Båndknive

Båndknive, også kendt som båndsavsklinger, er skæreværktøjer, der anvendes til at udføre præcise og effektive snit i forskellige materialer som træ, metal, plast og keramik. Båndknive består af en lang og kontinuerlig klinge, der er formet som et bånd og er skarp langs kantene. Båndknive er normalt fremstillet af stål eller bimetalmateriale, der er hærdet for at opnå styrke og slidstyrke. De findes i forskellige længder, bredder, tandprofiler og tandantal pr. tomme for at imødekomme forskellige snitbehov.

Leverandører af og viden om Båndknive:


Sal-Tech Easy Packaging

Eggebækvej 10, Kravlund
6360 Tinglev
Tlf.: 70272220
E-mail: support@sal-tech.com

web

Kompetencer: Pallevikler, omsnøringsmaskiner, strapbånd, palleomviklere, strækfilm, banderolemaskiner, banderolebånd, bindemaskiner, bindegarn, posesvejsere, poselukker for film, poser, sække, sækkelukkemaskiner, sækkesymaskiner, sækkefyldere, krympemaskiner, krympefolie, Skin pakkemaskiner, laste og transportbånds løsninger, afvejning, forme, fylde og pakkeanlæg, kartonrejsning og lukning, emballerings materialer, brugte maskiner og reservedele

Læs mere om Sal-Tech Easy Packaging


Mere viden om Båndknive:

Båndknive bruges på samme måde som en bugthøvl, da man holder båndknive med begge hænder og trækker båndkniven ind mod sig selv, men hvor der på bugthøvlen indstilles en spåntykkelse, kommer det i højere grad an på håndelag ved båndkniven.

Båndknive bruges på samme måde som en bugthøvl, da man holder båndknive med begge hænder og trækker båndkniven ind mod sig selv, men hvor der på bugthøvlen indstilles en spåntykkelse, kommer det i højere grad an på håndelag ved båndkniven.


Kyocera Unimerco – Kniv med lang standtid til fiskeforarbejdning
Producenten af skærende værktøjer til fiskeindustrien, Kyocera Unimerco, lancerer nu sin nyudviklede Uni-X kniv til for eksempel Baader-maskiner.

Kniven baserer sig på mange års erfaring og er en videreudvikling af virksomhedens kendte Uni-7 rundkniv.

"Den nye Uni-X kniv har en lang standtid," fortæller eksportchef Hanne-Mette Christensen fra Kyocera Unimerco.
"Vi har kunder, der har kørt med kniven i op mod 170 timer, uden at Uni-X mister sin skarphed, og der er ingen tegn på slidtage, skår eller rust," siger Hanne-Mette Christensen.

Kniven er meget hurtig at genopslibe, og der fjernes kun et minimum af materiale, inden den er klar til brug igen. Det øger knivens levetid, fordi den kan slibes flere gange end normalt.

"Kniven sparer omkostninger på grund af færre knivskift, og den skærer så præcist, at udbyttet kan øges," siger Hanne-Mette Christensen.