Køreplader

Køreplader fremstilles i både plast og jern. Kørepladerne skåner indkørsler og belægninger. Ved køreplader i plast er det oftest muligt, at selv lægge pladerne på overfladen, hvorimod køreplader af jern kræver en kran. Køreplader bruges normalt under vejarbejde eller reparationer, hvor en del af vejen er midlertidigt utilgængelig eller er i en ustabil tilstand.

Leverandører af og viden om Køreplader:


BMS A/S

Sofiendalsvej 94A 1. sal
9200 Aalborg sv
Tlf.: +45 7242 0200
E-mail: mail@bms.dk

www.bms.dk

Kompetencer: Bæltekraner, Gaffeltrucks, Kranudlejning, Køreplader, Lastbilkraner, Mini kraner, Mobilkraner

Læs mere om BMS A/S


Dansk Vejsikring A/S

Industrilunden 1
4030 Tune
Tlf: 70 210 210
Email: info@vejsikring.dk

www.vejsikring.dk

Kompetencer: Vejmateriel

Læs mere om Dansk Vejsikring A/S


Mere viden om Køreplader:

Ved at lægge køreplader over hullerne kan trafikken fortsætte med at flyde relativt glat, og det hjælper med at minimere forstyrrelser og ubehag for bilisterne.

Kørepladerne er normalt holdbare og i stand til at bære vægten af køretøjer, så de ikke synker ned i de påvirkede områder. De er midlertidige løsninger, indtil vejreparationen eller vedligeholdelsen er afsluttet, og den permanente vejoverflade kan genetableres.


Nordic Platform – KØREPLADER PRODUCERET I HAVPLAST!
Vi har tilføjet endnu produkt til vores AIRSTEPS OCEAN sortiment! Vores AIRSTEPS OCEAN Køreplade er vores seneste skud på stammen og er som alle andre AIRSTEPS OCEAN produkter fremstillet af genanvendt plastmateriale fra havet.

På et stabilt underlag vil kørepladen kunne klare et akseltryk på op mod 20 tons. Kørepladen måler 115 x 200 cm og vejer 21 kg. 1 af vores køreplader svarer til 20 kg havplast og udgør derfor et vigtigt bidrag til miljøbeskyttelsen