CNC-boring

CNC-boring er en spåntagningsteknik, der bruger en computerstyret numerisk kontrol (CNC) maskine til at bore præcise huller i et arbejdsstykke. CNC-maskinen styrer boreværktøjet og bevægelsen af arbejdsstykket i henhold til programmerede instruktioner, hvilket resulterer i nøjagtige og gentagne boreoperationer.

Leverandører af og viden om CNC-boring:

ALCUMATIC A/S

Rønsdam 4, Ragebøl
6400 Sønderborg
Tlf.: 74 48 57 50

www.alcumatic.dk

Læs mere omALCUMATIC A/S og se den fulde firmaprofi

Mekoprint A/S

Hermesvej 2
9530 Støvring
Telf.: 99 36 56 00
E-mail: info@mekoprint.dk

www.mekoprint.dk

Læs mere omMekoprint A/S og se den fulde firmaprofi

Mekoprint Microturn A/S

Bakkegårdsvej 106
3050 Humlebæk
Tlf.: 49191663
E-mail: claus@microturn.dk

www.microturn.dk

Læs mere omMekoprint Microturn A/S og se den fulde firmaprofi

Randers Rørindustri Aps

Eriksvej 7
8960 Randers SØ
Tlf: 86439632
E-mail: henrik@randersrorindustri.dk

www.randersrorindustri.dk

Læs mere omRanders Rørindustri Aps og se den fulde firmaprofi

Thorsteds Maskinværksted

Oldenvej 1 A
3490 Kvistgaard
Tlf.: 49 13 90 15
E-mail: info@thorsteds.dk

www.thorsteds.dk

Læs mere omThorsteds Maskinværksted og se den fulde firmaprofi


Mere viden om cnc-boring:

Processen med CNC-boring indebærer programmering af CNC-maskinen med de ønskede boreparametre, herunder dimensioner, placering og dybde af hullerne. Derefter udfører CNC-maskinen boreoperationen ved at placere boreværktøjet ved den ønskede position og styre bevægelsen af arbejdsstykket for at opnå den ønskede boreoperation.

CNC-boring kan udføres med forskellige typer boreværktøjer, herunder spiralbor, centerbor og forstørrede bor. CNC-maskinen styrer rotationen og fremdriften af boreværktøjet for at fjerne materiale og danne et præcist hul i arbejdsstykket.

Nogle fordele ved CNC-boring inkluderer:

  1. Præcision: CNC-maskiner kan bore huller med høj præcision og gentagelighed. De følger de programmerede instruktioner nøjagtigt og sikrer ensartede resultater for hvert borehul.
  2. Effektivitet: CNC-boring kan udføres hurtigt og effektivt. CNC-maskiner kan bore flere huller i rækkefølge uden behov for manuel indgriben, hvilket sparer tid og øger produktiviteten.
  3. Automatisering: CNC-boring eliminerer behovet for manuel styring og overvågning af boreprocessen. Maskinen kan køre autonomt, hvilket frigiver operatørens tid til andre opgaver.

CNC-boring anvendes inden for forskellige industrier, herunder metalbearbejdning, træbearbejdning, plastikproduktion, elektronikproduktion og mere. Det bruges til at bore huller i forskellige materialer og arbejdsstykker med præcision og effektivitet. CNC-boring er en vigtig teknik inden for præcisionsbearbejdning, hvor nøjagtige huller er afgørende for komponenternes funktion og samling.

Cookie-indstillinger