Kompaktlagersystemer

Kompaktlagersystemer - Leverandører af kompaktlagersystemer finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end kompaktlagersystemer, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om kompaktlagersystemer:


RAJA PACK

Tlf.: 44 58 77 00
E-mail: info@rajapack.dk

www.rajapack.dk

Kompetencer: Emballage, tape

Læs mere om RAJA PACK


Thanex A/S

Hovedkontor:
Theilgaards Allé 17
4600 Køge

Jylland kontor:
Marsalle 113
8700 Horsens

Tlf.: 46 18 69 69
E-mail: info@thanex.dk

www.thanex.dk

Kompetencer: Dybdestabling, Dækreoler, Gennemløbsreol, Grenreoler, Hyldereoler, Lagerautomater, Lagerindretning, Lagerinventar, Lagerreoler, Mezzanin, Mobile pallereoler, Nethylde, Pallereoler, Plukreoler, Reoleftersyn, Rullebaner, Shuttle, Sikkerhedsudstyr, Stål reoler, Værksted indretning

Læs mere om Thanex A/S


NYHED Ny Rotator fra Logitrans – med justerbare boksholdere
Unik og fleksibel løsning, der passer til forskellige boksstørrelser!

En stor efterspørgsel fra kunderne har fået Logitrans A/S til at udvikle en ny Rotator, som har justerbare boksholdere. Det betyder, at man nemt kan indstille den nye Rotator til mange forskellige størrelser af kasser og gitterbokse og dermed løse mange opgaver i virksomheder  der bruger forskellige kassestørrelser. Bredden på de justerbare boksholdere indstilles manuelt med et håndsving.

"Vi har udviklet en unik og fleksibel løsning for virksomheder, der har brug for at håndtere bokse med bredder, der varierer fra 800 mm til 1200 mm. Det kan de nu gøre med en og samme Rotator", siger Gitte Kirkegaard Berg, Salgsdirektør hos Logitrans A/S.

Rotator gør det muligt at dreje og vippe forskellige kasser og gitterbokse, så brugeren kan nå indholdet uden at strække sig og belaste ryggen. Kassen kan også vendes med bunden i vejret, så den tømmes fuldstændigt.

Rotators controller giver brugeren garanti for en præcis og kontrolleret rotation og samtidig en nem programmering af vippegrader og rotationshastighed. Controlleren har ingen relæer og sliddele og er derfor nem og billig at vedligeholde.

Rotator fås også i to andre modeller - en model, hvor boksholderne ikke kan justeres, men bruges, hvor der kun er behov for en fast boksstørrelse, og en model med multikonsol, som kan tilpasses kundens helt specielle behov. På Rotator med multikonsol er det muligt at fastspænde og rotere forskellige emner, f.eks. værktøj.

"Vores Rotator er en uundværlig medspiller i enhver virksomhed, hvor der er behov for at tømme og fylde kasser eller dreje forskellige genstande - op til 1000 kg. Og med vores seneste fleksible skud i Rotator-familien, er der nærmest ikke den kasse eller genstand, som ikke kan håndteres af en Logitrans Rotator!", afslutter Gitte Kirkegaard Berg.
Logitrans-produkterne forhandles i Danmark af NP Trucks med afdelinger i Horsens (75 64 75 00) og Roskilde (46 75 76 00)