Regnmålere

En regnmåler, også kendt som en pluviometer, er en enhed, der bruges til at måle mængden af nedbør, der falder på et bestemt område over en given tidsperiode. Det bruges til at indsamle data om nedbørsmængder og monitorere nedbørsaktiviteten i meteorologi, landbrug, hydrologi og andre relaterede områder. En typisk regnmåler består af en beholder eller opsamler, der har en åbning øverst og en bred skål eller cylinderformet beholder forneden.

Leverandører af og viden om Regnmålere:


Schneider Electric Danmark A/S


Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Tlf.: 88 30 20 00

www.schneider-electric.dk

Kompetencer: Alarmanlæg, Antenneanlæg, Batterier, Belysning, El - og elforsynings produkter, El anlæg, El- og styretavler, El-installation, Elektriske isolationssystemer, Elektromotorer, Generatorer, Elektronikmontage, Elektronikudvikling, Elforsyningsprodukter, Energibesparelser, Energiprojekter, Energisektor - service og vedligehold, EX-udstyr, Flugtvejsarmaturer, Frekvensomformere, Installationsmateriel, Invertere, Ladere, Omformere, strømforsyninger, Kabel- og rørgennemføringer, Kabelrør, Kabelskabe, Kabinetter, Kabler, Koblingskabe, Luftledningsmateriel, Målere, måleinstrumenter, Montage, Muffer, Projektering af energianlæg, Relæer, Samtaleanlæg, Sikkerhedsbelysning, Sikringer, Styringer, Teknisk dokumentation, Tele og svagstrøm, Transformere, Transformerstationer

Læs mere om Schneider Electric Danmark A/S


Mere viden Regnmålere:

Regnmåleren er normalt placeret på en åben og flad overflade, væk fra forhindringer, såsom træer eller bygninger, der kan påvirke nedbørsmålingerne.

Når det regner, samler beholderen vand, og nedbøren opbevares i beholderen. Ved at måle mængden af vand, der er opsamlet, kan man bestemme nedbørsmængden. Regnmålere kan have målestreger eller markeringer på beholderen, der angiver nedbørsniveauer i millimeter (mm) eller tommer (inches).

Regnmålere kan have forskellige design og størrelser, men en almindelig regnmåler har en opsamlingsflade på omkring 10 kvadratmeter. Det anbefales at tømme og aflæse regnmåleren regelmæssigt for at opnå nøjagtige og pålidelige målinger.

Regnmålere bruges til at indsamle data om nedbørsmængder i et bestemt område over tid. Disse data er vigtige for at overvåge og analysere vejrmønstre, klimaforhold, vandressourcer, landbrug, hydrologiske undersøgelser og mange andre applikationer, hvor viden om nedbør er afgørende.


Pronamic regnmålere
Aquasense har herved fornøjelsen at kunne meddele, at vi nu også har fået Pronamics regnmålere på leveringsprogrammet.
I mere end 25 år har Pronamic´s PASSION FOR REGN været den drivende kraft i arbejdet med regnmålere og de koncentrerer sig stadig kun om det. Pronamic A/S blev grundlagt i 1984 og har gennem disse 28 år etableret eksport til 41 lande på 5 kontinenter og leveret mere end 200.000 nedbørsmålere på verdensplan. Grundstammen i deres regnmålere er den patenterede, selvtømmende vippespand, som findes i mange forskellige størrelser og udformninger, så vi altid kan finde netop den regnmåler, som passer ind i enhver meteorologisk station el. lign., hvor der er behov for måling og registrering af regn- eller snemængden. Vi kan også tilbyde kundetilpassede produkter helt ned til valg af farve og f. eks. påsætning af kundens logo el. lign. For yderligere information kontakt Aquasense, Thomas Franck, Telefon 42 42 50 80 - E-mail tf@aquasense.dk  Se også www.aquasense.dk

Cookie-indstillinger