Slibeværktøj

Slibeværktøj - man kan vælge imellem flere forskellige slibemetoder alt efter hvad man vil opnå med slibningen. Af slibeværktøj kan nævnes slibemaskiner, slibeskiver, slibesten og strygestål

Leverandører af og viden om Slibeværktøj:


3K Værktøj A/S

Meteorvej 6
DK-8700 Horsens
Tlf.: 75 62 41 44
E-mail: info@3ktools.dk

web

Kompetencer: Personlige værnemidler, arbejdstøj, arbejdsbeklædning, værktøj, olie og kemi, tekniske artikler, personligt udstyr, måleværktøj, svejseudstyr, skærende værktøj, befæstigelse

Læs mere om 3K Værktøj A/S


Carls.nu

Klokkestøbervej 35-37
8800 Viborg
Tlf: +45 51 37 82 25
E-mail: info@carls.nu

www.carls.nu

Kompetencer: Alt i sandpapir og slibematerialer

Læs mere om Carls.nu


Flex Trim A/S

Flex Trim

Hedelund 28
7870 Roslev
Tlf.: +45 96 76 01 28
E-mail: info@flex-trim.com

www.flex-trim.com

Kompetencer: Pudsehoveder, Slibebørster, Slibemateriale, Sandpapir, Slibeværktøj, Overfladebehandling

Læs mere om Flex Trim A/S


LUUPO

Tlf.: Poul 20 69 46 71/E-mail: pj@luupo.dk
Tlf.: Allan 65 38 27 57/E-mail: ap@luupo.dk
Tlf.: Casper 28 29 01 28/E-mail: cb@luupo.dk

www.luupo.dk

Kompetencer: Slibeprodukter, Slibematerialer, Skæring, Savning & Spåntagning, Polering, Slibeprodukter, Børstning, Håndværktøj, Elværktøj, Luftværktøj, Kemi, Personlige Værnemidler, Tilsatsmaterialer

Læs mere om LUUPO


OSG Scandinavia a/s


Langebjergvænget 16
4000 Roskilde
Tlf.: 46 75 65 55
E-mail: osg@osg-scandinavia.com

web

Kompetencer: Skærende værktøj, Gevindtappe, Gevindfræsere, Bor, Endefræsere, Vendeskær, Genopslibning, Spindelværktøj, Rivaler

Læs mere om OSG Scandinavia a/s


Scherers Elektro ApS

Valhøjs Alle 171
2610 Rødovre
Tlf.: 44 84 37 38
E-mail: steffen@scel.dk

www.scherers-elektro.dk

Kompetencer: Elværktøj, håndværktøj, Reparation af el-værktøj og el-hydraulisk, udlejning, diverse test, måling og afprøvning, kalibrering, salg af værktøj og pumper

Læs mere om Scherers Elektro ApS


Stig Bindner Værktøjsmaskiner ApS

Avedøreholmen 62-64
2650 Hvidovre
Tlf.: +45 24408770
E-mail: info@sbm.dk

www.sbm.dk

Kompetencer: Værktøjsmaskiner, CNC Værktøjsmaskiner, Automatdrejebænke, Boremaskiner, Båndslibere, CNC Bearbejdningscentre, CNC Fræsemaskiner, CNC Drejebænke, CNC Maskiner, CNC Rørbukkemaskiner, Drejeborde, Drejebænke, Fleroperationsmaskiner, Fræsere, Højhastighedsmaskiner, Kantbukkere, Kantpresser, Pladevalser, Planslibemaskiner, Rundborde, Rundslibemaskiner, Rørbukkemaskiner, Save, Skæremaskiner, Stangautomater, Stangfremføringsmagasiner, Svejsemaskiner

Læs mere om Stig Bindner Værktøjsmaskiner ApS


Teknidan Handelsselskab ApS

Lundsbjerg Industrivej 29
6200 Aabenraa
Telf.: 74 61 36 36
E-mail: salg@teknidan.dk

www.teknidan.dk

kompetencer: Værktøj, Skær-Slib, Svejs-Gas, Teknik, Indretning og Inventar, Beklædning og Værnemidler, Befæstelse, Lejer, Transmission, Forbrug-Kemi

Læs mere om Teknidan Handelsselskab ApS


Tyrolit A/S

Herstedøstervej 21, 2.sal
2600 Glostrup
Tlf.: 43 55 74 00
E-mail: order-dk@tyrolit.com

web

Kompetencer: Slibning, slibeværktøj, slibeprodukter, slibeskiver, slibemaskiner, vinkelslibere, båndslibere, poleringsmaskiner, core boreudstyr, dual action sander, gulvstander kværne, håndslibning og superfinishing, fugeskærere, benzinskæresave, præcisionsslibemaskiner, stationære skæremaskiner, ligeslibere, bordsave slibeplader, skæreskiver, boresystemer, vægsave, wiresave

Læs mere om Tyrolit A/S


Mere viden om Slibeværktøj:

Slibeværktøj dækker over mange forskellige produkter. Slibeværktøj kunne være diamant slibeskiver. Slibeværktøj skal være hårdfør, da sliddet ofte er stort.


Norton tilbyder nu webinarserien Norton Live
Hos Norton leder vi altid efter nye måder at tilføre dig værdi. Uanset om det er gennem vores produktsortiment eller vore ekstra services, der øger kendskabet til og forståelsen for effektiv brug af skære- slibe- og polerprodukter. Vort mål er at hjælpe dig med at øge din rentabilitet ved hjælp af disse produkter og løsninger!

Vi er glade for at kunne invitere til det første i en række digitale LIVE WEBINARIER, som vores applikationstekniker hos Norton, Paul Gray afholder. Norton Live sigter mod at øge din viden om skære- og slibeopgaver gennem live demonstration af vores produkter og processer, efterfulgt af en mulighed for spørgsmål og svar session, hvor du kan stille relaterede spørgsmål til eksperten.

De første live webinarer afholdes fredag den 1. oktober 2021 ved hjælp af Microsoft Teams Live Event -platformen. Hver session varer cirka en time.

11.00 (CET):
Slibeløsninger for bearbejdning og slutfinish på rustfrit stål
Lamelrondeller, Rapid Prep lamelrondeller, Rapid Blend rondeller, BearTex Satinex skiver, metaltape, lamelhjul og Rapid Prep bånd til ligeslibere

15.00 (CET):
Fjernelse af en svejsning til en spejlblank finish i 4 enkle trin
Norton Quantum® fiber- og lamelrondeller, Rapid Blend Vortex & NEX 2SF, Rapid Polish og polermidler

Tilmeld dig en eller flere webinarer ved at sende en e-mail til norton.live@saint-gobain.com og angiv hvilket webinar eller webinarerne du vil deltage i, og vi sender dig et link før start.

På vores hjemmeside finder du en tidsplan for kommende webinarer – se og tilmeld dig gerne.

Seminarerne afholdes på engelsk. Seminarerne vil også blive optaget og gjort tilgængelige for dig efter afholdelse, hvis du ikke har mulighed for at deltage.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte norton.live@saint-gobain.com.


Nyt medlem af Norton Winters Q-Flute-familie
Under varemærket Norton Winter lanserer Saint-Gobain Abrasives nu Q-Flute PRIME – en innovativ løsning for sporslibning af skaftværktøj i hårdmetal. Det nye diamantbindemiddel er konstrueret for at imøde komme branchens produktivitetskrav og øge slibeevnen til et nyt uset niveau.

Norton Winter Q-Flute Prime tilbyder en fremragende fritslibende funktion kombineret med en optimal dimensionsstabilitet, længere levetid på slibeskiven og kortere cyklustider. Tests viser at slibeskiven kræver betydligt lavere kræfter og leverer en forøget holdbarhed på profilen på op til 50 procent sammenlignet med andre skiver for sporslibning, hvilket giver den bedste ydeevne selv ved produktion af store volumer.

- Vore innovative diamantslibeskiver for sporslibning er en premiumløsning til de mest krævende kunder. Slibeskiverne er designet til at levere en optimeret ydelse og for at gøre det muligt for producerende virksomheder, at øge produktionen, forbedre kvaliteten på værktøjet og dermed maximere processens produktivitet og lønsomhed, siger Jörgen Norell, Director Engineered Markets EMEA, Saint-Gobain Abrasives.

Norton Winter Q-Flute PRIME findes i alle størrelser og standardmodeller. Special tilpassede skiver kan også produceres på forespørgsel.


Saint-Gobain Abrasives – Norton Clipper Silencio diamantklinger løfter arbejdsmiljøet
Uanset om diamantklingerne skærer i beton eller andre byggematerialer, sætter klingerne standarden for støjreducerende skæreværktøjer til bygge- og anlægsindustrien.

Den nyudviklede serie af Norton Clipper’s Pro Silencio-klinger sikrer bedre komfort på arbejdspladsen

og i nærområdet. ”Med dette nye konkurrencedygtige produkt møder vi de stadig stigende krav, der stilles til arbejdsmiljø for brugeren,” forklarer Erik Møller, salgschef hos Saint-Gobain Abrasives A/S. Erik Møller uddyber:

”Vi har udviklet klingerne både for at sikre håndværkerne, og de øvrige der færdes i bybilledet et miljø med mindre støj. Klingerne, der stadig kan løse de krævende opgaver, reducerer støjen op til otte gange i forhold til konventionelle klinger.” Serien af PRO BETON SILENCIO kan for eksempel bruges i boligområder, bymidte, omkring skoler, plejecentre, hospitaler og andre støjfølsomme områder.

Ny teknologi bag klingerne

Klingerne er fremstillet med brug af i-HD, som er en ny teknologi, der sammenføjer diamantsegmentet til selve  stambladet. Teknologien kommer til at afløse den tidligere revolutionerende lasersvejsning, som blev opfundet af Norton i 1982.

”Vi er enormt stolte af at Norton Clipper’s Pro Silencio-klinger er nomineret til Byggeriets arbejdsmiljøpris 2020,” fortæller Erik Møller.

Klingerne er testet og certificerede på det eksterne testcenter; LUXCONTROL i Luxembourg


Tyrolit Danmark – Hurtigere, end man tror
I det nye Turbo-design fjerner vores FASTCUT skrubskive spåner hurtigere. Det gør slibningen mere effektiv. Denne skrubskive er velegnet til arbejde i stål og rustfrit stål. Det blødere design gør, at BASIC FASTCUT er et værktøj, der er optimeret med hensyn til slibeevne, så der kan opnås stor afslibning af materiale på kort tid. Det kan anvendes universalt og kan anvendes til både overflade- og kantslibning.


Tyrolit – En lamelrondel der kan udnyttes 100 procent
Mange af de folk der bruger lamelrondeller véd, at rondellen ofte slides mest i yderkanten og ikke kan bruges fuldt ud ved slibning

Det er både økonomisk og miljømæssigt sløseri at smide en rondel ud, når lamellerne i midten stadig er brugbare. Derfor har Tyrolit udviklet en lamelrondel med en særskilt bagplade (kaldet C-trim), som gør, at man løbende kan rive bagsiden af og dermed udnytte rondellen fuldt ud. C i navnet C-trim står for, at lamellerne er meget hårdt pakkede, hvilket sammen med den stabile underlagsplade fungerer godt ved høj belastning og giver en meget lang levetid.

- Det at bagpladen kan rives af gør, at du kan nå de lameller, der sidder længere inde, hvilket gør, at du kan bruge rondellen 100 %. Så slipper du for at smide rondellen væk, selvom der stadig er slibelærred tilbage. Det er både godt for økonomien og miljøet, siger produktchef Göran Nyberg.

Tyrolit Longlife 2in1 med C-trim er udviklet til afgratning af stål og rustfrit stål samt slibning af svejsninger, og er fremfor alt et meget godt produkt til dem, der arbejder med smedeopgaver, fremstilling af containere og skibsbygning. Rondellen fungerer godt både ved almindeligt stål og hårdere højtlegerede stålkvaliteter.

Tyrolit Longlife 2in1 med C-trim fås i størrelserne 115-180 mm og i korn 40-120


Tyrolit – Slibenet rondel, som giver et bedre arbejdsmiljø og en jævn slibning
Slibenet rondellen Sianet er konstrueret specielt til oscillerende maskiner til slibning af lak, træ, maling, gelcoat, grunder og glasfiber. Rondellen har en lang levetid, minimal tilstopning og udsender stort set intet støv. Desuden er den yderst nem at montere, da den passer til alle hulmønstre

"Denne rondel er opbygget af et specielt slibenet, der gør, at den holder tre gange længere end papirskiver. Desuden er udsugningsevnen 10 gange bedre, hvilket giver et bedre arbejdsmiljø," fortæller Göran Nyberg, produktchef hos Tyrolit.

Sianet giver en hurtig og jævn slibning og er velegnet til brugere, der arbejder med møbelproduktion, renovering af vinduer, omlakering af døre og køkkenlåger, billakering, pulverlakering, bådebyggeri, samt virksomheder, der arbejder med støbning i glasfiber.

Sianet fås i to varianter:
Sianet 7900 med aluminiumoxidkorn er den mest almindelige kvalitet til slibning af træ, maling og lak.
Sianet 7500 med keramiske korn giver en mere aggressiv slibning og længere levetid. Dette er især praktisk til slibning af hårdere materialer.
Slibenettet fås både som rondel og som løse ark til håndslibning.

De fem vigtigste fordele ved Sianet:
Høj grad af afslibning
Minimal tilstopning
Maksimal støvudsugning
Stor holdbarhed og lang levetid
Passer til alle eksisterende afstandsplader


Små vinkelslibere med stor power
Den industrielle sektor stiller stadigt højere krav til produktivitet, arbejdstempo og sikkerhed, og Bosch lancerer derfor nu 11 små vinkelslibere i 1300 W- og 1700 W-klassen. Den nye serie af vinkelslibere leverer en høj ydeevne og er samtidig spækket med funktioner, der sikrer stor komfort og sikkerhed under arbejdet.

• 1300 og 1700 W-motorer med et højt arbejdstempo
• Længere levetid med nyt system til afkøling af motor og beskyttelse mod støv
• Kulbørster med op til 50 pct. længere levetid
• Høj brugerbeskyttelse i centrum

Testvinder på længst levetid

Udstyret med kraftfulde 1300 W- og 1700 W-motorer tilbyder de nye vinkelslibere et højere arbejdstempo end tidligere modeller. Vinkelsliberne har desuden et optimeret design, der giver en længere levetid. Udformningen af ventilationshullerne er blevet ændret, så de er mindre i størrelse og giver en særlig luftstrøm, der beskytter motoren mod støv og sikrer en effektiv afkøling af motoren. Tests udført af det anerkendte test- og certificeringsinstitut SLG viser desuden, at kulbørsterne på de nye vinkelslibere har op til 50 pct. længere levetid i forhold til konkurrerende modeller. Kulbørsterne skal derfor ikke udskiftes så tit, hvilket sparer både tid og penge.

Brugerbeskyttelse i fokus

Bosch' små vinkelslibere er udstyret med en række sikkerhedsfunktioner, så de lever op til de stadigt højere krav til sikkerheden på arbejdspladsen. Funktionerne inkluderer bl.a. Vibration Control, Kick-Back-funktion, som bl.a. er efterspurgt af mange store industrielle virksomheder, blød opstart og genstartsbeskyttelse, så maskinen ikke genstarter af sig selv efter strømafbrydelse. Modeller med et integreret intelligent bremsesystem, der virker magnetisk og sørger for, at skiven standser på under tre sekunder, er også tilgængelige. Sikkerhedsfunktionerne betyder, at maskinerne kan benyttes, hvor sikkerhedsstandarderne er særligt høje, fx på raffinaderier og olieplatforme samt inden for kran-, skibs-, tank- og containerbyggerier. For at øge brugervenligheden er alle de nye vinkelslibere udstyret med en beskyttelsesskærm, der kan indstilles uden brug af værktøj, et slankt og handy design samt en stor spindellås for hurtigt og let skift af tilbehør

Det rigtige værktøj til enhver opgave

De små vinkelslibere er inddelt til følgende anvendelsesområder:
• Modellerne GWS 13-125 CI Professional, GWS 17-125 CI Professional og GWS 17-150 CI Professional klarer en vedvarende belastning selv i hårde materialer og kan derfor anvendes til fx at overskære stålrør eller skære profiler til længder. Vinkelsliberne er tilgængelige med et intelligent bremsesystem, hvor de hedder GWS 13-125 CIX Professional og GWS 17-125 CIX Professional.
• Modellerne GWS 13-125 CIE Professional og GWS 17-125 CIE Professional er velegnet til arbejdet med mange forskellige typer af materiale, fx beton, sten og fliser, som kræver forskelligt tilbehør og forvalgt hastighed. Disse modeller er også tilgængelige med det intelligente bremsesystem under navnene GWS 13-125 CIEX Professional og GWS 17-125 CIEX Professional.
• Modellerne GWS 17-125 CIT Professional og GWS 17-125 Inox Professional er til arbejdet med sarte materialer, fx rustfrit stål. Begge modeller tilbyder en kombination af lav hastighed og høj omdrejningsmoment, så de kan anvendes uden at gøre unødig skade på materialet.

De nye små vinkelslibere i 1300- og 1700 W-klassen fås hos førende forhandlere af professionelt værktøj fra april 2015. De vejl. udsalgspriser går fra 1.248 kr. for GWS 13-125 CI Profes­sional til 1.948 kr. for GWS 17-125 CIT Professional og GWS 17-125 CIEX Professional. Alle priser er ekskl. moms. Bosch tilbyder også et bredt udvalg af tilbehør. Det inkluderer eksempelvis skære-, klap-, diamant- og slibningsskiver, børster, diamantkopskiver og støvudsugningsskærme.


Ny generation af vinkelslibere fra Metabo sætter nye standarder – op til 1.700 watt i kompaktklassen
Op til 50% mere drejemoment og 20% højere effekt samt et betyde-ligt smallere greb end konkurrenterne: Verdens første kompakte 1.700 watt-vinkelsliber sætter nye standarder med maksimal effekt og minimal størrelse.

Fokus er produktivitet og ergonomi. De kraft-fulde maskiner er en generation af nye kompakte vinkelslibere fra 900 til 1.700 watt. Samtidigt præsenterer Metabo med M-Calibur helt nye enestående keramiske skære- og slibeskiver.

Problemet er kendt: Ved hårdt intensivt brug af vinkelslibere, må man ofte afbryde arbejdet, fordi maskinen slår fra pga. overophedning eller i værste tilfælde brænder helt sammen. Dette sætter Metabo en stop-per for med de nye vinkelslibere, der sætter nye standarder for vedva-rig hård belastning.
Med den helt nye Metabo Marathon-motor og et komplet nyt ventilati-onskoncept kan brugeren nu arbejde uden afbrydelser i næsten alle situationer. Metabo har ikke kun løftet produktiviteten, levetiden ved ekstreme opgaver og robustheden til et nyt niveau, men har samtidig også gjort sine vinkelslibere endnu mere kompakte, ergonomiske og sikre. Enestående i verden er de nye kompakt-modeller med 1.700 watt: Små og kompakte som en 1.200 watt-maskine og stærk og ud-holdende som kun en 1700 W. kan være.

"Med vores nye vinkelslibergeneration er maskinen ikke længere den begrænsende faktor på arbejdspladsen. Brugere skærer og sliber fra nu af mere effektivt og hurtigere, fordi vores nye vinkelslibere også ved hårde opgaver så godt som ikke har brug for en afkølingspause", sag-de Horst W. Garbrecht, administrerende direktør for Metabo, ved et pressemøde i maj. "Ved enhver produktudvikling besøger vi bygge-pladser og virksomheder og taler meget intensivt med brugerne, da det er dem, vi udvikler vores elværktøj til. Derved har vi blandt andet lagt mærke til, at vinkelsliberne ofte bliver for varme, fordi brugeren under arbejdet blokerer ventilationsåbningerne, der normalt er placeret i siden. Derfor har vores nye vinkelslibere kun ventilationsåbninger bagpå, som man praktisk talt ikke kan blokere under arbejdet." Det blev muligt med et fuldstændigt nyt ventilationskoncept, der suger luften til køling af motoren direkte gennem huset med 400 km/t. Desuden har producenten udviklet et komplet motorkoncept og gjort den patentanmeldte nye Metabo Marathon-motor ekstrem stærk og modstandsdygtig over for overbelastninger. Takket være den nye feltviklingsteknologi er Mara-thon-motoren i denne forbindelse endda blevet endnu mere slank. Dette gør maskinerne endnu mere håndterlige, da vinkelslibernes greb er re-duceret til et minimum. Endvidere er motorerne ved hjælp af det nyud-viklede ventilationskoncept, optimeret geometri og et nyt støvbeskyt-telsessystem særdeles modstandsdygtige over for overbelastninger. Den nye vinkelsliberes levetid er dermed også ved de hårdeste opgaver i støvede omgivelser unik på markedet. I kombination med de nye ke-ramiske skære- og skrubskiver i serien M-Calibur er ydelsen endnu en-gang tydeligt højere end med alle andre slibeskiver, der for tiden findes på markedet. "Vi har forsynet vores nye vinkelslibergeneration med alt, hvad vi i de sidste 50 år har lært om disse maskiner og deres anven-delse i hele verden. Derfor er jeg overbevist om, at vores vinkelslibere er de bedste, der nogen sinde er blevet bygget", sagde Garbrecht.

Det rigtige system til enhver opgave
Med 22 nye modeller fra 900 til 1.700 watt med forskelligt udstyr og med en skivediameter fra 100 til 150 mm samt passende tilbehør byder Metabo i den nye kompaktklasse til ethvert krav og enhver opgave på den rigtige systemløsning. Ved de robuste, effektive vinkelslibere med 1.250, 1.550 og 1.700 watt har virksomheden i Nürtingen i Tyskland forhøjet den maksimale afgivne effekt for intensivt skære- og slibear-bejde i kontinuerlig drift med op til 30% i forhold til forgængerne. Til den professionelle bearbejdning af rustfrit stål og sten samt til intensivt rengørings- og let polerarbejde tilbyder Metabo fire momentstærke 1.550 watt-modeller med variabel hastighed, to heraf med forskellig høj gearreduktion. De særdeles kompakte, ergonomisk formede 900 og 1.000 watt-vinkelslibere har i deres watt-klasse det mindste grebsom-fang på markedet og egner sig til alt fra let til gennemsnitligt skære- og slibearbejde. 1.000 watt-modellen er ideel til rengøring eller afgratning - som i denne klasse er den mest håndterlige vinkelsliber med variabel hastighed på markedet. Det slanke hus, den lave vægt og den perfekte ergonomi gør 900 og 1.000 watt-maskinerne til fleksible ledsagere til universel professionel brug, også ved hyppigt skiftende slibepositio-ner.

Maksimal sikkerhed
For at beskytte brugeren bedst muligt, har Metabo igen lagt særdeles stor vægt på de sikkerhedsmæssige aspekter ved de nye vinkelslibere. Alle modeller har mekanisk sikkerhedskobling, som frakobler motoren direkte, hvis skiven blokerer. Returslag minimeres således og brugeren kan hurtigt fortsætte arbejdet uden at skulle slukke og tænde for ma-skinen igen. Vinkelsliberne kan udstyres med en ergonomisk perfekt integreret Paddle-kontakt med dødmandsfunktion. Fra 1.250 til 1.700 watt tilbyder Metabo endvidere modeller med en kombination af Padd-le-kontakt og patenteret mekanisk skivebremse - og dermed det hurtig-ste bremsesystem på markedet: Skiven stopper ved frakobling på kun 2 sekunder. Fordi bremsesystemet ikke styres elektronisk, men meka-nisk, står skiven inden for 2 sekunder stille efter frakobling, dette gæl-der også ved strømsvigt. Dermed reduceres faren for ulykker og risiko-en for tilskadekomst til et minimum. Derudover tilbyder Metabo de nye vinkelslibere fra 1.250 watt med det mest effektive anti-vibrationssystem på markedet - Metabo VibraTech-håndtaget og en integreret autobalancer. Alene autobalanceren reducerer hånd-arm-vibrationerne yderligere op til 50%. Således kan man med disse vinkel-slibermodeller endda slibe betydeligt længere end 8 timer i kontinuerlig drift, fordi eksponeringsgrænseværdien på 5 m/s² ved overfladeslib-ning iht. EN 60745 ikke overskrides. De særdeles minimale vibrationer forlænger ikke kun maskinernes levetid, men kan endda fordoble skrubskivernes brugstid - på den måde sparer brugeren penge.

Omfattende systemtilbehør
Med serien M-Calibur præsenterer Metabo passende til de ydedygtige vinkelslibere keramiske skære- og slibeskiver med den bedste brugstid og skære- samt slibehastighed på markedet.  Metabo kommer endvide-re med nye udsugningssystemer til byggeri og renoveringsarbejde. Med tre nye udsugningshætter og de passende antistatiske slanger og støv-sugere kan brugeren komplet støvfrit f.eks. udbedre revner i betongul-ve, slibe betonflader eller - i forbindelse med en Metabo føringsskinne - skære beton og sten helt præcist. En ny multipositionsbøjle til eks-trahåndgrebet er også del af det omfattende systemtilbehørsprogram. Dermed kan brugeren dreje grebet 180 grader og placere det lodret opad, f.eks. til skæring. Til sikkert arbejde med to hænder under trange pladsvilkår kan ekstrahåndgrebet klappes 45 grader bagud med bøjlen.

Med kompakt-vinkelsliberne i alle klasser og special afstemt tilbehør byder Metabo professionelle inden for håndværk og industri til enhver opgave og ethvert krav på den perfekte systemløsning.