Revolverdrejning

Revolverdrejning er en form for drejning, der anvendes til at bearbejde flere arbejdsemner på en drejebænk uden behov for manuel omstilling af værktøjer eller arbejdsemner. Det indebærer brug af en revolverhoved- eller værktøjsturret, der er monteret på drejebænken og indeholder flere forskellige værktøjer.

Leverandører af og viden om revolverdrejning:

Automa ApS - Maskinfabrikken

Automa

Værkstedvej 11
2500 Valby
Tlf.: +45 36 300 888
E-mail: kontakt@automa.dk​

www.automa.dk

Læs mere omAutoma ApS – Maskinfabrikken og se den fulde firmaprofi

lpm production a/s

Energivej 34
6870 Ølgod
Tlf.: 76 98 22 55
E-mail: lpm@lpm.dk

web

Læs mere omLpm production a/s og se den fulde firmaprofi

Mikroprecision

Åkærvej 2
43330 Gørløse
Tlf.: 42 75 75 80
E-mail: info@mikroprecision.dk

web

Læs mere omMikroprecision og se den fulde firmaprofi

REA automatdrejning ApS

Industrivej 2
5450 Otterup
Tlf.: 64 82 20 06
E-mail: mail@rea.dk

www.rea.dk

Læs mere omREA automatdrejning ApS og se den fulde firmaprofi

Vestjysk Modelsnedkeri ApS

Isefjordsvej 5
6715 Esbjerg N
Tlf.: 26412563
E-mail: pbo@vestjyskmodelsnedkeri.dk

www.vestjyskmodelsnedkeri.dk

Læs mere omVestjysk Modelsnedkeri ApS og se den fulde firmaprofi


Mere viden om revolverdrejning:

I revolverdrejning kan drejebænken programmere og kontrollere bevægelsen af revolverhovedet, hvilket gør det muligt at rotere og bringe de nødvendige værktøjer ind i arbejdsposition for at udføre forskellige bearbejdningsoperationer på de individuelle arbejdsemner.

Fordelene ved revolverdrejning inkluderer:

  1. Høj effektivitet: Revolverhovedet giver mulighed for hurtig skift mellem værktøjer og arbejdsemner uden manuel omstilling, hvilket minimerer nedetid og øger produktiviteten.
  2. Præcision og gentagelighed: Revolverdrejning sikrer præcis positionering af værktøjerne og arbejdsemnerne, hvilket resulterer i ensartede og nøjagtige bearbejdningsoperationer.
  3. Reduceret arbejdskraft: Revolverdrejning reducerer behovet for manuel intervention og betjening, da processen er automatiseret. Dette frigør operatører til at udføre andre opgaver og øger effektiviteten.
  4. Øget fleksibilitet: Revolverdrejning giver mulighed for bearbejdning af forskellige typer arbejdsemner med forskellige værktøjer, hvilket gør det velegnet til produktion af forskellige dele og komponenter.

Revolverdrejning anvendes ofte i industrier som bilproduktion, maskinbygning, elektronik og mange andre, hvor der er behov for effektiv bearbejdning af flere arbejdsemner. Det er en avanceret drejningsteknik, der kræver programmering af drejebænken og korrekt konfiguration af revolverhovedet og værktøjerne for at opnå ønskede resultater.

Cookie-indstillinger