Slibeprodukter

Slibeprodukter er en bred kategori af produkter, der bruges til slibning, polering og bearbejdning af forskellige materialer for at opnå en glat og fin overflade. Disse produkter omfatter forskellige slibematerialer, slibeværktøjer og tilbehør. Slibeprodukter bruges i mange forskellige industrier og applikationer, herunder metalbearbejdning, træbearbejdning, bilreparation, møbelindustri, byggeri og mere.

 

Leverandører af og viden om Slibeprodukter:

Carls.nu

Klokkestøbervej 35-37
8800 Viborg
Tlf: +45 51 37 82 25
E-mail: info@carls.nu

www.carls.nu

Læs mere omCarls.nu og se den fulde firmaprofi

Elektrokul A/S

Snedkervej 2A
4600 Køge
Telf.: 70 20 78 26
E-mail: info@elektrokul.dk

www.elektrokul.dk

Læs mere omElektrokul A/S og se den fulde firmaprofi

Flex Trim A/S

Flex Trim

Hedelund 28
7870 Roslev
Tlf.: +45 96 76 01 28
E-mail: info@flex-trim.com

www.flex-trim.com

Læs mere omFlex Trim A/S og se den fulde firmaprofi

Saint-Gobain Abrasives A/S

Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Telf.: 46 75 52 44

www.saint-gobain.dk/abrasives-dk

Læs mere omSaint-Gobain Abrasives A/S og se den fulde firmaprofi

Tyrolit A/S

Herstedøstervej 21, 2.sal
2600 Glostrup
Tlf.: 43 55 74 00
E-mail: order-dk@tyrolit.com

web

Læs mere omTyrolit A/S og se den fulde firmaprofi


Mere viden om Slibeprodukter:

Slibeprodukter dækker over mange forskellige produkter. Slibeprodukter kunne være diamant slibeskiver. Slibeprodukter skal være hårdfør, da sliddet ofte er stort.

Her er nogle eksempler på slibeprodukter:

  1. Slibepapir: Slibepapir er et almindeligt anvendt slibemateriale, der består af en papirbase beklædt med slibende korn eller partikler. Det fås i forskellige kornstørrelser og typer og bruges til at hånd- eller maskinslibe forskellige materialer som træ, metal, plastik og malte overflader.
  2. Slibesten: Slibesten er cirkulære slibematerialer fremstillet af materialer som aluminiumoxid, siliciumkarbid eller diamant. De bruges til at slibe eller skærpe værktøjer, forme eller udjævne overflader og fjerne materiale fra arbejdsstykker.
  3. Slibeskiver: Slibeskiver er skiver fremstillet af slibemateriale, der bruges til at skære, slibe eller polere forskellige materialer. De kan være lavet af materialer som keramik, siliciumkarbid eller diamant og bruges i maskiner som vinkelslibere eller bordslibere.
  4. Slibepasta: Slibepasta er en pasta eller en geléagtig substans, der indeholder slibende partikler. Den bruges til at polere eller fjerne ridser og pletter på overflader som metal, glas eller plastik.
  5. Slibebørster: Slibebørster er børster med slibende eller polerende fibre eller partikler, der bruges til at rense, slibe eller polere overflader af materialer som træ, metal eller sten.

Ud over de nævnte produkter omfatter slibeprodukter også tilbehør som slibestøvopsamlingssystemer, slibemaskinekomponenter, slibemaskinebeskyttelse, slibeguides og meget mere.

Cookie-indstillinger