Universalslibning

Universalslibning

Universalslibning er en alsidig slibeproces, der bruges til at bearbejde forskellige typer materialer og former. Dette ved hjælp af en universalslibemaskine. Universalslibning er kendt for sin evne til at udføre forskellige slibeoperationer, såsom plan- og cylinderformet slibning, indvendig og udvendig slibning, konturslibning og rundslibning.

Leverandører af Universalslibning:

Karlslunde Metalsliberi A/S

kms

Notgangen 5A & 5B
2690 Karlslunde
Telf.: 46 15 58 16
E-mail: kms@k-m-s.dk

www.k-m-s.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Lars Broe Rustfri stål A/S

Herluf Trolles Vej 20
5220 Odense SØ
Tlf.:63 15 09 09
Email: larsbroe@larsbroe.dk

www.larsbroe.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

OSG Scandinavia a/s


Langebjergvænget 16
4000 Roskilde
Tlf.: 46 75 65 55
E-mail: osg@osg-scandinavia.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Saint-Gobain Abrasives A/S

Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Telf.: 46 75 52 44

www.saint-gobain.dk/abrasives-dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Tyrolit A/S

Herstedøstervej 21, 2.sal
2600 Glostrup
Tlf.: 43 55 74 00
E-mail: order-dk@tyrolit.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Villiam Petersen Tandhjulsfabriken Horsens A/S

Islandsvej 30
8700 Horsens
Tlf.: 75 62 16 22
E-mail: salg@tandhjulsfabriken.dk

www.tandhjulsfabriken.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

En universalslibemaskine er designet til at kunne udføre flere slibeoperationer. Dette ved hjælp af forskellige slibehjul, der kan tilpasses til forskellige materialer og bearbejdningsbehov. Den har også forskellige bevægelsesakser. De giver mulighed for præcis justering og styring af slibeoperationerne.

Universalslibningen kan udføres på en bred vifte af materialer, herunder metal, keramik, glas, plast og mere. Det anvendes i forskellige industrier som metalbearbejdning, værktøjs- og støbningsteknik, maskinbygning, bilindustrien og meget mere.

Nogle almindelige typer af slibeoperationer, der kan udføres med universalslibning, inkluderer:

  1. Plan- og cylinderformet slibning: Dette indebærer at skabe flade eller cylindriske overflader på et emne. Dette ved at bevæge slibehjulet i en plan eller cylinderformet bevægelse.
  2. Indvendig og udvendig slibning: Dette indebærer at slibe indvendige eller udvendige overflader på rørformede eller cylindriske emner ved hjælp af specialiserede slibehjul og justerbare arbejdshoveder.
  3. Konturslibning: Dette indebærer at skabe komplekse former og konturer på et emne ved at bevæge slibehjulet langs en foruddefineret sti eller profil.
  4. Rundslibning: Dette indebærer at skabe runde eller cylindriske former på emner ved at rotere emnet og bevæge slibehjulet langs dets overflade.

Universalslibning kræver ekspertise og omhyggelig indstilling af slibemaskinen, valg af slibehjul, korrekt placering af emnet og overvågning af slibeoperationerne for at opnå ønsket overfladekvalitet og præcision. Det er vigtigt at følge sikkerhedsprocedurer og bruge passende beskyttelsesudstyr, da slibeoperationer kan generere støv og gnister, der kan være farlige.

Cookie-indstillinger