Trådgitter

Trådgitter

Trådgitter er en form for netværk eller struktur, der er dannet af sammenflettede eller svejsede metaltråde. Trådgitre er som hovedregel fremstillet af runde tråde af stål, men andre materialetyper kan forekomme. Disse trådgitre er beslægtet med de kendte net, blot med glatte tråde istedet.

Leverandører af Trådgitter:

Ahlsell

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: ahlsell@ahlsell.dk

www.ahlsell.dk/da

Se hele vores produktprogram og profil her

Lyma Kemiteknik AB

Box 130
23222 Arlöv
Tlf : 69 91 19 88
E-mail: inquiry@lyma.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her

WestCoast® Technique

Forum Kirkevej 26,
6715 Esbjerg N
Tlf.: 76 12 33 66
E-mail: wct@wct.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Det består af vandrette og lodrette tråde, der er forbundet sammen i et gittermønster for at danne åbninger eller celler mellem trådene.

Trådgitteret kan fremstilles af forskellige materialer, herunder stål, rustfrit stål, aluminium, kobber eller endda plastik. De kan have forskellige tråddiametre og åbninger, hvilket giver forskellige niveauer af styrke, fleksibilitet og gennemtrængelighed. Trådgitteret kan være enten firkantede, rektangulære eller sekskantede i formen af deres celler.

Der er mange anvendelser af trådgitteret på grund af deres alsidighed og egenskaber. Nogle fælles anvendelser inkluderer:

  1. Sikkerhed og hegn: Trådgitter bruges ofte til at opbygge sikkerhedshegn omkring ejendomme, bygninger eller industrianlæg for at forhindre uautoriseret adgang.
  2. Afskærmning og beskyttelse: Trådgitter kan bruges som afskærmning eller beskyttelsesnet til at forhindre indtrængen af ​​skadedyr, insekter eller små genstande i forskellige områder som f.eks. vinduer, ventilationsåbninger eller haver.
  3. Filtrering: På grund af åbningernes størrelse kan trådgitter bruges som filtre til at adskille partikler eller materialer af forskellig størrelse. De anvendes i industrielle processer, luftfiltreringssystemer eller endda som sigtenet til at sortere materialer.
  4. Styrkelse og forstærkning: Trådgitter bruges også til at forstærke og styrke forskellige strukturer som betonplader, veje eller bygninger. De giver ekstra modstandskraft mod brud og fordeling af belastninger.
  5. Dekorative formål: Nogle typer trådgitter bruges også til dekorative formål i arkitektonisk design, kunstværker eller indretningsprojekter.

Det findes i mange forskellige størrelser, typer og designs for at imødekomme forskellige applikationer og specifikke behov. De tilpasses ofte efter ønskede specifikationer og kan skæres eller formes til at passe til specifikke dimensioner eller geometrier.

Cookie-indstillinger