Tekniske børster

Tekniske børster benyttes til blandt andet fejning af veje og pladser, herunder lufthavne, motorveje med mere. Andre typer af tekniske børster kan også benyttes til opgaver som afgratning, overfladerensning og forædling. Børster kan fremstilles børster efter kunders ønsker og tegninger. Mange tekniske børster fremstilles i bedste certificerede materialer. Man kan med fordel anvende stansede tekniske børster til rensning af transportbånd. Anvendelsesmulighederne virker uendelige for tekniske børster.

Leverandører af og viden om Tekniske børster:


Flex Trim A/S

Flex Trim

Hedelund 28
7870 Roslev
Tlf.: +45 96 76 01 28
E-mail: info@flex-trim.com

www.flex-trim.com

Kompetencer: Pudsehoveder, Slibebørster, Slibemateriale, Sandpapir, Slibeværktøj, Overfladebehandling

Læs mere om Flex Trim A/S


LEIF HARDING MADSEN


Haraldsborgvej 93
4000 Roskilde
Tlf.: 46 36 33 00
E-mail: leif.harding@mail.dk

www.lhmtools.dk

Kompetencer: Mikroskoper, stereolupper, hulfremstillingsværktøj, minicuttere, specialværktøj, honing, honere, hulbor, pincetter, lime, lakker, inspektionsspejle, doseringsudstyr, kabelbindere, opmærkning, arbejdslamper, kernebor og gevind, aerosoler, specialtænger, krogsæt, slibesvamp, piccolobørster, fræsere, tape, servietter, skruestik, blæsepistol, ankerspil

Læs mere om LEIF HARDING MADSEN


Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen 40
2730 Herlev
Tlf.: +45 3695 1230
E-mail: lemu@lemu.dk

www.lemu.dk

Kompetencer: Alt i metaller og Stål , Aluminium, Armeringsstål, Befæstelse, Belysning, El-teknik, Kabler, Rustfri stål, Rør, Stål, Værktøj

Læs mere om Lemvigh-Müller A/S


Mere viden om Tekniske børster:

Tekniske børster bruges til forskellige formål afhængigt af deres design og egenskaber. Her er nogle almindelige anvendelser af tekniske børster:

  1. Rengøring: Tekniske børster bruges ofte til at fjerne støv, snavs, partikler og affald fra forskellige overflader. De kan bruges til at rengøre udstyr, maskiner, elektroniske komponenter, instrumenter, biler, møbler og meget mere.
  2. Polering: Nogle tekniske børster er designet til at polere og rense overflader som metal, glas eller træ. De kan bruges til at fjerne ridser, pletter eller rust, og de hjælper med at opnå en glat og blank finish.
  3. Børstning af tekstiler: Visse typer tekniske børster bruges til at børste og rense tekstiler som tøj, tæpper eller møbelstof. De kan fjerne fnug, støv og dyrehår samt genskabe tekstilernes udseende og blødhed.
  4. Maling og belægning: Ved maling eller påføring af belægninger bruges tekniske børster til at sprede og jævne malingen eller belægningen. De findes i forskellige størrelser og materialer, afhængigt af den påkrævede præcision og konsistens.
  5. Børstning af hår og pleje: Børster til personlig pleje bruges til at børste og style hår. Disse børster kan variere i størrelse, form og stivhed af børstehår for at imødekomme forskellige hårtyper og stylingbehov.

Det er vigtigt at bemærke, at forskellige typer tekniske børster er tilpasset til specifikke anvendelser, og derfor kan der være specialiserede børster til mere specifikke formål, end dem der er nævnt her.


TYROLITs SUNBURST radial bristle børster


22.maj 2023


Tyrolit er en af verdens største producenter af bundne slibe-, skære-, save-, bore og afretningsværktøjer og vi udbyder af systemløsninger inden for værktøj og maskiner.

Siden 2021, har TYROLIT samarbejdet med den USA-baserede virksomhed, Dedeco, for at være den eksklusive industrielle partner for distribution af SUNBURST radiale børster i Europa.


NYT fra JNC Teknik
BUTTI kost m/ PP-plast børster til genvindings-industrien

Specielt kommunale pladser, genbrugsvirksomheder samt parkeringsområder hos private virksomheder vil med fordel kunne benytte Butti til: industriel affald, plastik, glas, træ samt sand m.v.

Butti leveres i 4 størrelser op til 3 meter bred, og har let udskiftelige børster.

Butti ECO Strong Broom støver ikke som en alm. roterende kost!

Simpel og effektiv system, der passer til pallegafler på din gaffeltruck, hjullaster eller teleskoplift.

Vil du køre grønt, så Butti - da INGEN brug af Hydraulik eller EL er nødvendig.

Vi sender gerne brochure på BUTTI ‘s store udstyrs program, der omfatter Magneter, samt Stålbørster m.v.

Kontakt os for mere info:
Tlf.: +45 9722 5922
Mobile: +45 4052 5922
E-mail: jnc@jnc-teknik.dk


Tyrolit – Tynd stålbørste til nem rengøring af svejsesømme
Der stilles ofte store krav til sammenføjningen af rørledninger, og derfor svejses de i flere trin. Hver enkelt svejsesøm skal efterfølgende rengøres, så der kan lægges flere svejsesømme ovenpå.

Tyrolit Premium*** Pipeline-børsten er en ny type stålbørste, der kun er 6 mm bred. Den er specialudviklet til hurtig rengøring før og efter svejsning og kan anvendes til både stål og rustfrit stål.

Ofte anvendes der grovrensere af nylon til denne type opgaver. Fordelen ved at anvende dette produkt i stedet er, at børsten er meget tyndere, hvilket gør det nemmere at nå svejsesømmen. Desuden kan almindelige vinkelslibere op til 12.000 o/min. anvendes, da stålbørsten er godkendt til meget højere omdrejningstal. Stålbørsten efterlader heller ikke nogen belægninger ved højere temperaturer.

- På trods af navnet på produktet, Pipeline-børste, så kan den ikke kun bruges ved svejsning af rør, men også ved alle typer af grovere svejsninger, siger Göran Nyberg, produktchef hos Tyrolit. Det er et meget anvendeligt produkt for alle, der arbejder med svejsning og smedeopgaver.

Tyrolit Premium*** Pipeline-børsten fås i to varianter: én tilpasset til stål og én tilpasset til rustfrit stål. Begge er kun 6 mm brede