Forbehandling

Forbehandling foretages af mange forskellige emner og materialer, men har som udgangspunkt til formål at "gøre emnet klart" til den reelle overfladebehandling. Når man snakker forbehandling, skelner man normalt mellem kemiske og mekaniske forbehandlinger.

Leverandører af og viden om Forbehandling:


Magma-FIRESTOP A/S

Ryttermarken 29
5700 Svendborg
Tlf.: 62 21 96 00 / 20 13 30 26
E-mail: info@magma-firestop.dk

www.magma-firestop.dk

Kompetencer: Brandbeskyttende maling, brandmaling, brandsikring, brandimprægnering, flammehæmmer, brandforebyggelse

Læs mere om Magma-FIRESTOP A/S


Mere viden om forbehandling:

Typisk starter man forbehandlingen med affedtning, hvorefter der vælges én eller flere andre forbehandlinger. Hvis der ønskes flere forbehandlinger vil rækkefølgen altid være mekaniske kemiske. En af de oftest anvendte forbehandlinger er kemisk bejdsning.


ReTec´s portefølje i Tyskland udvides med Smicon forbehandlingsanlæg
ReTec´s portefølje i Tyskland udvides med Smicon forbehandlingsanlæg

Fra den 2. februar 2022 tager ReTec´s tyske afdeling sig af de tysktalende kunder for den hollandske producent Smicon BV i DACH-regionen. Vi er glade for udvidelsen og kan trække på de mange erfaringer fra det succesfulde samarbejde i Skandinavien, hvor ReTec har arbejdet sammen med Smicon i igennem de sidste 7 år, fortæller Tim Krüger, adm. direktør i ReTec Recyclingtechnik GmbH.

Smicon-systemer er at finde på mange forskellige områder inden for genanvendelse fødevarer. SMIMO bioseparatorer, neddelere, purerere til dyrefoderproduktion, vindsigter, afvandingspresser og nøglefærdige systemer til vask af containere er blot nogle få af ekspertiseområderne.

Siden 1980 har Smicon udviklet og fremstillet produkterne i Holland. Med et motiveret team på 45 medarbejdere fremstiller Smicon omkring 120 maskiner om året og kan med 2000 maskiner leveret på verdensplan trække på en unik knowhow og netværk.

Tonnie Smits, administrerende direktør hos Smicon: "Vi ser frem til at udvide samarbejdet mellem ReTec og Smicon til DACH-regionen. ReTec og Smicon repræsenterer de samme værdier i deres filosofi og taler det samme sprog på trods af deres forskellige nationaliteter. Rådgivningen og supporten er altid fokuseret på kundens succes og udføres med en masse procesknowhow og branchekendskab. Sammen med ingeniørarbejde og service af høj kvalitet fører dette til langsigtede kunderelationer.”