ZEISS Industriel Måleteknik


Carl Zeiss A/S
Bregnerødvej 133A 1. Sal
3460 Birkerød
Tlf.: +45 70 15 70 15
E-mail: info.metrology.nordics@zeiss.com

ZEISS Quality Excellence Center
Hjørringvej 118
9400 Nørresundby
Tlf.: +45 46 19 50 00
E-mail: qec.metrology.nordics@zeiss.com

www.zeiss.dk/maaleteknik/home.html

Kompetencer: 3D CT scanning, Formtolerancer, Geometrisk produktspecifikationer, Præsision, Længdemåling, Computertomografi, Koordinatmålemaskiner, Målemaskiner, Positionstolerancer, Produktionsmåling, Kvalitetskontrol, Proceskontrol, Optisk måling

ZEISS Industriel Måleteknik – Resultater du kan stole på!

Industriel Måleteknik hos Carl Zeiss A/S hører under den nordiske region, og er en del af den verdensomspændende ZEISS koncern med ca. 42.000 medarbejdere. ZEISS har leveret og serviceret koordinatmålemaskiner og andre præcisionsinstrumenter til dansk industri igennem mange årtier. Vi har egne serviceteknikere med mange års erfaring, som udelukkende installerer og servicerer målemaskiner.

ZEISS tilbyder markedets bredeste program af målemaskiner til mange forskellige formål; Lige fra taktil måling af mikrodele i ur- og instrumentindustrien til opmåling af store flystrukturer eller vindmølledele. Lige fra laserscanning af overflader til røntgen CT-måling af indvendige og skjulte detaljer.

Men selv det mest innovative produkt kommer til kort, hvis ikke der også står en kompetent serviceorganisation bag. Vi har installeret mere end 200 ZEISS koordinatmålemaskiner i Danmark, og råder over egne serviceteknikere, som udelukkende beskæftiger sig med installation, forebyggende vedligehold, reparation, opdatering og kalibrering af ZEISS målemaskiner. Desuden gennemfører vi softwarekurser med egen anvendelsestekniker, og vi er i stand til at yde support i forbindelse med specielle måleopgaver eller fremstilling af færdige måleprogrammer til specifikke opgaver på vores målecenter i Nørresundby.

I kraft af det store antal installerede ZEISS målemaskiner er vi i stand til at arrangere brugerklubber, hvor vi kan tilbyde mulighed for udveksling af erfaringer med andre brugere, samt præsentation af nyheder og forbedringer inden for ZEISS software. Dette fremmer etableringen af et uformelt netværk, som der kan trækkes på ved specielle opgaver.

Kontakt os på +45 70 15 70 15 | info.metrology.nordics@zeiss.com eller kontakt vores målecenter på  +45 46 19 50 00 | E-mail: qec.metrology.nordics@zeiss.com

Cookie-indstillinger