt standardtilbehør, bl.a. stativer til måling på væsker og pulvere samt til enkel højdeforskydning ved måling på emner af varierende størrelse.

Yderligere information om MetaVue™ VS3200 kan hentes hos:
Strenometer ApS, Kongevejen 213, 2830 Virum, 45 95 07 00, salg@strenometer.dk