Hærdet plast

Hærdeplast er som navnet siger, hærdet plast, der ved hærdning med varme eller på anden måde, for eksempel ved bestråling eller ved hjælp af katalysatorer, overgår til en tilstand, der i det væsentlige er usmeltelig og uopløseligt.

Leverandører af og viden om hærdet plast:


Gibo Plast A/S

Ferrodanvej 14
Postboks 87
6900 Skjern
Tlf: 87 82 87 00
E-mail: post@gibo.dk

www.gibo.dk

medlem af Plastindustrien

Plastindustri

Kompetencer: CNC bearbejdning, Formgivning, High-pressure formning, Plastbearbejdning, Termoformet plast, Termoformning, Twin-sheet formning, Vakuumformning, Vakuumformet plast

Læs mere om Gibo Plast A/S


Granudan ApS

Knud Bro Alle 4
3660 Stenløse
Telf.: 44 84 37 56
E-mail: sales@granudan.com

www.granudan.dk

Granudan er uafhængig totalleverandør af miljøvenlige kemikalier og hjælpemidler indenfor overfladebeskyttelse og vedligehold af støbeforme til den danske og internationale komposit-, Vind-  og plastindustri. Vores innovative løsninger omfatter et bredt sortiment af slipmiddel, systemer og poleringsmidler, effektive slibeløsninger og letanvendelige påføringsværktøjer. Vi udpeger de bedst egnede løsninger til vores kunder fra troværdige og førende producenter for at sikre den højest mulige effektivitet og output uden unødig produktionsstop. Dertil er vi globalt repræsenteret i både Europa, Kina og USA.

Vi er eksperter i grønne løsninger, og vores ambition er at grøn kemi får endnu større plads i samtlige produktioner og industrier – både for medarbejderne og for miljøet. Vores styrke er et unikt vandbaseret slipkoncept og støvfri slibeløsninger. Vi fjerner miljøskadelige produkter fra arbejdshaller og sikre et optimalt arbejdsmiljø for operatørerne – dette uden at gå på kompromis med performance og stabilitet i produktionsprocessen. Vi tilbyder træning af medarbejdere i brugen af vores produkter, så overgangen bliver en succes fra første dag.

Læs mere om Granudan ApS


Nordisk Plast

Virkevangen 80, Assentoft
8960 Randers SØ
Tlf.: 86484811
E-mail: salg@nordiskplast.dk

www.nordiskplast.dk

Kompetencer: Leverandør af plast

Læs mere om Nordisk Plast


Norner AS

Asdalstrand 291
3962 Stathelle, Norge
Tlf.: +47 35578000
E.mail: post@norner.no

www.norner.no

Kompetencer: Plast, plastrådgivning, polymer, test, laboratorium, analyser

Læs mere om Norner AS


Mere viden om hærdet plast:

En teknologisk vigtig type hærdeplast fremstilles af umættet polyester og styren, ofte med glasfiberforstærkning, og anvendes bl.a. til vindmøllevinger og tankanlæg.