Kap-/geringssav

Kap-/geringssav – Præcis og vinkelret skæring

En kap-/geringssav er en elektrisk sav, der bruges til præcis og vinkelret skæring af træ, metal og andre materialer. Den kombinerer funktionerne fra en kap- og en geringssav i en enkelt maskine og er meget anvendelig i forskellige bygge- og snedkeriopgaver. En kapfunktion betyder, at savklingen kan bevæge sig op og ned for at foretage lige nedskæringer. Dette gør det muligt at skære gennem materialer som træbjælker, plader og rør med præcision og nøjagtighed.

Leverandører af Kap-/geringssav:

TZACHO P/S

Faurskovvej 1
8370 Hadsten

Sjælland afd.:
Industrivej 9
4683 Rønnede
Tlf.: 87 61 00 12
E-mail: info@tzacho.dk

www.tzacho.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Tima A/S

Ryttermarken 10
3520 Farum
Tlf.: 36 34 25 50
E-mail: tima@tima.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Tyrolit A/S

Herstedøstervej 21, 2.sal
2600 Glostrup
Tlf.: 43 55 74 00
E-mail: order-dk@tyrolit.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om Kap-/geringssave:

En geringssavfunktion betyder, at savhovedet kan rotere og låses i forskellige vinkler, normalt fra 0 til 45 grader. Dette gør det muligt at skære materialer i skrå vinkler og udføre faset snit eller samlinger, såsom samlinger til rammer, lister og paneler.

En kap-/geringssav har normalt en drejelig savføring og måleskalaer, der gør det nemt at indstille og låse vinklen, hvilket resulterer i præcise skæringer. Nogle modeller har også laserlinjeførere, der projicerer en lyslinje på materialet for at hjælpe med at positionere og præcisere skæret.

Kap-/geringssave er populære værktøjer inden for tømrerarbejde, snedkeri, konstruktion og lignende brancher, hvor præcision og nøjagtige snit er vigtige. De bruges til at skære materialer som træplader, laminat, lister, rør og metalemner. Ved hjælp af en kap-/geringssav kan man opnå hurtige, præcise og rene skæringer, hvilket gør den til et uundværligt værktøj for professionelle håndværkere og gør-det-selv-entusiaster.Cookie-indstillinger