Insatech A/S


Næstvedvej 73C
4720 Præstø
Tlf.: +45 5537-2095
E-mail: mail@insatech.com

www.insatech.comTilmeld Nyhedsbrev

Kompetencer: Afspærringsventiler, Butterflyventiler, Dataloggere, Flowmålere, Flowmåling, Fugtindholdsmålere, Fugtmåler, Kalibrering, Kalibrering af udstyr, Kalibreringsudstyr, Kontraventiler, Kontrolventiler, Kuglehaner, Kugleventiler, Ledningsevne-måling, Linieskriver, Manometre, Mekaniske ventiler, NAMUR ventiler, Niveaumålere, Niveaumåling, Niveauovervågning, Niveauswitche, pH-måling, Pitotrør, Positioner, Procesventiler, Procesudstyr, Regulering, Reguleringsventiler, Service af procesudstyr, Sikkerhedsventiler, Skibsventiler, Spadeventiler, Sædeventiler, Temperatur, Temperaturfølere, Temperaturmåling, TOC – Total Organic Carbon, Trykkalibrator, Trykmåling, Tryktransmittere, Tørstofsmålere, UV lys, Validering, Vandbehandling, Vandindhold, Viskositetsmåling

Agenturer: Additel, Atlantium, Binder, Bronkhorst, Carraro, Exner, Flexim, Veolia Sievers, Ghibson, Kjærulf Pedersen, NDC, Optek, Systec, Yokogawa

Vi leverer instrumenter, kalibrering og service til industrien

Insatech har siden 1989 leveret instrumentering, kalibrering og service til industrien i Danmark. Vi har et bredt udvalg af instrumenter inden for blandt andet: flow, niveau, analyse, tryk og temperatur. Derudover har vi vores eget kalibreringslaboratorium, der udfører akkrediterede kalibreringer til pharmaindustrien. Vi kan desuden hjælpe dig med at udvikle nye systemer og styringer til din proces eller udskifte de eksisterende. Vi er kort sagt drevet af vores passion for instrumenter, procesoptimering og vores ønske om at være din komplette instrumentpartner.

Med os som leverandør får du gavn af vores mere end 30 års erfaring, der gør os i stand til at tilbyde dig teknisk viden inden for branchespecifikke applikationer og dokumentationskrav. Vi arbejder for fødevare-, pharma-, energi-, marine-, vand-, spildevand-, olie- og gasindustrien. Vi udvikler, producerer og leverer desuden vores egne løsninger globalt til marine- og pharmavirksomheder. Vi er ejet af koncernen Addtech, der består af ca. 140 selvstændige virksomheder, der alle sælger højteknologiske produkter og løsninger til kunder primært i produktionsindustrien.

Fakta om Insatech

Vidste du, at Insatech står for Instrumentation and Automation Technology, har hovedkontor i Bårse og at vi i dag er over 80 Insatech’ere i Danmark, og har agenter i 23 lande. Vi er desuden distributør for mere end 35 brands, heriblandt nogle af verdens største instrumentproducenter, såsom Yokogawa, Baker Hughes og Veolia.

Cookie-indstillinger