Langfræsning

Langfræsning er en bearbejdningsproces, der involverer fjernelse af materiale langs en længere strækning af en overflade ved hjælp af en fræsemaskine. Processen indebærer at fræse eller skære materiale væk for at opnå en ønsket form, profil eller planhed på overfladen.

Leverandører af og viden om langfræsning:

lpm production a/s

Energivej 34
6870 Ølgod
Tlf.: 76 98 22 55
E-mail: lpm@lpm.dk

web

Læs mere omLpm production a/s og se den fulde firmaprofi

Mikroprecision

Åkærvej 2
43330 Gørløse
Tlf.: 42 75 75 80
E-mail: info@mikroprecision.dk

web

Læs mere omMikroprecision og se den fulde firmaprofi

Thorsteds Maskinværksted

Oldenvej 1 A
3490 Kvistgaard
Tlf.: 49 13 90 15
E-mail: info@thorsteds.dk

www.thorsteds.dk

Læs mere omThorsteds Maskinværksted og se den fulde firmaprofi

Vestjysk Modelsnedkeri ApS

Isefjordsvej 5
6715 Esbjerg N
Tlf.: 26412563
E-mail: pbo@vestjyskmodelsnedkeri.dk

www.vestjyskmodelsnedkeri.dk

Læs mere omVestjysk Modelsnedkeri ApS og se den fulde firmaprofi


Mere viden om langfræsning:

Langfræsning udføres typisk på flade overflader, såsom plader, paneler eller gulve, hvor der er behov for at fjerne materiale i en kontinuerlig bevægelse over en længere afstand. Det kan være nødvendigt at opnå en præcis planhed, ensartet tykkelse eller glathed på overfladen.

Fræsemaskinen til langfræsning er udstyret med et fræseværktøj, der er designet til at fjerne materiale i en langstrakt bevægelse. Fræseværktøjet kan have flere skær eller skærelementer, der arbejder sammen for at fjerne materiale og skabe den ønskede overfladeprofil.

Langfræsning anvendes inden for forskellige industrier og applikationer. Det kan omfatte bearbejdning af træ, metal, plast eller andre materialer, hvor der er behov for at skabe plane og ensartede overflader. Det kan også anvendes til at fjerne ujævnheder, forberede overflader til efterfølgende bearbejdning eller opnå specifikke tolerancer.

Præcision og nøjagtighed er vigtige i langfræsning for at opnå det ønskede resultat. Maskinens indstilling, valg af fræseværktøj, arbejdshastighed og materialeegenskaber skal alle tages i betragtning for at sikre en effektiv og nøjagtig fjernelse af materiale.

Cookie-indstillinger