Transportører

Transportører anvendes bl.a. til transport af emner og materialer og fås eksempelvis med forskellige typer af kæder. Transportører producere bl.a. med skraberkæder, lamelkæder og diverse typer af bånd. Transportører anvendes oftest til en specifik kunde orienteret opbygning, hvorfor transportører kan udføres i forskellige udformninger, herunder længde, bredde mv.

Leverandører af og viden om Transportører:


InterSystem AB

Brandsvigsgatan 3
262 73 Ängelholm
Tlf: +46 431-44 91 00
Mobil: +45 22 80 24 80
E-mail: info@intersystem.se

www.intersystem.se

Kompetencer: Palletering, Palleteringsanlæg, Transportører

Læs mere om InterSystem AB


Pehama Productions A/S

Kvanløkke 1
6430 Nordborg
Tlf.: +45 74 45 04 08
E-mail: pehama@pehama.dk

www.pehama.dk

Kompetencer: Alu-profil system, Automatisering, Ergonomiske arbejdspladser, Kollaborativ griber, Montageborde, On Robot, Produktionsudstyr, ProFeeder, Robotceller, Robotteknologi, Specialmaskiner, Spåntransportører, Transportører

Læs mere om Pehama Productions A/S


RUSTEK A/S

Bjørnevej 3
7800 Skive
Tlf: 9683 7131
E-mail: rene@rustek.dk

www.rustek.dk

Kompetencer: Laserskæring, CO2 laserskæring, fiberlaserskæring, pladebukning, manuel bukning, robotbukning, panelbuk, svejsning og montage, robotsvejsning, manuel svejsning, opkortning, afgratning, kantpres, pladebukning, specialløsninger herunder transportører, konstruktion af anlæg og maskiner, hæve/sænke platforme, udstyr til fødevareindustrien, underleverandør og halvfabrikata

Læs mere om RUSTEK A/S


Bøgeris – Ny robust letvægtstransportør indtager det danske marked
I mange år har materieludlejere og andre aktører inden for byggeri, transport og landbrug efterlyst holdbare transportører, der ikke kræver kostbar vedligeholdelse.
Bøgeris Transportbånd har lyttet til sine kunder og samarbejdspartnere og introducerer en ny og robust aluminiumstransportør på det danske marked. Navnet er Shifta - fra den engelske producent Mace Industries. - Vi har allerede efter få måneder som dansk forhandler og servicepartner mærket stor interesse for Shifta, som er en letvægtstransportør, der i den grad kan holde til at blive brugt på byggepladser og i landbruget. Transportøren er på få år den mest solgte på det engelske marked, selvom den prismæssigt er op mod 50 procent dyrere end konkurrerende mærker. Den ekstra pris er hurtigt tjent hjem, da vedligeholdelsen er minimal, siger konsulent Danny Mylting, Bøgeris Transportbånd A/S. Shifta aluminiumstransportør Den nye Shifta har aftagelig tragt og en maksimal nyttelast på 150 kg. Den er monteret på en sammenfoldelig bogie og har to nødstopsknapper i hhv. top og bund. Shifta har huller til  gaffeltruck, så den er let at læsse på et køretøj, samtidig er enhederne nemme at stable. En 4,4 meter transportør vejer 116,5 kg og er med sin lette aluminiumsramme nem at manøvrere rundt med. Den hurtigste hastighed er 28 meter i minuttet, og den langsomste er 20 meter per minut. Transportøren har indbygget båndstyring og en skraber. Den er derfor velegnet til beton, jord, sand, grus og sten, samt knuste materialer som murbrokker, beton og asfalt. Fakta om Shifta -        3 faset stærk Rulmeca motor (Med indbygget inverter er tilslutningen kun 230 v til transportøren, mens motoren forsynes fra inverter med 3x230 v). -        Inverteren gør det muligt at køre to forskellige hastigheder og mulighed for at reversere. -        Båndet kører på ruller (Materialet kommer således ikke ind under båndet og slider på plader og bånd). -        Kraftigt gummibånd med formstøbte medbringere, der er stærkere og mere slidstærke end kunststofbånd. -        Stabelbar og med gaffelhuller. -        Plovskraber ved returtromle og mulighed for børsteskraber ved træktromle. -        Kan leveres i en serie som bredde 450 mm. -        Reservedelslager og servicemulighed hos Bøgeris Transportbånd i Sorø. Bånd og kapacitet
Transportørlængde Båndbredde Tromlemotor Kapacitet
3,2m 300mm 0,55kw Rulmeca 60 tons i timen
4,4m 300mm 0,55kw Rulmeca 60 tons i timen
5,4m 300mm 0,55kw Rulmeca 60 tons i timen
Transportørlængde Båndbredde Tromlemotor Kapacitet
3,2m 450mm 0,75kw Rulmeca 90 tons i timen
4,4m 450mm 0,75kw Rulmeca 90 tons i timen
5,4m 450mm 0,75kw Rulmeca 90 tons i timen
Bøgeris Transportbånd A/S er eksperter i transportbånd, transmissioner, tromlemotorer og transportører. Siden 1983 år har Bøgeris Transportbånd hjulpet industrien med at flytte varer fra A til B. I bogstaveligste forstand. Virksomheden ligger i Sorø og har 18 medarbejdere.

Q-Transportmateriel / Q-System – Stand K8320.07
3-stjerner til nyt AGV-koncept fra Q-Transportmateriel Q-Transportmateriel . Q-System nye AGV koncept har modtaget topkarakteren 3 stjerner og titlen ”Verdensnyhed” i hi15's nyhedskonkurrence

Q-Systems logistikprogram er baseret på modulprincippet, således forstået at alle typer transportører kan sættes sammen ligesom Lego klodser. Indtil nu har programmet omfattet en lang række lineære AGVere, ofte betegnet transfervogne, og med kompletteringen af programmet via den nye AGV, er programmet nu fuldt dækkende.

AGVen skræddersyes til den enkelte virksomhed

Det nye er, at AGV-konceptet er opbygget som en matrix, ud fra hvilken den enkelte kunde kan vælge mellem forskellige muligheder m.h.t såvel den mekaniske opbygning som navigationsmetoden.

AGVens  transportbane, der funktionelt skal passe til virksomhedens øvrige banesystemer, kan derfor være ruller, kæder, bånd etc.

AGVen er udstyret med en specialdesignet styringsunit, betegnet  "Q1-Control",  som styrer både kørslen, baneenheden til af- og pålæsning af gods og sikkerhedsscannerne i kørselsretningerne.  AGVens Q1-styring kommunikerer med virksomhedens WMS eller MESH system, hvorigennem AGVen får instruks om kørselsmønstret fremadrettet.

AGVen er batteriedrevet, men også her er der flere muligheder, som vælges ud fra forskellige kriterier, kørselstimer, godsets vægt, kørsel i bemandet/ubemandetområde m.v.

Der er derfor frit spil på alle hylder, således at den enkelte kunde får lige netop den løsning, der passer til hans behov - og til en meget lavere pris end traditionelle AGVere.

Q-System præsenterer den nye AGV på stand 8320.07 på hi15 messen