Tipvogne

En tipvogn, også kendt som en kipvogn, er en type vogntøj, der bruges til at transportere og tømme materialer ved hjælp af en tipmekanisme. Tipvogne er normalt designet til at transportere løse materialer som jord, grus, sand, sten, affald eller andre lignende materialer.

Leverandører af og viden om Tipvogne:


ASP Produktudvikling

Tolstrup Byvej 7
9600 Aars
Tlf.: 98 66 92 69
E-mail: ss@asp-produkt.dk

www.asp-produkt.dk

Kompetencer: Kran, Flise løfter, Løftevogn, Mini kraner, Pallevogn, Sandafretter, Små kraner, Vinduesløfter, Vakuumløfter, Autokraner, Hydrauliske kraner, Ladkraner, Løftekraner, Mobil kraner

Læs mere om ASP Produktudvikling


Rudersdal Udlejning ApS

Klintehøj Vænge 17
3460 Birkerød
Tlf.: 20 25 35 42
E-mail: rud-udlej@mail.dk

web

Kompetencer: Materieludlejning, mandskabsudlejning, entreprenørmaskiner, minigraver, gravemaskiner, gummiged, motorbør, dumpere, betonarbejde, gartnerarbejde, værktøjsudlejning, vognmandskørsel

Læs mere om Rudersdal Udlejning ApS


SOLUS A/S - WIMA

Jens Horsbøl
Lisenborgevej 6, Bølling
6900 Skjern
Tlf.: 97 36 80 88
E-mail: jens@solus.dk

www.solus.dk

Kompetencer: Tipvogne, autotrailere, traktorlad, kirkegårdsvogne, renovationsvogne, drænspuler, slamsuger, spuler, specialvogne, vandvogne, rentvandstankvogne, halmvogne, saltsprederundervogne, tagrensere, sneplove, blokvogne, gyllevogne, gartnervogne, ATV vogne, entreprenørvogne, maskinopbygninger, ombygning af tipvogne for syn, slangeruller

Læs mere om SOLUS A/S


Mere viden om Tipvogne:

Kendetegnene ved tipvogne inkluderer:

  1. Kipmekanisme: Den vigtigste funktion ved en tipvogn er dens kipmekanisme, der giver mulighed for at tippe eller losse indholdet af vognen. Dette opnås ved at have en hængsel- eller drejeaksel, der gør det muligt for vognen at vippe i en bestemt vinkel og tømme indholdet bagud eller til siden.
  2. Vognkonstruktion: Tipvogne er normalt fremstillet af stærke og holdbare materialer som stål eller aluminium. De har typisk en åben top eller sider for at lette påfyldning og tømning af materialer.
  3. Kapacitet: Kapaciteten af en tipvogn kan variere afhængigt af størrelsen og designet. Tipvogne findes i forskellige størrelser og kan have forskellige lastekapaciteter, der spænder fra mindre enheder til store industrielle vogne.
  4. Håndtering: Tipvogne er normalt udstyret med håndtag eller trækstænger, der giver mulighed for manuel trækning eller skubning. Nogle modeller kan også være udstyret med hjul og et trækstangssystem, der gør det muligt for dem at blive trukket af køretøjer som traktorer eller trucks.

Tipvogne bruges i en bred vifte af applikationer og brancher, herunder byggeri, landbrug, havearbejde, affaldshåndtering og industrielle formål. De er nyttige til at transportere store mængder af løse materialer på en effektiv og bekvem måde. Tipvogne kan bidrage til at spare tid og arbejdskraft ved hurtigt at losse materialer på destinationen, hvilket gør dem velegnede til både kommercielle og private anvendelser.

Tipvogne - Det er meget forskelligt, hvad kravene til en tipvogn er. Er robustheden det absolut vigtigste, hvad er kravene til nyttelast, hvilke dimensioner skal den holde sig indenfor, og er der særlige funktioner, den skal kunne? SOLUS tilbyder at skræddersy din egen tipvogn.