Liftudlejning

Liftudlejning anvendes ved bygge opgaver i højden, hvor stiger og stilladser ikke finder anvendelse. Typisk vil man vælge Liftudlejning, hvis det er en her-og-nu opgave, hvor en stilladsopsætning ikke kan betale sig, da arbejdet er af kortere varighed. Liftudlejning foretages af firmaer som kan tilbyde et bredt udvalg af lifte.

Leverandører af og viden om Liftudlejning:

CITO A/S

Krogsgårdsvej 6
8620 Kjellerup
Tlf.: 70 70 73 15
E-mail: cito@cito-as.dk

www.cito-as.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Helge Frandsen A/S


Hornsyld Industrivej 5
8783 Hornsyld
Tlf.: 75688033
E-mail: hfas@hfas.dk

www.helge-frandsen.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Preston Rentals ApS

Høgemosevej 29
8380 Trige
Tlf.: 31 64 05 50
E-mail: mail@prestonrentals.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Primalift løfteteknik


Middelfartvej 491
5491 Middelfart
Tlf.: 65 96 77 09
E-mail: prima@primalift.dk

www.primalift.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Sax Lift A/S

Engvej 10
6600 Vejen
Tlf.: 7558 8622
E-mail: saxlift@saxlift.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om Liftudlejning:

Liftudlejning er en service, hvor virksomheder eller enkeltpersoner kan leje forskellige typer løfteudstyr til midlertidig brug. Liftudlejning er populært inden for bygge- og konstruktionsindustrien samt i andre brancher, hvor der er behov for midlertidig adgang til højder og arbejdsplatforme.

Nogle af de mest almindelige typer løfteudstyr, der kan lejes, inkluderer:

  1. Saxlifte: Saxlifte, også kendt som sakselifte eller skylifte, er løfteudstyr, der bruges til at løfte arbejdere og udstyr til forskellige højder ved hjælp af en skrånende platform, der bevæger sig op og ned som en saksebevægelse.
  2. Selvkørende lifte: Selvkørende lifte er mobile løfteudstyr, der har hjul og kan flyttes rundt på byggepladsen uden brug af eksterne køretøjer.
  3. Trailermonterede lifte: Disse lifte er monteret på en trailer og er nemme at transportere til forskellige steder.
  4. Teleskopiske lifte: Teleskopiske lifte har en teleskopisk arm, der kan forlænges eller forkortes, hvilket giver mulighed for at nå forskellige arbejdsområder.
  5. Bomlifte: Bomlifte har en stor arm, der strækker sig ud som en bom og giver adgang til højder og områder, der er svært tilgængelige.

Fordelene ved liftudlejning inkluderer:

  • Økonomisk: Leje af løfteudstyr kan være mere omkostningseffektivt end at købe og vedligeholde udstyret, især for kortvarige projekter.
  • Fleksibilitet: Liftudlejning giver mulighed for at tilpasse det nødvendige løfteudstyr efter projektets behov.
  • Nem adgang: Udlejningsfirmaer leverer normalt løfteudstyret til byggepladsen og opsætter det efter behov.
  • Vedligeholdelse: Udlejningsfirmaer er normalt ansvarlige for vedligeholdelse og sikkerhedskontrol af deres løfteudstyr.

Det er vigtigt at sikre, at man vælger et pålideligt og velrenommeret udlejningsfirma, der overholder alle sikkerhedsstandarder og sørger for, at løfteudstyret er i god stand og opfylder de nødvendige krav for at sikre en sikker arbejdsplatform. Desuden skal operatører have den nødvendige træning og certificering for at betjene løfteudstyret sikkert og effektivt.


Slagelse Lift dropper diesel for bedre lokal- og arbejdsmiljø




For at mindske gener fra dieselpartikler for kunder, medarbejdere og forbipasserende har hurtigt voksende Slagelse Lift nu sagt farvel til traditionel diesel. I dag forsyner virksomhedens hjemmetanke hovedparten af lifte, lastbiler og maskiner med GTL-brændstof, der er lavet på naturgas og derfor forbrænder renere end diesel.

I samarbejde med energiselskabet DCC Energi skifter Slagelse Lift nu fra diesel til det renere GTL-brændstof på virksomhedens hjemmetanke, der dagligt forsyner over 250 lifte, lastbiler og andet motoriseret udlejningsmateriel. Skiftet kommer efter en forsøgsperiode med brug af det naturgasbaserede brændstof og vil gavne både lokalmiljø, medarbejdere og kunder i form af langt færre udstødningspartikler fra maskinerne.

”Vi har de seneste år udbygget vores forretning til andre dele af landet for at kunne betjene vores kunder endnu bedre. Både private og erhvervskunder i virksomheder og kommuner stiller i dag krav til entreprenører og håndværkere om at der bruges klimavenlige løsninger. Derfor bliver det fremover også lettere for vores kunder at leve op til disse krav, når materiellet kører på et mere miljøvenligt brændstof.

Derfor er det naturligt for os at udnytte muligheden for at køre på et brændstof, der forbrænder renere og udleder færre skadelige partikler,” forklarer Anders Lindboe, der er udlejningschef i Slagelse Lift.

I dag løser Slagelse Lift opgaver for kunder i hele landet med afsæt i afdelingerne i Slagelse, Glostrup, Næstved og Aalborg. Og særligt øget aktivitet i byerne gør, ifølge Anders Lindboe, at Slagelse Lift ønsker at sætte ind over for dieselmaskinernes udledning af dieselos og partikler til lokalmiljøet.

”I takt med at vi får stadig flere opgaver, ikke mindst i landets større byer, gør dét at vi kan nedbringe partikeludledningen fra vores materiel, en reel forskel for vores kunder og for omgivelserne generelt. Dermed har vores skift væk fra traditionel diesel, som oprindeligt udsprang af et ønske om at gøre noget for vores medarbejdere, i løbet af kort tid fået en langt større betydning hos kunderne,” siger han.

Det er energiselskabet DCC Energi (der også står bag Shell tankstationerne herhjemme) som står for at levere det nye brændstof til Slagelse Lift. Da GTL-brændstof er lavet på naturgas, og ikke råolie som diesel, forbrænder det renere og er samtidig nærmest lugtfrit og lettere bionedbrydeligt. Det betyder, at bl.a. udledningen af skadelige partikler fra dieselkøretøjer, afhængig af motortype, kan reduceres med helt op til 38% med GTL sammenlignet med almindelig diesel.

Og ifølge Anders Lindboe giver det en mærkbar forandring for alle, der går forbi eller arbejder rundt om maskinerne. Det nye brændstof hos Slagelse Lift er fuldt blandbart med almindelig diesel og har ikke krævet nogen tilpasning af materiel og maskiner.


RIWAL og Lipac fusion næsten færdig




I dag er det en stor fornøjelse at meddele, at fusionen mellem Riwal og Lipac AB er i færd med at blive afsluttet.

Den 1. april 2021 overføres alle Lipac-aktiviteter til Riwal Sverige AB.

Søren Rosenkrands, regionsdirektør og CEO i Riwal Sverige, kommenterer: ”Efter to års hårdt arbejde er vi nu meget tæt på at afslutte fusionen med Lipac. Jeg er utrolig tilfreds med arbejdet fra vores team i løbet af denne tid, og jeg er overbevist om, at vores nye markedsposition vil være til stor fordel for vores kunder. "

Fusionen øger størrelsen på Riwals flåde med 1.000 maskiner i Sverige mens virksomheden fortsætter sin vækst i Norden.

Riwal Group er repræsenteret i 16 lande. Med denne fusion kan Riwal tilbyde kunderne et større udvalg af maskiner og tilføje fem nye placeringer i Sverige til listen af depoter. Søren Rosenkrands forklarer: ”Riwal og Lipac er et stærk match, da begge virksomheder er specialister i lifte og har supplerende depoter. Vi deler fokus på at levere den bedste kundeoplevelse såvel som kerneværdier som sikkerhed og bæredygtighed. Vi er stærkere sammen og kan levere en bedre service til vores kunder.”

Den udvidede forretning vil tilbyde avancerede løsninger til en lang række markedssektorer, og de ekstra depoter vil udvide Riwals rækkevidde i Sverige.

Marcus Cimmini, commercial manager hos Lipac tilføjer: ”I dag er jeg meget glad for, at vores firma har slået sig sammen med en af verdens førende inden for udlejning af lifte. Ved at samle vores erfaringer og ressourcer er jeg overbevist om, at vi vil være i stand til at opnå store ting sammen. Dette er en spændende mulighed for både vores kunder og vores medarbejdere.” 



Cookie-indstillinger