Metalskær

Et metalskær, også kendt som en skærværktøj eller en skærende indsats, bruges i en værktøjsmaskine til at skære og forme metal. Det er en udskiftelig del, der indsættes i værktøjsmaskinens værktøjsholder eller skærhoved. Metalskær anvendes primært i drejebænke, fræsemaskiner, drejebænk-fresemaskine-kombinationer og andre CNC-maskiner (Computer Numerical Control) til bearbejdning af metal. Metalskær er et skærende værktøj, som anvendes inden for maskinindustrien. Metalskær bliver bl.a. produceret af hårdmetal

Leverandører af og viden om Metalskær:

Mikroprecision

Åkærvej 2
43330 Gørløse
Tlf.: 42 75 75 80
E-mail: info@mikroprecision.dk

web

Læs mere omMikroprecision og se den fulde firmaprofi

OSG Scandinavia a/s


Langebjergvænget 16
4000 Roskilde
Tlf.: 46 75 65 55
E-mail: osg@osg-scandinavia.com

web

Læs mere omOSG Scandinavia a/s og se den fulde firmaprofi

Total Diamanten ApS

Lillemosevej 1, Stærkende
2640 Hedehusene
Tlf.: 43 71 43 04
E-mail: mail@totaldiamanten.dk

web

Læs mere omTotal Diamanten ApS og se den fulde firmaprofi

Tyrolit A/S

Herstedøstervej 21, 2.sal
2600 Glostrup
Tlf.: 43 55 74 00
E-mail: order-dk@tyrolit.com

web

Læs mere omTyrolit A/S og se den fulde firmaprofi


Mere viden om Metalskær:

De er designet til at skære og forme metal på præcise måder, såsom at fjerne materiale, opnå specifikke geometriske former eller skabe gevind.

Metalskær findes i forskellige former og størrelser afhængigt af den ønskede skæreoperation og typen af metal, der bearbejdes. Nogle almindelige typer af metalskær inkluderer drejeskær (også kendt som drejestål), fræseskær, gevindsnitte, planskær og rillefræsere. Hver type skær har sit eget formål og er designet til specifikke skæreopgaver.

Det er vigtigt at vælge det rette metalskær med hensyn til materiale, skærehastighed, skæredybde og ønsket resultat for at opnå nøjagtig og effektiv bearbejdning af metalemner i en værktøjsmaskine.

Cookie-indstillinger