Støttebensplader

Støttebensplader er flade og solide plader, der bruges til at give ekstra stabilitet og støtte til køretøjer eller tunge maskiner, der hviler på støtteben eller støtteben. Disse plader placeres normalt under støttebensfødderne eller støttebenspuderne for at forhindre, at de synker ned i eller skader underlaget, især når underlaget er blødt eller ujævnt.

Leverandører af og viden om Støttebensplader:

RD Engros ApS

3660 Stenløse
Jagtgårdsvej 16
Tlf.: 70 60 52 30
E-mail: info@rd-engros.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Vmb stålindustri ApS / VM Blandere

Munkbrovej 27
7500 Holstebro
Tlf.: 22 50 99 38
​E-mail: jerryspoulsen@gmail.com​

www.vmblandere.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden Støttebensplader:

Formålet med støttebensplader er at forøge den stabilitet og belastningsfordeling, der er nødvendig for at understøtte køretøjer eller tunge maskiner, når de er parkeret eller bruger deres støtteben. De hjælper med at forhindre støttebenene i at synke ned i jord eller asfalt og forhindre dem i at skabe skader på overfladen eller forårsage ubalance eller vipning af køretøjet eller maskinen.

Støttebensplader er normalt fremstillet af stærke materialer såsom stål eller aluminium for at kunne modstå den belastning og pres, der udøves af støttebenene. De kan have forskellige størrelser og former afhængigt af det specifikke køretøj eller maskine, de er beregnet til at blive brugt sammen med.

Det er vigtigt at vælge og bruge passende støttebensplader i overensstemmelse med køretøjets eller maskinens vægt og de forhold, hvor de bruges. Dette hjælper med at sikre sikkerhed, stabilitet og forhindre skader på overfladen under brug af støttebenene.


Fyns Kran Udstyr – Du finder selvfølgelig også støttebensplader i vores produktprogram!
Hør vores salgskonsulent, Stefan Demant, fortælle mere om vores udvalg af støttebensplader.

Du finder vores program af støttebensplader online her

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 7015 2015, eller du kan skrive til os på fku@fku.dk.

https://youtu.be/wsPfPbKpPf4


Cookie-indstillinger