Vægte

Inden for industrien spiller vægte en vigtig rolle i mange forskellige applikationer, der kræver præcis vejning af materialer og produkter. Vægte anvendes til at måle og kontrollere mængder, doseringer, portionsstørrelser og produktkvalitet. Vægte anvendes til at måle hvor meget en given masse eller produkt vejer. Der findes en lang række af typer vægte; bordvægte, brovægte, kontrolvægte, båndvægte, kranvægte og mange flere.

Leverandører af og viden om Vægte:


Danvægt A/S

danvægt

Navervej 26
8382 Hinnerup
Telf.: 86 98 55 77
E-mail:  danvaegt@danvaegt.dk

www.danvaegt.dk

kompetencer: Vægte, brovægte, dyrevægte, platformsvægte, laboratorievægte, big bag vægte, bordvægte, tællevægte, doseringsvægte, hængevægte, kranvægte, doseringsenheder, udlejningsvægte, pallevægte, palleløftevogne, vejesoftware, software, Apps, vejeprogrammer, vejeapps

Læs mere om Danvægt A/S


Eilersen Electric Digital Systems A/S

eilersen

Kokkedal Industripark 4
DK-2980 Kokkedal
Danmark
Tel: +45 49 180 100
E-mail: info@eilersen.com

www.eilersen.dk

Kompetencer: Digitale vejeceller, Vejemoduler, Vejeterminaler, Industrielle vægte, Vejeløsninger, Bjælkevejeceller, Single Point vejeceller, ATEX vejeceller, Kompressionsvejeceller, Kundetilpassede vejeceller, Sensorer

Læs mere om Eilersen Electric Digital Systems A/S


GLOBAL Weighing A/S

Nordre Beddingsvej 26A
3390 Hundested
Tlf: 47 76 04 30
E-mail: info@gwt.dk

www.gwt.dk

Kompetencer: Applikationer (Dosering - Fyldning og Flow), Bordvægte, Brovægte, EX-Vejning, Gulvvægte, Niveaumåling, Tank- og Silovejning, Transmittere, Vejeceller, Vægte, Vægtindikatorer, Vægt Service (kalibreringer, verificeringer)

Læs mere om GLOBAL Weighing A/S


NHK Group Denmark

Stærmosevej
5610 Assens
Tlf.: 89 88 28 28
E-mail: aot@nhkgroup.eu

https://www.nhkmachineryparts.com/

Kompetencer: Maskinsko, IP67 vandtætte kuglelejehuse, rustfri kuglelejer, hjul, transporthjul, industrihjul og andre hygiejniske maskinkomponenter.

Læs mere om NHK Group Denmark


PCE Instruments Denmark ApS

Birk Centerpark 40
7400 Herning
Tlf.: 70 30 53 08
E-mail: kontakt@pce-instruments.com

web

Kompetencer: Måleudstyr, Endoskoper, Flowmålere, Hårdhedstester, Kraftmåler, pH måler, Stroboskoper, Vibrationsmålere, Tykkelsesmåler, EMF måler, Dataloggere, Testinstrumenter, Kontrolenheder, Laboratorieudstyr, Vægte

Læs mere om PCE Instruments Denmark ApS


POUL TARP A/S

Jomfruløkken 4
8930 Randers NØ
Tlf.: 86 42 56 00
E-mail: sales@tarp.dk

www.tarp.dk

Kompetencer: Vejeceller, målesystemer, dataopsamling og kommunikation, pumpesystemer til tankebiler, stationære pumpesystemer, vejning, kranvægte, chassisvægte, liftvægte, bagsmækvægte, minkvægte, hejselad, affaldsregistrering, betalingssystemer, GPS tracking, niveaumåling, flowmålere, niveaumålere, vægte

Læs mere om POUL TARP A/S


TEKFA A/S

Aarhusvej 201
8464 Galten
Tlf.: 86 94 67 00
E-mail: tekfa@tekfa.dk

www.tekfa.dk

Kompetencer: Vejeceller, vejeceller og beslag, pulvertransport, doseringsanlæg, siloer, bigbag, vægte, bjælkevægte, platformsvægte, pneumatisk transport, sækkepåslag, pulverdosering, CAT pumper

Læs mere om TEKFA A/S


Tamtron A/S

Nordlandsvej 90
DK-8240 Risskov
Telefon: 86 17 61 11
E-mail: peter.abrahamsen@tamtron.dk

Web

Kompetencer: Analysevægte, Brovægte, Bordvægte, Checkvejere, Gulvvægte, Industrivægte, Kranvægte, Laboratorievægte, Mikrovægte, Præcisionsvægte, Tællevægte, Vejeceller, Vægte

Læs mere om Tamtron A/S


Vægteeksperten ApS

Tøndervej 19
6340 Kruså
Tlf.: (+45) 71 99 75 01
E.mail: support@vaegteeksperten.dk

www.vaegteeksperten.dk

Kompetencer: vægte, analysevægte, bordvægte, butiksvægte, elektroniske vægte, ex vægte, gulvvægte, industrivægte, kranvægte, laboratorievægte, lastvognsvægte, pallevægte, præcisionsvægte, vejeceller

Læs mere om Vægteeksperten ApS


Mere viden om Vægte:

Her er nogle eksempler på, hvordan vægte anvendes i industrien:

  1. Produktionsprocesser: Vægte anvendes i produktionsprocesser til vejning af råvarer, ingredienser og materialer, der bruges i fremstillingen af ​​forskellige produkter. Det kan være alt fra at vejlede korrekte doseringer af kemikalier i farmaceutisk produktion til at sikre korrekte portioner af ingredienser i fødevareindustrien.
  2. Kvalitetskontrol: Vægte spiller en vigtig rolle i kvalitetskontrolprocessen ved at sikre, at produkterne opfylder de nøjagtige vægtnormer eller tolerancer. Det kan omfatte vejning af færdige produkter, kontrol af pakkevægte eller sikring af, at produkterne er i overensstemmelse med vægtnormer i henhold til specifikationer og standarder.
  3. Logistik og forsendelse: Vægte anvendes til vejning af forsendelser, paller eller containere for at bestemme den nøjagtige vægt og sikre korrekte fragtgebyrer og overholdelse af vægtnormer og transportrestriktioner.
  4. Laboratorieapplikationer: Vægte er uundværlige i laboratorier til præcis vejning af kemikalier, stoffer, prøver og laboratorieudstyr. De anvendes inden for videnskabelig forskning, kvalitetskontrol, medicinske test og mange andre laboratorieapplikationer.
  5. Miljøovervågning: Vægte bruges i miljømåling og overvågning til vejning af prøver og analyser af jord, vand, luft og affaldsstoffer. Det bidrager til at vurdere forurening, overholdelse af regler og standarder samt forskning inden for miljøvidenskab og -teknologi.

Vægte, der anvendes inden for industrien, varierer i størrelse og kapacitet afhængigt af applikationen. Der findes forskellige typer vægte, såsom præcisionsvægte, tælle- og portionsvægte, gulvvægte, belastningsceller og mange andre, der er designet til specifikke formål og præcision.

Præcis vejning er afgørende for at opretholde kvaliteten, sikkerheden og effektiviteten inden for mange industrielle processer og anvendelser. Ved at bruge nøjagtige og pålidelige vægte kan man sikre, at materialer og produkter håndteres korrekt, og at de overholder de nødvendige vægtnormer og standarder.


Scanvægt – Nye vægte-koncepter sikrer nøjagtig og hurtig vægtsortering til proces-industrien
Hos Scanvaegt Systems har vi fuld fart på udviklingen af nye effektive koncepter

Vi har gennem de seneste år udvidet vores produktprogram med nye løsninger til den våde del af procesindustrien og er stolte over at kunne præsentere en helt ny serie af vægtsorteringssystemer; Scanvaegt SP520 Compact Sizer.

Scanvaegt SP520 Compact Sizer er et hurtigt, præcist vægtsorteringssystem til pakning af bulkprodukter i våde produktionsmiljøer. Systemet vejer og sorterer produkter nøjagtigt ved hastigheder på op til 160 emner i minuttet og sikrer maksimal udnyttelse af råvarerne.

SP520 har et kompakt design og fleksible konfigurationsmuligheder, som gør det nemt at integrere systemet i eksisterende produktionslinier. Systemet, som er udviklet specifikt til brug i våde produktionsmiljøer, har en robust konstruktion og et moderne HMI, der gør SP520 Compact Sizer til en kraftfuld løsning til vægtsortering.


METTLER TOLEDO lancerer PowerDeck digital gulvvægt
METTLER TOLEDO lancerer PowerDeckTM, der kombinerer digitale vejeceller med dokumenteret POWERCELL®-teknologi med et robust platformsdesign
Funktioner som bedre nøjagtighed, operatørvejledning i realtid og forebyggende vedligeholdelse fører til forbedringer i hele dit produktionsanlæg. Gulvvægte, der er kendte for deres pålidelighedsproblemer, kan være til stort besvær for personalet i et industrielt anlæg. Analoge vejeceller, kabler og samlebokse er tilbøjelige til at give problemer, der kan medføre vejefejl og forstyrrelser i produktionsplanen. METTLER TOLEDO PowerDeck står klar til at eliminere gulvvægtens traditionelle smertepunkter. Ved at implementere digital POWERCELL-teknologi kan PowerDeck forbedre 4 centrale områder i forhold til traditionelle analoge gulvvægte, herunder:
  •  Operatørvejledning i realtid: Registrerer og advarer operatører, når produktet er ukorrekt læsset, og vejleder brugerne i optimal pålæsning. Denne funktion hjælper med at undgå uensartet påfyldning, spild, unøjagtig vejning og dårlige partier.
  •  En holdbar platform med overlegen nøjagtighed: Man behøver ikke længere at skifte fra vægt til vægt afhængigt af partistørrelse og ønsket nøjagtighed. Vej flere forskellige partistørrelser på en enkelt platform med PowerDeck, og kalibrér kun, når det er nødvendigt.
  •  Færre vedligeholdelsesomkostninger: Ved at fjerne samleboksen og lave et system, der er helt vandtæt, reduceres vedligeholdelsesomkostningerne for nedbrud markant.
  •  Avanceret diagnostik for vægtens egen funktion: Realtidsadvarsler om miljøfarer som restaffald, stødbelastning og temperaturudsving giver brugerne øget synlighed for vægtens tilstand og sikrer nøjagtig og pålidelig vejning.
PowerDeck er designet til at håndtere de hårdeste betingelser i industrielle produktionsanlæg, samtidig med at vedligeholdelsesomkostningerne reduceres, produktiviteten øges, og udbyttet maksimeres. Fordelene kan ses i alle driftsområder.