Farvemålere

En farvemåler kaldes og for et kolorimeter, som er et instrument til sammenligning af farveintensitet, hvor det menneskelige øje anvendes som detektor

Leverandører af og viden om Farvemålere:


Endress+Hauser A/S

Poppelgårdvej 10-12
2860 Søborg
Tlf.: +45 70131132
E-mail: info.dk@endress.com

www.dk.endress.com

Kompetencer: Afstandsmåling, Belægningstykhedsmålere, Berøringsfri måleudstyr, Dataloggere, Energimålere, Farvemålere, Fedtmåling, Flowmålere, Flowmåling, Flowtransmittere, Friktionsmålere, Følere, Følerlommer, Gasanalyser, Gasmålere, Håndmåleværktøj, Iltmålere, Kalibrering af måleudstyr, Lagtykkelsesmålere, Ledningsevnemåling, Meteorologi, Niveauafbrydere, Niveaufølere, Niveaumålere, Niveaumåling, Niveauovervågning, Niveauswitche, Niveauvagter, pH-måling, Procesudstyr, Service af procesudstyr, Skumdetektorer, Spektrometre, Temperaturfølere, Temperaturmåling, Temperaturstyring, Termoføler, Termolomme, Termometre, TOC – Total Organic Carbon, Tomografi, Trykmåling, Tryktransmittere, Trådløs monitorering, Turbuditetsmåling, Tykkelsesmålere, Tørstofmålere, Ultralyds måleudstyr, Validering, Viskositetsmåling

Læs mere om Endress+Hauser A/S


PCE Instruments Denmark ApS

Birk Centerpark 40
7400 Herning
Tlf.: 70 30 53 08
E-mail: kontakt@pce-instruments.com

web

Kompetencer: Måleudstyr, Endoskoper, Flowmålere, Hårdhedstester, Kraftmåler, pH måler, Stroboskoper, Vibrationsmålere, Tykkelsesmåler, EMF måler, Dataloggere, Testinstrumenter, Kontrolenheder, Laboratorieudstyr, Vægte

Læs mere om PCE Instruments Denmark ApS


Perfekt farvematch med den nye Colour Sensor
At være sikker på, at kunden får en farve, der lever op til deres forventninger, er en udfordring for mange professionelle malere. Derfor lanceres der nu et nyt fleksibelt farvemålingsværktøj, Nordsjö Colour Sensor, hvilket gør farvevalget både lettere og sikrere. Sammen med Nordsjö Expert app og et enkelt tryk på en knap, scanner den lille bærbare Colour Sensor farven på alt fra puder, tøj til yndlingsartikler, og på få sekunder får du et perfekt farvematch.

Forskning viser at 55% af alle kunder føler, at den farve de valgte, afviger fra deres forventninger, når den males op på en væg. Ved at bruge Colour Sensoren kan professionelle malere sikre sig, at deres kunder får et perfekt farvematch, der imødekommer deres forventninger. Du kan også, direkte i telefonen eller tabletten, visualizerer hvordan farven vil se ud, når der er malet med farven i rummet.

"Vi arbejder konstant på at levere digitalt førende værktøjer og tjenester til de professionelle malere, og Nordsjö Colour Sensor er det seneste bevis på vores arbejde med at udvikle innovative løsninger, der imødekommer malerens udfordringer og præstationskrav." siger Heli Ekman, Brand Manager fra Nordsjö.

Colour Sensoren er ikke kun egnet til professionelle malere, det er også et fremragende værktøj, som arkitekter og andre der arbejder med farver, vil have stor glæde og fordel af.

” Colour Sensoren er let at tage med sig, kræver ingen kalibrering og fungerer enkelt sammen med Nordsjö Expert-appen. Med en nøjagtighed på ≥ 90% giver værktøjet kunderne større tillid til den professionelle maler, og vil ligge godt i alle professionelles værkstøjskasser. Ud over at måle farver har den professionelle maler også adgang til Nordsjös produktkatalog, datablad och projektstyrings-værktøj", tilføjer Heli.