WC

WC med 3-6 liter skyl kaldes almindeligvis wc -skåle med stort og lille skyl. WC med 4 liter skyl må kun anvendes, hvor der i dimensioneringen er taget højde for denne størrelse skyl. Ved et WC med mindre skyl end 4 liter, skal afløbssystemet opbygges således at det tager hensyn hertil, hvilket ofte betyder, at der skal indsættes en spulehævert i systemet.

Leverandører af og viden om WC:


Pure Solution Aps

Spinderigade 11
7100 Vejle
Telf.: 26 16 45 64
E-mail: info@PureSolution.dk

www.puresolution.dk

Kompetencer: Håndtørrere, Affaldsbeholdere, Design toiletinventar, Sæbedispensere og spritdispensere, Vandfri urinaler

Læs mere om Pure Solution Aps


Geberit – Ny forbedret cisterne halverer installationstiden
Det populære cisternemodul Monolith fra Geberit lanceres nu i en ny og endnu mere installationsvenlig udgave

Monolith-modulerne har længe været en velegnet løsning til både nybyg og renoveringer med deres håndteringsvenlige udformning og alsidige installationsmuligheder. Nu lanceres Monolith-cisternen i en ny og forbedret udgave, som kan halvere arbejdstiden for installatøren.

”Vi arbejder hele tiden på at optimere vores løsninger, så de er så nemme at arbejde med som muligt. Med de nyeste tilpasninger af Monolith-cisternen kan et toilet installeres på bare 1,5 time, hvilket er en halvering af installationstiden i forhold til før,” forklarer Nils Overgård, der er produktchef hos Geberit.
Udefra set er den nye Monolith stort set identisk med den gamle. Men bag glasfronten gemmer sig et omarbejdet design, som er nemmere at arbejde med, og som i højere grad ligner det, man kender fra indbygningscisternen Duofix.

Nem værktøjsfri håndtering
Den populære værktøjsfri håndtering er opprioriteret i den nye Monolith, så det nu er muligt at justere stort set alt uden brug af værktøj. Der er forberedt kanaler til fremføring af vandet i panserslangen samt fixering af stopventilen. Skyllerøret har som noget nyt fået en skydemuffe, så det er nemt at justere afstanden uden at skulle save røret til. Hvis væggen er skæv, er det muligt at justere modulet i lod ved hjælp af de monterede justeringsskruer.
Støtterammen er stort set identisk med rammen på indbygningscisternen Duofix, som mange installatører er vant til at arbejde med. Højden af rammen kan efter montering nemt justeres inden for en margin af et par centimeter, så montagen er helt præcis, når rammen endeligt skrues fast. Alle elementer er i princippet installeret på forhånd og forberedt til montage, så installatøren har fuld sikkerhed for, at tingene sidder, hvor de skal.
Monolith-modulerne har en front i glas og en ramme i aluminium og monteres direkte på væggen. Modulerne kan i de fleste tilfælde anvendes med allerede eksisterende tilslutninger uden involvering af hverken murer eller tømrer til opgaven.

En udgave til alle behov
Monolith fås til både væghængt og gulvstående toilet og er simpel at arbejde med, hvad enten der er tale om et renoveringsprojekt eller nybyg. Det giver installatøren frie hænder til at klare installationen nemt og hurtigt, så slutkunden slipper for besvær og byggerod. Med de rette tilslutninger, er det eksempelvis muligt at skifte et almindeligt toilet til et douchetoilet på bare en formiddag.

Monolith-cisternen fås også i en Plus-udgave med orienteringslys, softtouch-skyllefunktion og automatisk lugtudsugning. Sidstnævnte er en funktion, der efterspørges af flere og flere kunder. Foruden de forbedrede monteringsmuligheder, kommer den nyeste udgave af cisternen også i en ny flot sandfarve.


Høj, lav, kort og med stor fod. Toiletter som løser specielle opgaver
Ifö var først i verden med det vandbesparende toilet. Ved at anvende vandstrømmen mere optimalt, lykkedes det os at opnå betydelig større skyllekraft med en mindre mængde vand. Det havde ingen tænkt på tidligere. Vi gør alle sammen miljøet en tjeneste, og du får en billigere vandregning med Ifös 4/2 liter skyl.

Høj, lav, kort og med stor fod. Toiletter som løser specielle opgaver.

Vandbesparelse er altid aktuel
Ifö var først i verden med det vandbesparende toilet. Ved at anvende vandstrømmen mere optimalt, lykkedes det os at opnå betydelig større skyllekraft med en mindre mængde vand. Det havde ingen tænkt på tidligere. Vi gør alle sammen miljøet en tjeneste, og du får en billigere vandregning med Ifös 4/2 liter skyl.

Fresh WC - en friskere måde at skylle på
Ved hjælp af den specielle skyllefunktion Fresh WC, som er standard på alle Ifö Sign og Ifö Sign Art toiletter, er det muligt at dosere duft og friskhed automatisk ved hvert skyl. Det eneste du behøver, er at åbne skylleknappen og lægge en Fresh WC stick ned i cisternen. Hver gang du skyller, tilføjes skyllevandet en nøjagtig tilpasset mængde duft og blå farve. Ifö Fresh sticken giver en frisk duft og letter rengøring.

Ifö Sign toilet 6873, med stor fod, renoveringsmodel
Ifö Sign toilet 6873, med åben S-lås og ekstra stor fod. Toilettet hvor du med sikkerhed skjuler alle spor og huller fra tidligere toiletinstallationer, så det eksisterende gulv bevares uden synlige mærker og huller. Med Ifö Clean - Ifös rengøringsvenlige glasur. Heldækkende cisternekappe af porcelæn med plastindercisterne, så kondens undgås. Med Fresh WC, en renere og friskere måde at skylle på. 4/2 liter skyl og en siddehøjde på 42 cm ekskl. toiletsæde.
Ifö Sign toilet 6873 kan kombineres med Ifö Support armstøtter og Ifö Sign toiletsæder.

Ifö Sign toilet høj model med lukket S-lås eller med Universallås
Toilettet er 4 cm. højere end standardhøjde - praktisk hvis man har svært ved at sætte sig ned og rejse sig op. Toilettet fremstilles med huller til skruemontering eller uden huller til silikonelimning. Ifö Sign toilet høj model er forberedt til montering af Ifö Support armstøtter. Leveres med blankforkromet trykknap og 4/2 liter dobbeltskyl.
Siddehøjde 46 cm ekskl. toiletsæde.

Ifö Sign 6832, kort model med universal lås
Et Ifö Sign toilet som er 4,5 cm kortere end et Ifö Sign standardtoilet, takket være en smallere cisterne. Derfor er Ifö Sign kort model ideelt til badeværelser, hvor pladsen er begrænset. Selve skålen har samme størrelse som på et Ifö Sign standardtoilet, hvorved den samme gode siddekomfort opnås. Den korte model er fremstillet med universallås og dermed optimal til montering i etageejendomme, hvor afløbstilslutningen er vandret. Ifö Sign kort model har samme kendte fordele som resten af Ifö Sign toiletterne. Med Ifö Clean glasur som standard - Ifös rengøringsvenlige glasur. Heldækkende cisternekappe af porcelæn og med plastindercisterne, så kondens undgås. Med Fresh WC, en
renere og friskere måde at skylle på. 4/2 liter skyl og en siddehøjde på 42 cm ekskl. toiletsæde. Ifö Sign børnetoilet 6820. Med skjult S-lås, heldækkende porcelænscisternekappe og toiletsæde i blød plast, som passer til børnetoilettet.

Ifö Sign børnetoilet, 6820
Ifö Sign børnetoilet 6820. Med skjult S-lås, heldækkende porcelænscisternekappe og toiletsæde i blød plast, som passer til børnetoilettet. Ifö Sign toilettet leveres med Ifö Clean rengøringsvenlig glasur og Fresh WC funktion som standard. Den heldækkende porcelænscisternekappe uden det traditionelle cisternelåg, sammenholdt med den lukkede skål til limning, gør toilettet meget rengøringsvenligt. Et stort plus i forhold til hygiejne og bakterier.
Toilettet har stort og lille skyl 4/2 liter som standard, med mulighed for omstilling op til 6 liter skyl. Ønskes toiletsædet uden låg, kan låget nemt afmonteres. Siddehøjde ekskl. toiletsæde, 30 cm.