Fejemaskiner

Fejemaskiner anvendes til at feje eller rydde et areal. Fejemaskiner er en alsidige maskiner, der kan bruges til flere forskellige formål året rundt. Om vinteren kan fejemaskiner rydde sne og holde fortov, stier, parkeringspladser mv. fri for sne. På andre tider af året kan fejemaskiner holde større arealer rene for skrald, blade mv.

Leverandører af og viden om fejemaskiner:


FACTORYCAT DANMARK
v/ Tornvig Christensen Maskiner A/S

Industriparken 27-29, Lind
7400 Herning
Tlf.: +45 97 12 21 88
E-mail: info@tornvigmaskiner.dk

Kontakt: Salgschef/medejer Søren Bjerggaard soren@tornvigmaskiner.dk - Mobil 23 21 84 40

www.factorycat.dk

Kompetencer: Doseringsanlæg, Fejemaskiner, Gulvvaskemaskiner, Kombimaskiner, Rengøringsmaskiner, Sugemaskiner

Læs mere om FACTORYCAT DANMARK


Motorcentrum A/S

Stagehøjvej 5
8600 Silkeborg
Tlf.: 86 81 37 00
E-mail: info@motorcentrum.dk

www.motorcentrum.dk

Kompetencer: Græstrimmere, Havefræsere, Hækkeklippere, Plæneklippere, Motorsave

Læs mere om Motorcentrum A/S


O.J. Truck A/S

oj truck

Hovedgaden 5
8831 Løgstrup
Tlf. Salg: 86 64 26 99
Tlf. Service:  86 64 30 44
E-mail: oj@ojtruck.dk

www.ojtruck.dk

Kompetencer: El-pallevogne, El-stablere, El-truck, Fejemaskine, Gulvvaskere, Stablere, Truckbatterier, Gulvvaskere, Truckservice

Læs mere om O.J. Truck A/S


SOLUS A/S - WIMA

Jens Horsbøl
Lisenborgevej 6, Bølling
6900 Skjern
Tlf.: 97 36 80 88
E-mail: jens@solus.dk

www.solus.dk

Kompetencer: Tipvogne, autotrailere, traktorlad, kirkegårdsvogne, renovationsvogne, drænspuler, slamsuger, spuler, specialvogne, vandvogne, rentvandstankvogne, halmvogne, saltsprederundervogne, tagrensere, sneplove, blokvogne, gyllevogne, gartnervogne, ATV vogne, entreprenørvogne, maskinopbygninger, ombygning af tipvogne for syn, slangeruller

Læs mere om SOLUS A/S


STIHL Danmark

Park Alle 295
2605 Brøndby
E-mail: info@stihl.dk

www.stihl.dk

Kompetencer: Græstrimmere, Havefræsere, Hækkeklippere, Plæneklippere, Motorsave, Rengøringsmaskiner

Læs mere om STIHL Danmark


Stemas Maskinsalg A/S

Tolsagervej 2
8370 Hadsten
Tlf.: Jylland/Fyn: 86 43 49 00 / Sjælland: 57 61 46 67
E-mail: km@stemas.dk

www.stemas.dk

Kompetencer: Generatorer, generatoranlæg, nødstrømsanlæg, nødstrømsgeneratorer, nødstrøm, lystårne, lysmaster, marinegeneratorer, generatorservice, transformere, brændstoftanke, kabler, belastningmodstande, fordelingstavler, Himoinsa Minilæssere, læssemaskiner, Weidemann, vinterbekæmpelse, teleskophjullæssere, hjullæssere, teleskoplæssere, el-drevet minilæsser, Komprimering, Ammann, pladevibratorer, fremadkørende vibrationsplader, stampere, jordloppe, frem-bak vibrationsplader, fuldhydrauliske pladevibratorer, valser, valsetog, asfalttromler, råjordskompaktorer, asfaltudlæggere, Udstyr, skovle, pallegafler, greb, kost, sneskær, saltspredere, fejemaskiner

Læs mere om Stemas Maskinsalg A/S


Løwener – Første 100% eldrevne fejemaskine i 5 m³ klassen
RAVO 5 eSerien

Overalt i EU og ikke mindst i Danmark stiller myndighederne stadigt stigende krav om nedbringelse af køretøjers udledning af støj- og luftforurening, således at borgerne – også i større byområder – kan opholde sig udendørs uden risiko for helbredsskader.
Hos RAVO B.V. har man taget udfordringen op, og resultatet ses i form af den nyudviklede RAVO 5 eSerie maskine, som er første 100% elektrisk drevne og minimalt støjende fejemaskine i 5 m3 klassen.

Fordelene ved eldrevne

Fordelene ved elektrisk fejning er utallige og udgør en oplagt mulighed for nedbringelse af det klimamæssige fodaftryk og forbedring af livskvaliteten for beboerne i byområder. Med den miljøvenlige og innovative RAVO 5 eSerie fejemaskine er der sagt farvel til diesel, benzin og andre fossile brændstoffer og velkommen til absolut nul udledning af CO2 eller nitrogenoxider. Hertil kommer, at fejemaskinen er minimalt støjende (93 dB), hvilket selvfølgelig også bidrager til at gøre livet mere behageligt for byboerne.

RAVO teknologi skaber værdi

Kommuner, som vælger en RAVO 5 eSerie fejeløsning, er ikke bare på rette vej, når det gælder bæredygtighed og miljøbevidsthed. De er samtidig sikre på at få en fejemaskine af højeste kvalitet skabt på baggrund af mange års erfaring inden for udvikling og fremstilling af fejemaskiner. En RAVO fejeløsning – uanset om den er elektrisk eller konventionel – er kendetegnet ved en fantastisk fejeevne, et kraftigt sugesystem og en høj lasteevne. Den elektriske version har så lige det ekstra plus, der får den til at leve op til tidens miljøkrav, uden at det går ud over andre væsentlige faktorer, herunder rækkevidde og produktivitet. Sidstnævnte er i top takket være maskinens højkapacitets batteri.

RAVO matcher kravene

RAVO B.V. ser det som sin primære mission at udvikle og fremstille maskiner, som matcher de krav, markedet og samfundet stiller. Der er ganske vist allerede en række kompakte fejeløsninger på markedet, men det viser sig gang på gang, at der skal større maskiner til for at løse opgaven effektivt – ikke mindst når det gælder større og tætte byområder. RAVO B.V. står derfor klar med eSerie versionen i 5 m3 klassen.

Den grønne eSerie maskine er et suverænt bud på renholdelse af veje, gader, pladser og cykelstier, uden at det er til gene for nogen, og som et ekstra plus kan maskinen med fordel anvendes tidligt om morgenen eller om natten, fordi den kun støjer minimalt. Støjniveauet indvendigt i kabinen er minimeret (nu kun 61 dB) til bedring af arbejdsmiljøet for føreren af køretøjet.