Intern transport

Intern transport dækker over flere produkter, som alle har det til fælles at de transporterer personer, materialer og emner inden for. Intern transport foretages med gaffeltrucks, palleløftere og lign.

Leverandører af og viden om intern transport:


ContiFlow

Industriparken 4
8832 Skals
Tlf.: 81 61 47 90
E-mail: max@max-consult.dk

www.contiflow.dk

Kompetencer: Lageroptimering, intern transport, transportsystemer

Læs mere om ContiFlow


J. Ødum’s Eftf. A/S

Messingvej 17
8940 Randers SV
Tlf. 86 44 81 44
E-mail: info@j-odum.dk

www.j-odum.dk

Kompetencer: Maskinflytning, kranservice, flytteservice, maskinopbevaring, transport, bådtransport

Læs mere om J. Ødum’s Eftf. A/S


Max-Consult ApS

    

 

Max Frandsen
Tlf.:+45 8161 4790
E-mail: max@max-consult.dk

www.max-consult.dk

Kompetencer: Intern transport, Akkumulerende conveyor i samarbejde med ContiFlow, Emnetransport for emner op til 100kg i samarbejde med svenske MH Modules AB, Løfteborde i samarbejde med svenske Marco AB, Palleconveyor og nøglefærdig special automatik i samarbejde med Gipo Sp. z.o.o., Transfervogne og håndteringsudstyr i samarbejde med Q-System, Lagerreoler og indretning i samarbejde med Lagerteknik.dk, Volume scanning af emner eller paller i samarbejde med Scaletronic, Standardconveyor, Specialconveyor, Reolconveyor, Palleconveyor, Båndconveyor, Contiflow-conveyor

Læs mere om Max-Consult ApS


Logitrans på CeMAT 2014 – verdens førende messe for intern logistik
World of Options” - oplev en verden af uanede muligheder - besøg Logitrans-standen… Foregår den interne transport og håndtering af varer og gods i din virksomhed så effektivt som muligt? Sparer I plads og optimerer processer?

Den interne transport af gods og varer er i mange virksomheder værd at kigge på med "effektiviserende øjne". På Logitrans-standen på CeMAT-messen, der finder sted i Hannover fra den 19. til 23. maj, kan man opleve uanede muligheder inden for intern transport, når Logitrans præsenterer et enestående udvalg af sine produkter.

Logitrans tilbyder løsninger til alle tænkelige transportopgaver og håndteringer af f.eks. ruller, tønder og bokse. Logitrans er specialist i kundetilpassede løsninger, som skræddersys til kundens individuelle behov og arbejdssituation. Fokus er at øge brugernes effektivitet og arbejdsglæde. Alle Logitrans´ produkter giver brugeren en nemmere arbejdsdag og gør det muligt for den enkelte at udføre arbejdet hurtigere.

Gitte Kirkegaard, som er Salgsdirektør hos Logitrans, indbyder til en stand med visionære og kreative håndteringsløsninger - og lover besøgende på Logitrans-standen, at de går derfra med en masse ny viden om intern transport. "Vi vil gerne vise vores besøgende, at vi har løsningerne på selv de mest specielle håndteringsopgaver."

Besøg Logitrans på stand C11, i hal 25

Logitrans-produkterne forhandles i Danmark af NP Trucks med afdelinger i Horsens (75 64 75 00) og Roskilde (46 75 76 00).