Lastbilkraner

Lastbilkraner er kraner som fastmonteres på lastbilen, således man altid har kran med sig og er klar til at løfte varer af og på ladet. Leverandører af lastbilkraner finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end lastbilkraner, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om lastbilkraner:


Fyns Kran Udstyr A/S

Brændekildevej 37
5250 Odense SV
Tlf.: +45 70152015
E-mail: fku@fku.dk

www.fyns-kran.dk

Kompetencer: Donkrafte, Dynamometre, El-taljer, Faldsikring, Hydraulisk værktøj, Kraner, Kranservice, Kæder, Løftegrej, Rundsling, Sjækler, Spil, Stålwirer, Surringer, Taljer, Vakuumløft, Wirestropper, Løfteklo, Løftemagnet, Surring, Svingkran, Traverskran, LøfteudstyrLøfteåg, Alle produkter, Udlejning, Taljer, Løftestrop, Kraner, Løfte udstyr, Fald sikring

Læs mere om Fyns Kran Udstyr A/S


J. Ødum’s Eftf. A/S

Messingvej 17
8940 Randers SV
Tlf. 86 44 81 44
E-mail: info@j-odum.dk

www.j-odum.dk

Kompetencer: Maskinflytning, kranservice, flytteservice, maskinopbevaring, transport, bådtransport

Læs mere om J. Ødum’s Eftf. A/S


Meldgaard Hydraulik A/S

Askelund 10
6200 Aabenraa
Tlf.: 74 33 72 00
E-mail: hydraulik@meldgaard.com

www.hydraulik.meldgaard.com

Kompetencer: Kroghejs, Kraner, Løfteudstyr, Løftegrej, Taljer, Hydraulikcylindere, Hydrauliktanke, Hydraulikventiler, Hydraulikpumper, Vejesystemer

Læs mere om Meldgaard Hydraulik A/S


Munck Kraner A/S

Industrivej 14
8920 Randers NV
Tlf.: 70 22 45 85
E-mail: info@munck-kraner.dk

www.munck-kraner.dk

Kompetencer: Kraner, GIS Eltaljer, Wiretaljer, Håndtaljer, Svingkraner, Let kransystem, Traverskraner, Løftegrej, Service og eftersyn, Højt kvalificeret personale, Fuldt digitaliseret

Læs mere om Munck Kraner A/S


Palfinger Danmark AS

Stensgårdsvej 21M
5500 Middelfart
Tlf.: +45 7010 8010
E-mail: info@palfinger.dk

www.palfinger.dk

Kompetencer: Autokraner, Kraner, Kroghejs, Lastbilkraner, Skrotkraner, Svingkraner

Læs mere om Palfinger Danmark AS


Skaks A/S

Kometvej 35
6230 Rødekro
Tlf.: Jylland/Fyn 74 69 38 88
Tlf.: Sjæland 44 22 44 21
E-mail: lsj@skaks.dk

web

Kompetencer: Maskinflytning, kraner, mobilkraner, lastbilkraner, specialtransporter, baksning

Læs mere om Skaks A/S


Sydkystens Kranservice ApS

Håndværkerbyen 17
2670 Greve
Tlf.: 43 90 24 76
E.-mail: info@sydkran.dk

www.sydkran.dk

Kompetencer: Kraner, Løftegrej, Løfteudstyr, Løfteåg, Service og reparation af kraner, Svingkraner, Søjlesvingkraner, Traverskraner, Letportalkraner, Trækprøvning, Løftestropper, Vakuumløft, Håndkædetalje, Skraldetalje, Elektro kædetalje, Elektro wiretalje, Lovpligtigt eftersyn, Kontrol af løftegrej, Faldsikring, Anhugning

Læs mere om Sydkystens Kranservice ApS


UN Mobilkraner A/S

Ternevej 4
8641 Sorring
Tlf.: 86 95 75 99
E-mail: info@unmobilkraner.com

web

Kompetencer: Kraner, mobilkraner, grove mobilkraner, grabbe, reservedele til kraner, Orlaco kameraer, service og reparation af kraner, salg og rådgivning

Læs mere om UN Mobilkraner A/S


Stor kranopbygning leveret fra SAWO
En kran i 100 ton/meter klassen er afleveret til Arthur Andersen Transport ApS. De har fået leveret en HIAB X-HiPro 1058 E-8 kran, med monteret Jib 150X-6. Kran samt jib er udstyret med 2 ekstra ventilsektioner, for kørsel med grab, både med og uden jib monteret. Kranen er yderligere leveret med HIAB 2 ton spil, med 60 meter lang wire. Kranens funktioner, samt jib og spil kan alle betjenes fra den leverede CombiDrive fjernstyring, med 8 håndtag. For at opnå kundens ønskede kapacitet, er der i bagenden monteret ekstra støttebensbom. 

Bag kranen har SAWO monteret et lad på 5,7 meter med stål forsmæk. I ladkanten er der lavet surringsøjer, samt mulighed for surring under ladbund.

Opbygningen er som nævnt leveret til Arthur Andersen Transport ApS, det er første gang de modtaget en HIAB kran i 100 ton/meter klassen, men har i forvejen to Effer kraner i henholdsvis 140- og 180 ton/meter klassen. Opbygningen var i øvrigt også udstillet på Transport messen i Herning


Nordjysk Hydraulic fik autorisation og kæmpe løft på kvalitet og ledelse
Med en autorisation fra Søfartsstyrelsen og indførelsen af et gennemgribende kvalitetsledelsessystem er Nordjysk Hydraulic nu langt bedre rustet til at udføre lovpligtige eftersyn af kraner og andet løftegrej til blandt andet den maritime branche

I 2012 etablerede Brian Nielsen Nordjysk Hydraulic ApS i Aabybro, og lige siden har virksomhedens kernekompetencer været årlige og 10 års eftersyn på lastbilkraner og mobilkraner, årlige eftersyn, service og reparationer på entreprenørmaskiner og personlifte, eftersyn, reparation og opbygning af hydraulik på industrianlæg samt årlige og fem års eftersyn på marinekraner,

- Vi har udført test og servicering af kraner til marineområdet i mange år. Derfor er det en stor tilfredsstillelse, at Nordjysk Hydraulic nu har fået autorisation til at udføre eftersyn på hejsemidler og lossegrej fra Søfartsstyrelsen, siger Brian Nielsen.

En af betingelserne for at blive autoriseret er, at virksomheden indfører et kvalitetssikringssystem, der indeholder procedurer, der sikrer, at det specificerede arbejde også bliver gennemført i henhold til Søfartsstyrelsens retningslinjer.

Understøtter hele forretningen

Til at hjælpe med at udvikle og implementere et sådant kvalitetsledelsessystem valgte Nordjysk Hydraulic Bendix Lehmann Consulting ApS som rådgiver.

- Det kvalitetsledelsessystem, vi har udarbejdet, understøtter selve hovedprocesserne i virksomheden – det vil sige salg, produktion, fremstilling, service osv. Men herudover dækker systemet også arbejdsmiljø, uddannelse og træning, arbejdspladsvurdering (APV) og flere andre ting, der hjælper og optimerer Nordjysk Hydraulic i en travl og produktiv dagligdag. Det er med andre ord en virksomhedsplatform, der understøtter forretningen hele vejen rundt, forklarer Bendix Lehmann.

Kvalitetsledelsessystemet udgør også fundamentet for en eventuel fremtidig ISO 9000-certificering.

- Samarbejdet med Bendix har været en god proces, og det er helt tydeligt i vores samarbejde, at hans mange års erfaring som ingeniør indenfor mange forskellige brancher har gavnet min forretning. At Bendix også selv har en baggrund som smed har jo blot gjort dialogen mere jordnær og betydet, at han har forståelse for, hvad der sker nede på værkstedsgulvet, siger Brian Nielsen.

Fordele for kunderne

Det nye kvalitetsledelsessystem kommer på flere måder Nordjysk Hydraulics kunder til gode. Som noget helt afgørende er der nemlig indbygget et unikt, fleksibelt system til oprettelse af checklister til de mange forskellige typer af køretøjer, kraner, entreprenørmaskiner og andet udstyr, som virksomheden servicerer og godkender.

- Systemet anvendes online under test og service, og resultaterne gemmes og arkiveres. Det betyder, at kunden har mulighed for selv at hente sine servicecertifikater og historik på maskinerne direkte fra nettet, oplyser Bendix Lehmann.

- Og det betyder, at vi i Nordjysk Hydraulic nu som en ekstra service kan sikre os, at kundens maskiner altid bliver serviceret rettidigt, da der er fuld historik på service af alle maskiner. På den måde kan vi proaktivt hjælpe vores kunder, så deres maskiner får de lovpligtige eftersyn rettidigt, supplerer en tilfreds Brian Nielsen.

Gearet til fremtiden

Han ser både autorisationen og det nye kvalitetsledelsessystem som en naturlig videreførelse af mere end 20 års erfaring med alle typer opgaver indenfor hydraulik og mindre smedeopgaver.

- Det har været en spændende proces at få dette system udviklet og implementeret. Både Brian og hans medarbejdere har alle taget rigtigt godt imod det og arbejdet konstruktivt med i hele processen. Samtidig gør det Nordjysk Hydraulic gearet til en fremtid med stadig større krav til styring og kvalitet, herunder dokumentation og digitalisering, understreger Bendix Lehmann.

Udover at udføre service, reparation, fejlfinding og opbygning af hydrauliske anlæg enten on-site eller på værkstedet i Aabybro er Nordjysk Hydraulic også forhandler af PM lastbil- og marinekraner.


SAWO – Nye Hiab kraner med tandstangsdrejning
SAWO er glade for at introducere to nye Hiab stykgodskran modeller med tandstangsdrejning i kapacitetsområdet 30-40 tm

Når det virkelig gælder, er nøjagtighed altafgørende. Og den samlede nøjagtighed er netop, hvad den nye HIAB X-HiPro 352 E leverer. Denne kran kan leveres med op til 8 hydrauliske udskud og to forskellige jib med op til 5 hydrauliske udskud.

Den er det nyeste medlem af en hel familie af HIAB stykgodskraner, som er udviklet med byggeri og tagdækning i tankerne, da den opfylder kravene til en kran der kan række langt – med eller uden jib.

HIAB X-HiPro 362 EP er bygget specielt for at kunne give dig op til 10 % mere løftekraft, så du kan flytte de tunge laster, som kræver mindre rækkevidde. Den er specielt designet til at arbejde tæt på med tunge og ubekvemme laster, hvilket giver dig den bedste styrke, hastighed og pålidelighed.

Nogle opgaver kræver lidt flere muskler. Og med den nye HIAB X-HiPro 362 føjet til den tunge serie fra HIAB har du flere valgmuligheder inden for kraftfulde løft tæt på lastbilen end nogensinde. Denne kran kan leveres med op til fem hydrauliske udskud.

Kranerne kan allerede nu bestilles hos SAWO.