Intern transport

Intern transport dækker over flere produkter, som alle har det til fælles at de transporterer personer, materialer og emner inden for. Intern transport foretages med gaffeltrucks, palleløftere og lign.

Leverandører af og viden om Intern transport:


J. Ødum’s Eftf. A/S

Messingvej 17
8940 Randers SV
Tlf. 86 44 81 44
E-mail: info@j-odum.dk

www.j-odum.dk

Kompetencer: Maskinflytning, kranservice, flytteservice, maskinopbevaring, transport, bådtransport

Læs mere om J. Ødum’s Eftf. A/S


Produktionsteknik ApS

Hans Egedes Vej 14
5210 Odense NV
Tlf.: 66 18 75 18
E-mail: info@produktionsteknik.dk

www.produktionsteknik.dk

Kompetencer: Spåntagende bearbejdning, spåntagning, bearbejdning, CNC-bearbejdning vandstråleskæring, specialmaskiner, konstruktioner, industriautomatisering, automation, fixturer, intern transport, robotgribere, tapedispensere, finmekanik

Læs mere om Produktionsteknik ApS


Den verdensomspændende transport- og logistikvirksomhed DSV vælger SSI Carrier
Ændringer i forbruger- og købsadfærden giver store udfordringer for mange virksomheder. Kunderne forventer konstant varetilgængelighed og hurtig levering. Det øger presset på virksomhederne for at opfylde de stadigt mere komplekse kundekrav mere effektivt. Behovet for automatisering med pålidelige teknologiske og digitale systemer stiger også, da ordrerne skal behandles hurtigt for at sikre den bedst mulige service. Moderne logistiksystemer, som eksempelvis posetransportøren SSI Carrier fra SSI SCHÄFER, kan opfylde disse krav. Takket være dette intelligente hængende transportsystem har den verdensomspændende transport- og logistikvirksomhed DSV tilstrækkelig kapacitet til at kunne håndtere kundernes eksponentielle e-handelsvækst, og de store sæsonbestemte spidsbelastninger, samtidig med at produkterne bliver behandlet ekstremt skånsomt.

Verden over har mange virksomheder i forskellige brancher de samme udfordringer, der skyldes ændret forbruger- og købsadfærd, de turbulente markedsbetingelser og konsekvenserne af den globale pandemi. Flere og flere forbrugere sætter pris på konstant tilgængelighed overalt, og de er vilde med at handle på nettet. For at kunne være konkurrencedygtig kræver detailhandlen effektiv intern logistik til optimal klargøring af varer og understøttelse af leveringer til butikkerne og effektiv håndtering af e-handelsordrer fra ét enkelt distributionscenter. Topmoderne logistiksystemer og -teknologier skal være så kompakte, fleksible og effektive som muligt for at sikre hurtig tilgang til de ønskede produkter, og de skal kunne klare fleksibel håndtering af ændrede ordreprofiler, spidsbelastninger og returvarer på en optimeret måde.

SSI Carrier opfylder alle disse komplekse krav. SSI SCHÄFERs posetransportør er et pladsbesparende hængende transportsystem til parallel ordrebehandling til forskellige salgskanaler. En enkelt lastbærer giver mulighed for transport, bufferlagring, sortering og sekvensering af hænge- og liggevarer i ét og samme system med samtidig høj kapacitet. Den automatiske sorteringsløsning transporterer kundeordrerne til pakkestationerne i den ønskede rækkefølge, uanset ordrestørrelse, og sikrer effektiv håndtering af returvarer, hvilket gør løsningen særlig egnet til e-handel. SSI Carrier er meget pladsbesparende, sikrer den højeste lagertæthed og har høj skalérbarhed. Med det modulopbyggede system, SSI Carrier, kan individuelle løsninger sammensættes på forskellige måder, baseret på standardiserede komponenter.

”Det innovative koncept med akkumulerende transportører sikrer en meget skånsom transport af varer i poser. Det forhindrer, at poserne støder ind i hinanden, hvilket ofte sker med udrevne faldbaner.  Det er vigtigt ved håndteringen af skrøbelige produkter og æsker, eksempelvis i medicinal- og kosmetikindustrien”, understreger Dr. Michael Zacher, Product Manager Overhead Conveying hos SSI SCHÄFER.

Kernen i posetransportøren er systemets unikke sorteringsalgoritme. Matrix-sorteringen i kombination med den dynamiske buffer muliggør transport af artikler, plukket i batches fra forskellige oplagringszoner i sorterede kundeordrer, med hurtig levering til pakkestationerne i enhver ønsket rækkefølge. Med RFID-teknologien og håndteringen af individuelle produkter er systemet udviklet til fleksible ordrestrukturer, og håndtering af både mindre ordrer, der er typiske i e-handel, og store detailordrer i alle kombinationer med høj effektivitet og med minimale berøringer af produktet.

SSI Carrier er særligt egnet til e-handels- og omnichannel-distribution inden for mode-, medicinal- og kosmetikindustrien samt detailhandlen. Produkter som tøj, sko, kosmetik eller husholdningsprodukter på op til 2,5 kg transporteres skånsomt i poser.

”E-handelsbranchen er i øjeblikket inde i en meget dynamisk udvikling. SSI Carrier er et modulopbygget system, der tilbyder en omkostningseffektiv løsning med høj skalérbarhed. Med den smarte kombination af forskellige moduler kan der opnås meget høje sorteringskapaciteter fra flere tusinde artikler op til titusindvis af artikler i timen. Dette gør systemet meget fleksibelt, så det til enhver tid kan tilpasses og udvides fleksibelt til fremtidige ordremængder. Sammen med en skræddersyet softwareløsning og topmoderne visualiseringsteknologi samt en kundetilpasset service leverer SSI SCHÄFER en komplet løsning til kunden fra én leverandør," siger Dr. Michael Zacher.

BEST PRACTICE: AUTOMATISERET DISTRIBUTIONSCENTER TIL E-HANDEL TIL DEN VERDENSOMSPÆNDENDE TRANSPORT- OG LOGISTIKVIRKSOMHED DSV

Med de stigende krav fra forbrugere, der handler på nettet, var det nødvendigt for den verdensomspændende transport og -logistikvirksomhed DSV at øge sin kapacitet for at kunne håndtere det stadig større antal af e-handelskunder. I 2019 valgte DSV SSI SCHÄFER, en af verdens største totalleverandører og producenter af systemer og løsninger til lager og intern logistik, til at designe og implementere en automatiseret løsning i deres nuværende distributionscenter i Brampton, Canada. Distributionscentret betjener kunder fra medicinal- og kosmetikindustrien, der distribuerer i Canada.

Som totalleverandør skabte SSI SCHÄFER en skræddersyet logistikløsning, herunder nøglefærdig implementering, til DSV. Den dynamiske posetransportør, SSI Carrier, er også en del af DSV’s innovationsstrategi. Ordrerne bliver plukket i batches og transporteret til posesortereren med de førerløse WEASEL®-køretøjer. Ved poselæssestationen bliver hvert produkt placeret separat i en pose, og overført til den dynamiske buffer til ordrebatchen er komplet. Derefter bliver batchen transporteret til en matrix-sortering, hvor ordren bliver sorteret i den ønskede rækkefølge. Ved poseaflæssestationen bliver de sekvenserede produkter taget ud af poserne og pakket i kasser til forsendelse.

Den samlede løsning gav ikke kun mulighed for at den igangværende drift kunne fortsætte, men muliggjorde også den kapacitetsvækst i e-handlen, som var nødvendig for DSV for at sikre både en problemfri opfyldelse af e-handelsordrer og håndtering af spidsbelastninger.


Logitrans på CeMAT 2014 – verdens førende messe for intern logistik
World of Options” - oplev en verden af uanede muligheder - besøg Logitrans-standen… Foregår den interne transport og håndtering af varer og gods i din virksomhed så effektivt som muligt? Sparer I plads og optimerer processer?

Den interne transport af gods og varer er i mange virksomheder værd at kigge på med "effektiviserende øjne". På Logitrans-standen på CeMAT-messen, der finder sted i Hannover fra den 19. til 23. maj, kan man opleve uanede muligheder inden for intern transport, når Logitrans præsenterer et enestående udvalg af sine produkter.

Logitrans tilbyder løsninger til alle tænkelige transportopgaver og håndteringer af f.eks. ruller, tønder og bokse. Logitrans er specialist i kundetilpassede løsninger, som skræddersys til kundens individuelle behov og arbejdssituation. Fokus er at øge brugernes effektivitet og arbejdsglæde. Alle Logitrans´ produkter giver brugeren en nemmere arbejdsdag og gør det muligt for den enkelte at udføre arbejdet hurtigere.

Gitte Kirkegaard, som er Salgsdirektør hos Logitrans, indbyder til en stand med visionære og kreative håndteringsløsninger - og lover besøgende på Logitrans-standen, at de går derfra med en masse ny viden om intern transport. "Vi vil gerne vise vores besøgende, at vi har løsningerne på selv de mest specielle håndteringsopgaver."

Besøg Logitrans på stand C11, i hal 25

Logitrans-produkterne forhandles i Danmark af NP Trucks med afdelinger i Horsens (75 64 75 00) og Roskilde (46 75 76 00).