Vedhæftningsmålere

Vedhæftning er et mål for hvor godt lakken hæfter på undergrunden hhv. det under­liggende lag og til dette anvendes vedhæftningsmålere

Leverandører af og viden om Vedhæftningsmålere:


PCE Instruments Denmark ApS

Birk Centerpark 40
7400 Herning
Tlf.: 70 30 53 08
E-mail: kontakt@pce-instruments.com

web

Kompetencer: Måleudstyr, Endoskoper, Flowmålere, Hårdhedstester, Kraftmåler, pH måler, Stroboskoper, Vibrationsmålere, Tykkelsesmåler, EMF måler, Dataloggere, Testinstrumenter, Kontrolenheder, Laboratorieudstyr, Vægte

Læs mere om PCE Instruments Denmark ApS


Strenometer – Velkendt dornprøveapparat i ny praktisk basismodel
Spar penge, og slip for overflødigt tilbehør

Strenometers leverandør Erichsen GmbH & Co. KG har udviklet en basisversion af deres cylindriske dornprøveapparat, der tester belægningers elasticitet og vedhæftning.

I modsætning til den større model 266 S, der inkluderer 14 dorne i forskellige størrelser, leveres model 266 S-Basic med 1 cylindrisk dorn i en valgfri størrelse. Har man ikke brug for mere, er dette en stor fordel, både praktisk og prismæssigt. Og får man senere brug for dorne i andre størrelser, kan disse købes separat. Apparatet kan teste prøveemner på op til 100 mm bredde og arbejder i overensstemmelse med standarderne EN ISO 1519, EN 13523-7 og ASTM D 522.

Model 266 S-Basis er et kompakt, robust bordinstrument. Selve instrumentet er fremstillet af lakeret stål, og de tre trykruller, som kan drejes parallelt med cylinderaksen, er lavet af hård PVC. Instrumentet leveres i en robust plastikkuffert.

Dornprøven er en udbredt testmetode til vurdering af belægningers elasticitet og vedhæftning når de udsættes for bøjningsstress. Testen foregår ved at en lakeret metalplade bøjes ned over en dorn hvorefter det fastslås ved hvilken dorndiameter ridsedannelsen hhv. afskalningen begynder.

Yderligere information om dornprøveapparat model 266 S-Basic kan hentes hos:
Strenometer ApS, Kongevejen 213, 2830 Virum, 45 95 07 00, salg@strenometer.dk


Cookie-indstillinger