Trådvæv

Trådvæv, også kendt som vævet trådnet eller vævet mesh, refererer til en type netlavet af sammenflettede tråde, der danner et fladt og åbent vævemønster. Dette vævemønster kan have forskellige maskestørrelser afhængigt af den ønskede anvendelse. Trådvæv fremstilles typisk af metaltråd, såsom rustfrit stål, kobber, messing eller andre materialer som plastik eller glasfiber, afhængigt af applikationen.

Leverandører af og viden om Trådvæv:


Sanistål

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: sanistaal@sanistaal.dk

www.sanistaal.com

Kompetencer: Alt i metaller og Stål, Blankt stål, Byggestål, Konstruktionsstål

Læs mere om Sanistål A/S


WestCoast® Technique

Forum Kirkevej 26,
6715 Esbjerg N
Tlf.: 76 12 33 66
E-mail: wct@wct.dk

web

Kompetencer: Filtrering, Buesi, Spaltesier og filterindsatse, Sigte og solde, Filterelementer, Demistre, Trådvarer, Trådvæv, Svejste net, Presse-/ bølgegitter, Filtervæv, Kunststof, Afskærmning, Trådhegn, WireNet / WebNet, Maskinafskærmning, Trådnet og gitter, Insektnet, Plader, Perforeret plader, Mikroperforering, Speziperf/Conidur, Strækmetal, Afløbsfilter / OCS-filter, Mekaniske akseltætninger, Patrontætninger, Komponenttætninger, Tråd transportbånd, Filterbånd og sibånd, Opbevaring, Depotrum, Boldskabe og Golfskabe, Trådkurve, Rustfri Maskinafskærmning, Net på ramme

Læs mere om WestCoast® Technique


Mere viden om Trådvæv:

Trådvæv anvendes i en bred vifte af applikationer, herunder:

  1. Filtrering: Trådvæv bruges i filteranordninger til at adskille partikler fra væsker eller gasser. Det findes i mange industrier, såsom olie- og gasproduktion, kemisk industri og fødevareindustrien.
  2. Sikkerhed: Trådvæv anvendes til sikkerhedsskærme og rækværk for at beskytte bygninger, vinduer, balkoner eller maskiner.
  3. Skærmning: I vinduesskærme og dørskærme fungerer trådvæv som en barriere mod insekter, mens det stadig tillader luftstrøm og udsyn.
  4. Arkitektur og design: Trådvæv bruges også til arkitektoniske formål som bygningselementer, indvendige og udvendige dekorationer, og det bruges ofte i kunstneriske og designprojekter.
  5. Transport: I visse transportmidler, såsom biler og lastbiler, bruges trådvæv til kølerskærme, grillgitter og andre applikationer.
  6. Filtre til gas og væsker: Trådvæv anvendes i gasturbinefiltre, vandbehandlingssystemer og luftfiltre.
  7. Sikkerhedsudstyr: Trådvæv bruges også i beskyttelsesbeklædning, handsker og sikkerhedsudstyr til at forhindre skader.

Trådvæv fås i forskellige tykkelser og maskestørrelser for at imødekomme specifikke applikationer og krav. Det er kendt for sin styrke, holdbarhed og alsidighed, hvilket gør det til en populær løsning i mange forskellige industrier og anvendelser.