Gibo Plast A/S


Ferrodanvej 14
Postboks 87
6900 Skjern
Tlf: 87 82 87 00
E-mail: post@gibo.dk

www.gibo.com

medlem af Plastindustrien

Plastindustri

Gibo Plast A/S er eksperter indenfor plastløsninger og har årtiers erfaring med vakuumformning, ekstrudering og rotationsstøbning. Et konstant fokus på kvalitet, kundetilpassede løsninger, kontinuerlige investeringer i avanceret teknologi samt landeudvidelse har løftet virksomheden til at være en international leverandør af tekniske plastemner. Plastspecialisten producerer i dag fra fabrikker i Danmark, Polen, Kina og USA.

Virksomheden er en del af SP Group, en koncern af internationale plastproducenter. Den unikke forbindelse hertil og et stærkt leverandørnetværk til råvarer samt c-parts, har medvirket til Gibo Plasts position som førende rådgiver og totalleverandør indenfor plast.

Gibo Plasts kernekompetencer består af rådgivning, udvikling og produktion indenfor:

Vakuumformning – Herunder High-pressure formning & Twin-sheet formning

Ekstrudering

Rotationsstøbning

CNC-bearbejdning

Montage & Systemleverancer

Virksomheden leverer primært emner til cleantech, foodtech, transportindustrien & tunge køretøjer samt til industrielle løsninger. Gibo Plast producerer ligeledes egne bioelementer. Uanset kompleksiteten i dine opgaver, er Gibo din garanti for produkter af højeste kvalitet. Læs mere på deres hjemmeside om, hvordan de kan hjælpe dig med at producere dine emner i plast.

Cookie-indstillinger