Stampere

Stampere anvendes til at komprimere sten, grus og andet fleksibelt underlag. Ergonomien for stampere bør være særlig stor, da det er en stor belastning for personer at stampe i længere tid af gangen. Langt de fleste stampere er dieseldrevne

Leverandører af og viden om Stampere (jordloppe):


Stemas Maskinsalg A/S

Tolsagervej 2
8370 Hadsten
Tlf.: Jylland/Fyn: 86 43 49 00 / Sjælland: 57 61 46 67
E-mail: km@stemas.dk

www.stemas.dk

Kompetencer: Generatorer, generatoranlæg, nødstrømsanlæg, nødstrømsgeneratorer, nødstrøm, lystårne, lysmaster, marinegeneratorer, generatorservice, transformere, brændstoftanke, kabler, belastningmodstande, fordelingstavler, Himoinsa Minilæssere, læssemaskiner, Weidemann, vinterbekæmpelse, teleskophjullæssere, hjullæssere, teleskoplæssere, el-drevet minilæsser, Komprimering, Ammann, pladevibratorer, fremadkørende vibrationsplader, stampere, jordloppe, frem-bak vibrationsplader, fuldhydrauliske pladevibratorer, valser, valsetog, asfalttromler, råjordskompaktorer, asfaltudlæggere, Udstyr, skovle, pallegafler, greb, kost, sneskær, saltspredere, fejemaskiner

Læs mere om Stemas Maskinsalg A/S


Atlas Copco – Ny stamper
Atlas Copco viderefører sin tradition med at tilbyde effektive kompakteringsmaskiner med den nye stamper LT 8005

Den nye stamper LT 8005 er på linje med tidligere succesfulde generationer som LT 5005 og LT 6005, men giver en endnu mere effektiv pakning og et slutresultat af endnu bedre kvalitet. LT 8005 er en robust og pålidelig maskine med maksimal driftstid. Nem vedligeholdelse er et naturligt element i den smarte konstruktion.

En robust partner for vanskelige opgaver

Den nye LT 8005 er ideel til selv de mest krævende kompakteringsopgaver på silt, sand, grus og ler. Den er let at håndtere under alle forhold og i alle faser af arbejdet. Den gennemtænkte konstruktion gør det muligt at arbejde tæt på mure, stolper og andre forhindringer.

Et automatisk luftventilationssystem giver en smidig og jævn start, og de faste indstillingstrin på gashåndtaget giver større effektivitet og mindre slitage. En effektiv vibrationsdæmpning minimerer vibrationsniveauet, således at operatøren kan koncentrere sig om opgaven og opnå et godt slutresultat.

Konstrueret til nem vedligeholdelse

Alle servicepunkter på LT 8005 er lettilgængelige, og størstedelen af vedligeholdelsen kan udføres på stedet. Det store luftfilter kan udskiftes uden brug af værktøj, og det er nemt at skifte brændstoffilter selv med fuld tank.

Besøg os på Bauma 2016 og se den nye stamper LT 8005!

Stand nr. FS 1108, udendørsarealet.