Slibeprodukter

Slibeprodukter - af slibeprodukter kan nævnes en slibeklods som er velegnet til slibning af plane konturer og profiler såsom stole, borde og lister, men også af plane overflader. Lang effektiv levetid.

Leverandører af og viden om Slibeprodukter:


Carls.nu

Klokkestøbervej 35-37
8800 Viborg
Tlf: +45 51 37 82 25
E-mail: info@carls.nu

www.carls.nu

Kompetencer: Alt i sandpapir og slibematerialer

Læs mere om Carls.nu


Elektrokul A/S

Snedkervej 2A
4600 Køge
Telf.: 70 20 78 26
E-mail: info@elektrokul.dk

www.elektrokul.dk

Kompetencer: Gnistbearbejdning, Magneter, Slæberinge, kulbørster, motorkul, generatorkul, skibskul, vindmøllekul, alle typer kul, kulholdere, kulfiber jordingssystem for aksel afledning af skadelige leje strøm, fleksible kabler, kobber/alu stelkabler, grafit lejer og andre mekanisk bearbejdede emner i grafit, EDM grafitelektroder og materialer, EDM kobberelektroder, EDM tråd til gnistbearbejdning, slid og reservedele samt tilbehør til EDM gnistbearbejdningsmaskiner, marine sikringer, industrisikringer, sikringsholdere, fiberkompositter, permanente magneter, slibesten, værktøj og isolationslak til renovering af el-motorer, togkomponenter, elektrisk og mekanisk

Læs mere om Elektrokul A/S


Flex Trim A/S

Flex Trim

Hedelund 28
7870 Roslev
Tlf.: +45 96 76 01 28
E-mail: info@flex-trim.com

www.flex-trim.com

Kompetencer: Pudsehoveder, Slibebørster, Slibemateriale, Sandpapir, Slibeværktøj, Overfladebehandling

Læs mere om Flex Trim A/S


LUUPO

Tlf.: Poul 20 69 46 71/E-mail: pj@luupo.dk
Tlf.: Allan 65 38 27 57/E-mail: ap@luupo.dk
Tlf.: Casper 28 29 01 28/E-mail: cb@luupo.dk

www.luupo.dk

Kompetencer: Slibeprodukter, Slibematerialer, Skæring, Savning & Spåntagning, Polering, Slibeprodukter, Børstning, Håndværktøj, Elværktøj, Luftværktøj, Kemi, Personlige Værnemidler, Tilsatsmaterialer

Læs mere om LUUPO


Saint-Gobain Abrasives A/S

Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Telf.: 46 75 52 44

www.saint-gobain.dk/abrasives-dk

Kompetencer: Slibning, Slibeprodukter, Grovslibning, Præcisionsslibning, Skæring, Overfladebehandling, Polering

Læs mere om Saint-Gobain Abrasives A/S


Tyrolit A/S

Herstedøstervej 21, 2.sal
2600 Glostrup
Tlf.: 43 55 74 00
E-mail: order-dk@tyrolit.com

web

Kompetencer: Slibning, slibeværktøj, slibeprodukter, slibeskiver, slibemaskiner, vinkelslibere, båndslibere, poleringsmaskiner, core boreudstyr, dual action sander, gulvstander kværne, håndslibning og superfinishing, fugeskærere, benzinskæresave, præcisionsslibemaskiner, stationære skæremaskiner, ligeslibere, bordsave slibeplader, skæreskiver, boresystemer, vægsave, wiresave

Læs mere om Tyrolit A/S


Mere viden om Slibeprodukter:

Slibeprodukter dækker over mange forskellige produkter. Slibeprodukter kunne være diamant slibeskiver. Slibeprodukter skal være hårdfør, da sliddet ofte er stort.


Norton lancerer en ny serie af slibe- og hvæssesten
Under Norton-mærket lancerer den globale producent af slibemidler Saint-Gobain Abrasives en række slibe- og hvæssesten af professionel kvalitet til reparation og vedligeholdelse af knive i husholdningen.

Sortimentet omfatter tre slibesten som kombintionssten i 2 kornstørrelser, en diamantsten, en dobbelt knivsliber, et strygestål, en slibeguide og en skridsikker måtte.

Knivene er et af de vigtigste og mest brugte værktøjer i køkkenet. De er ofte dyre, og det er vigtigt at vedligeholde deres skarpe kant for at undgå sløve knive, som kan indeholde bakterier og være farlige at bruge. Norton tilbyder en professionel kvalitetsløsning til at fastgøre og fjerne hak og ridser som kan sløve klingen over tid og forvandle sløve klinger til stærke og knivskarpe værktøjer, der holder.

"Denne serie er designet med brugeren i tankerne hele tiden. Ydeevne og sikkerhed er vigtige prioriteter, og alle produkter har funktioner, der maksimerer sikkerheden under brug, som f.eks. skridsikre underlag og beskyttelsesringe på håndtagene. Vores løsninger giver enestående resultater, og takket være vores instruktionsvideoer og letforståelig emballage er serien velegnet til alle niveauer af ekspertise, fra begynder til ekspert," siger Kevin Lecat, produktchef for DIY hos Saint-Gobain Abrasives EMEA.


Specialdesignet slibebord med 12.400 huller giver bedre arbejdsmiljø hos Quorning Boats
Støv, der hvirvler rundt, er fortid i lakslibeværkstedet hos Quorning Boats ApS i Fredericia, der i samarbejde med Jens Linde A/S har designet, udviklet og bygget et specialdesignet slibebord med zoneopdelte udsugningskanaler.

Quorning Boats bygger hvert år omtrent 35 sejlbåde under navnet Dragonfly. De populære både har gennem årene høstet meget hæder for deres sejlegenskaber, kvalitet og høje finish, og i 2021 er den nyeste Dragonfly 40 kåret til ”European Yacht of the Year”.

– I Quorning Boats bygger vi både med stor respekt for det gamle traditionsrige håndværk. Kvaliteten skal være i top, og det samme skal de arbejdsforhold, vores bådebyggere arbejder under. Derfor har vi i samarbejde med Jens Linde bygget et slibebord med 12.400 huller. Under bordet sidder der 5 zoneopdelte udsugningskanaler, der suger støvet væk, når vi sliber finerplader og trælister til sejlbådene, forklarer Jens Quorning, der er CEO i Quorning Boats.


Norton introducerer AltosX, næste generations industrielle slibeplatform
Norton Abrasives har udviklet sin banebrydende platform til planslibesapplikationer med store kontaktflader. Norton Altos præcisionsformede korn blev udviklet i 1999 og revolutionerede hvordan slibning med høj materialefjernelse kunne gøres. Den nye AltosX med Norton QuantumTM-teknik er næste generations slibeskive konstrueret til maksimal ydelse og omkostnings reducering.

Test viser at AltosX er mere effektiv end nogen anden slibeskive på markedet og fjerner materiale dobbelt så hurtigt med samme effekt niveau. Dens naturlige porøsitet giver bedre fordelning af kølemiddel og dermed køligere slibning, mens en vilkårlig kornfordelning garanterer en mere stabil slibning.

AltosX har forbedret kornbruds forløbet til frilægning af nye skærepunkter med kemien fra Norton Quantum, hvilket resulterer i lavere grænseværdier og en bedre slibe oplevelse. Opgraderede slibeparameter giver slibeskiven uovertruffen materialefjernelsehastighed og bedre kvalitet, hvilket minimerer fejl og reducerer cyklustider. Det giver sig udtryk i besparelser på omkostninger og forbedringer af produktiviteten.

Udover produktivitetsfordele giver AltosX mindre miljøpåvirkning knyttet til slibning. Dens meget porøse struktur uden tilsætning af kunstige porøsinduktorer så som naphthalen muliggør en mere bæredygtig produktion.

- AltosX er en markedsledende løsning som gør det muligt for vore kunder at opfylde kvalitetskrav og produktivitetsmål. Denne slibelatform overgår branchens forventninger og sætter nye standarder for effektivitet, siger Jörgen Norell, Director Engineered Markets EMEA Saint-Gobain Abrasives.

For yderligere information: www.nortonabrasives.com


Saint-Gobain Abrasives – Flexovit lancerer nye slibebånd til grovslibning
Det nye slibebånd, som har betegnelsen SY798,har en meget kraftig polyesterryg som er belagt med keramisk slibemiddel

Denne kombination giver unikke egenskaber i levetid og afgratning. Båndet er på slibesiden belagt med en nyudviklet overflade som reducerer varmeudviklingen og på bagsiden et lag som øger friktionen, hvilket giver bedre vedhæftning ved anvendelse af kontakthjul i stål eller aluminium.

SY798 er specielt velegnet til grovslibning af støbte emner, rustfrit stål, kobolt og krom, smedede emner som værktøj og turbinevinger, tørslibning af stålplader, medicinske proteser samt almen grovslibning. Den varmereducerende overflade gør den specielt velegnet til bearbejdning af varmefølsomme materialer, hvor risiko for varmeskader af emnet mindskes.

Båndets kraftige opbygning kombination med det keramiske slibemiddel giver længere levetid og dermed lavere omkostning pr. færdigslebet materiale. Endvidere kan slibningen udføres med lavere arbejdstryk, og man opnår samtidig også en konstant afvirkning under hele båndets levetid. Den varmereducerende overflade giver køligere slibning og få kasseringer pga. varmeskader. SY798 findes i kornstørrelse 36,40, 60 samt 80 og produceres i alle normalt forekommende dimensioner til filemaskine og stationære båndslibemaskiner.

"Takket være det nye slibebånds egenskaber kan man opnå betydelig øgning af produktiviteten ved grovslibning samtidigt med at risiko for varmeskader mindskes pga. arbejdstrykket elimineres.", fortæller Erik Møller, salgschef hos Saint-Gobain Abrasives A/S.


Saint-Gobain Abrasives – Nye lamelslibehjul fra Flexovit
Flexovits nye lamelslibehjul, som har betegnelsen Speedoflex, har et indbygget M14-gevind og er beregnet til anvendelse på vinkelslibere

De har en meget fleksibel og elastisk opbygning og anvendes til grov-, mellem og finslibning, afgratning, slibninger af svejsefuger og polering af profilerede detaljer. Slibelamellerne har en meget fleksibel bomuldsryg som er belagt med slibemiddel af aluminiumoxid. Lamelslibehjulene giver høj og jævn afslibning og har en lang levetid ifølge poducenten. Det bedste resultat opnås ved slibning med lavt arbejdstryk og ved en arbejdshastighed mellem 40 og 50 m/s, svarende til mellem 6100 og 7650 rpm.

Speedoflex lamelslibehjul fra Flexovit med indbygget M14-gevind til vinkelslibere findes i diameter 115 mm og 125 mm og har 20 mm bredde. De findes i kornstørrelser fra P40 til P320, hvilket dækker alt fra grovslibning til meget fin bearbejdning. De er beregnet til slibning af stål, rustfrit stål samt træ og plastmaterialer.
"Takket være at de her nye lamelslibehjul har indbygget M14-gevind til vinkelslibere får de et bredere anvendelsesområde ved at man enklere kan grov- og finslibe profilerede detaljer uden at skulle bruge flere maskiner" fortæller Erik Møller, salgschef hos Saint-Gobain Abrasives A/S.


Saint-Gobain Abrasives – Ny diamantklinge, både til skæring og slibning
Ny diamantklinge fra Norton Clipper, både til skæring og slibning

Extreme Cut'n Grind er fremstillet med Nortons nye produktionssproces Infiltrated High Density (iHD) som giver en meget homogen densitet i hele segmentet uden at man behøver anvende højt tryk (hvilket kræves ved konventionelle segmenter). Takket være dette kan man fremstille meget robuste segmenter som slides jævnt og beholder formen samt giver hurtigere bearbejdning ved høje omdrejningstal samt giver produktet længere levetid og større mulighed for at fremstille segmenter i forskellige former.

Extreme Cut'n Grind har M14-gevind til anvendelse på vinkelsliber og findes i 125 mm diameter. Den er envidere udstyret med en aluminiumsflange som giver klingen en noget forskudt position i forhold til maskinen hvilket giver bedre adgang til svært fremkommelige steder f.eks. vægge, trapper m.v. Den nye klinge er beregnet til kapning og slibning af diverse byggematerialer som beton og murværk.

"Takket være de unikke egenskaber med iHD-teknologien får man væsentligt hurtigere skæring og slibning og klingen rækker længere takket være de ekstra høje segmenter med højt diamantindhold. Desuden får man højere sikkerhed da segmenterne sidder hårdere fast på stambladet og ikke risikerer at løsne sig." fortæller Erik Møller, salgsansvarlig i Saint-Gobain Abrasives A/S.