Højtryksanlæg

Et højtryksanlæg kan være eldrevet, diesel/benzindrevet eller hydraulikdrevet. Anvendelsesmulighederne for et højtryksanlæg dækker mange industrier og formål, eksempelvis til spuling af kloakker eller rens af facader, blot for at nævne nogle

Leverandører af og viden om Højtryksanlæg:


QteC ApS

Lundsbjerg Industrivej 17
6200 Aabenraa
Tlf.: 73 66 21 00
E-mail: info@qtec.dk

web

Kompetencer: Vandskæring, vandstråleskæring, højtryksudstyr, højtrykspumper, vandskæremaskiner, 2D/3D laserprojektorer, linielasere, CNC maskiner, måleudstyr, aluprofiler og automation, anlagsstop, vacuumhold, afkortesave

Læs mere om QteC ApS


Serman & Tipsmark A/S

Maltvej 12
9700 Brønderslev
Tlf.: 70 10 09 11
Email: info@serman-tipsmark.dk

www.serman-tipsmark.dk

Kompetencer: Akkumulatorer, Cylindre, Hydraulik og Pneumatik, Hydraulik service, Hydraulikanlæg, Hydraulikblokke, Hydraulikcylindre, Hydraulikfiltre, Hydraulikfittings, Hydraulikgear, Hydraulikkoblinger, Hydraulikmotorer, Hydraulikolier, Hydraulikpumper, Hydraulikrør, Hydraulikslanger, Hydrauliktanke, Hydraulikventiler, Hydraulikværktøj, Hydrauliske anlæg, Hydrauliske pumper, Hydrauliske ventilblokke, Højtryksanlæg, Højtryksfiltre, Højtryksfittings, Højtrykspumper, Højtryksslanger, Højtryksventiler, Oliepumper, Pumpeanlæg, Pumpeanlæg, Pumper, Pumpeservice, Pumpestationer, Pumpestyring, Service af pumper, Service og reparation af kraner, Serviceeftersyn maskiner, Smørepumper, Smøresystemer, Testbænke, Trykfiltre - trykfilter, Trykrørssystemer, Trækprøvning, Træktestbænke

Læs mere om Serman & Tipsmark A/S


Sihm Højtryk A/S

Guldborgsundvej 3
6705 Esbjerg Ø
Tlf.: 75 15 97 00
E-mail: info@sihm.dk

www.sihm.dk

kompetencer: dyserhøjtryksanlæghøjtryksslangerVandskæringHøjtrykspumperHøjtryksrensere

Læs mere om Sihm Højtryk A/S


Sihm Højtryk – Vi har maskiner til omgående levering fra lager
Er du på jagt efter en ny maskine, så hjælper vi gerne. Vi kan fra lager levere nye maskiner, blandt andet;

* Ny Dynajet 350th dieseldrevet traileranlæg med fyr - 350bar, 16 ltr/min

* Ny benzindrevet indbygningsanlæg med fyr og Honda motor- 200 bar, 21 ltr/min (AQ200-21H-IND)

* Ny benzindrevet indbygningsanlæg med fyr og Honda motor - 250 bar, 30 ltr/min (AQ250-30H-IND)

Interesseret? Kontakt vores salgsafdeling for nærmere information - sales@sihm.dk eller tlf. 7515 9700.


Sihm Højtryk leverer højtryksanlæg og udstyr til verdens 8. største laksefarm
Lakseopdræt er Færøernes største eksportvare. Laksene opdrættes i såkaldte havbrug, som er store ringe med net der placeres i havet, hvori laksene opvokser. Ringe og net skal regelmæssigt rengøres for begroning, en opgave, som indtil videre er udført ved hårdt manual arbejde. Sihm Højtryk A/S fra Esbjerg har i samarbejde med et Færøsk firma været med til at levere højtryksudstyr, der effektiviserer processen med 5-600%.

Effektiv afvaskning

Det Færøske firma Bakkafrost, som er verdens 8 største lakseopdrætter, udviklede sammen med Mekanor, en vaskeanordning, der med højtryk kan rengøre fiskeringene på en mere ergonomisk og effektiv måde.

Tidligere blev ringene løftet op på båd med kran, hvorefter begroningerne blev spulet væk med manuelt højtryksarbejde. Et job der er så fysisk hårdt, at operatøren højst kan arbejde 20 minutter inden en pause er nødvendigt - rengøring af én ring tager 3 operatører 8 timer.

Med en diameter på 160 og 200 meter, samt vægt på ca. 70 ton for hver ring og strengere krav fra myndighederne, var det nødvendigt for Bakkafrost, at se på en anden rengøringsløsning.

Sihm Højtryk A/S fra Esbjerg blev derfor kontaktet for at høre om de kunne levere det nødvendige højtryksanlæg og udstyr. De har tidligere leveret kundespecifikke højtryksløsninger til Mekanor. Også denne gang fandt de frem til en løsning - et højtryksanlæg indbygget i container - 260 bar og svimlende 1036 liter saltvand i minuttet, drevet af en 750 Hk motor.

Sihm Højtryk A/S er specialister i højtryk, med mere end 30 års erfaring i salg og service af maskiner og udstyr fra verdensførende producenter. Derfor har de også udover selv højtryksanlægget kunne levere dyser, drejeled og andet til den vaskeanordning, som Mekanor har designet og bygget til at rengøre fiske-ringene med.

Tysk kvalitet og dansk know-how

Det leverede højtryksanlæg er produceret af Hammelmann GmbH, som er en af verdens førende producenter af højtryk og ultrahøjtryksanlæg. Sihm Højtryk A/S er agent for Hammelmann i Danmark, Grønland, Færøerne og Island, hvilket er en af grundene til at opgaven landede hos dem.

Sihm Højtryk A/S har allerede stærke relationer på Færøerne, hvor de har fastslået deres navn, som en pålidelig og stærk samarbejds- og udviklingspartner. Udover at levere standardhøjtryksløsninger kan Sihm Højtryk også med egen udviklingsafdeling og produktion indgå i dialog med deres kunder, om specialopgaver og i sidste ende – hvis nødvendigt – sætte det i produktion på eget værksted.

”Vi anser det, som en enorm anerkendelse af det vi kan og vores gode kundeforhold med Mekanor, at de bad os om, i samarbejde med dem at løse denne opgave.” siger Frank Sihm, direktør for Sihm Højtryk A/S. Rengøring af net i dam- og havbrug er en velkendt teknik indenfor højtryksverdenen. Der findes udstyr designet til netop sådanne opgaver, dog ikke i samme størrelsesorden, som hos Bakkafrost og det er en effektiv og miljøvenlig metode” fortsætter Frank Sihm. Leverancen til Mekanor / Bakkafrost har skabt så meget opmærksomhed på Færøerne, at det lokale nyhedsbureau ”Norðlýsið” har skrevet en historie om vaskeanordningen og højtryksanlægget, som de beskriver, som Færøernes største højtryksrenser.