Komfortkøl

Komfortkøl - Leverandører af komfortkøl finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end komfortkøl, så brug søgefeltet under denne boks. Se beregningsprogrammer til konfigurering af produkter her - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af og viden om komfortkøl:


Lindab

Langkær 20
6100 Haderslev
Tlf: +45 73 23 23 23
Email: lindab@lindab.dk

www.lindab.dk

Kompetencer: Systemløsninger og produkter til forbedring af indeklima, Komfortventilation, Industriventilation, Boligventilation, Villaventilation, Ventilationskanaler og tilbehør, Ventilationsaggregater, Ventilatorer, Luftfordelingsarmaturer, Brandspjæld, Kølebafler, Automatik, Lufttæpper, Lyddæmpere, Lyddæmper beregninger, Indeklima, Indblæsning, Udsugning, Lindab Safe, Lindab Rekt, Lindab isol, Lindab Transfer, Lindab InDomo m.fl.

Læs mere om Lindab


NH3 Solutions

Stenhøjvej 6
3650 Ølstykke
Tlf: 88 51 30 01
E-mail: info@nh3solutions.com

www.nh3solutions.com

Kompetencer: Køleanlæg, Ammoniakkøleanlæg, proceskølingsanlæg, Kølere, Varmepumper, Ammoniakvarmepumper

Læs mere om NH3 Solutions


SA-AL Køleteknik ApS

Stavneagervej 8
8250 Egå
Tlf.: 86 22 62 88/ Vagttelefon:86 30 07 26
E-mail: sa@koleteknik.dk

Kolding afd.: Esbjergvej 16 A, 6000 Kolding, Tlf.: 86 30 07 26

Aalborg afd.: Indkildevej 12 B, 9210 Aalborg SØ, Tlf.: 96 34 20 22

www.koleteknik.dk

Kompetencer: Køleanlæg, miljøvenligt CO2-køleanlæg, fryseanlæg, frostrum, kølemontører, varmepumper, køleteknik, klimaanlæg, vandkøleanlæg, varmegenvinding, ismaskiner, køleskabe, fryseskabe, aircondition

Læs mere om SA-AL Køleteknik ApS


Vojens Køleteknik A/S

Tingvejen 42D
​6500 Vojens
Tlf.: 74 54 21 76
E-mail: salg@voko.dk

www.voko.dk

Kompetencer: Køleanlæg, kølerum, kølemontører, frostrum, fryseanlæg, køleteknik, kølesystemer, CO2 kølesystemer

Læs mere om Vojens Køleteknik A/S


Fremtidens køleborde skal forbedre energieffektiviteten i professionelle køkkener
Teknologisk Institut skal lede et stort forskningsprojekt, som skal udvikle en ny generation af køleborde til professionelle køkkener. Projektets formål er bl.a. at forbedre effektiviteten i hotel- og restaurantkøkkener, både energi- og arbejdsmæssigt. Det danske kokkelandshold deltager i projektet.

Energiteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogrammet, EUDP, har givet tilsagn om økonomisk støtte på 3,8 mio. kr. til et stort projekt, som skal designe og udvikle en ny generation af køleborde, der lever op til den bedste energiklasse i den kommende EU-energi-mærkningsordning for professionelle kølemøbler.

- Vi støtter udviklingen af køleborde til kantiner og storkøkkener. Den danske producent Gram vil udvikle et kølebord, der havner i EU's bedste energiklasse. Vi har tidligere set Gram gå sammen med andre danske virksomheder og levere køleskabe i A-klassen. Målet er en 30 % energibesparelse ift. dagens standard, siger Torkil Bentzen, bestyrelsesformanden for EUDP.

Vurderet af det danske kokkelandshold

Et kølebord består af en rustfri bordplade og herunder kølede skabe og skuffer, hvilket gør arbejdet mere effektivt, idet kokken kan arbejde ved bordet og have friske råvarer og pynt lige ved hånden.

Foruden at spare mindst 30% af elforbruget i forhold til tidligere modeller er målet med projektet at skabe bedre styring af temperaturerne og endelig at skabe et konkurrencedygtigt produkt, som er indrettet efter brugernes behov.

Det danske kokkelandshold deltager derfor i projektet og skal bl.a. bidrage med ønsker til og vurderinger af de nye produkter, som produktmodnes og produceres af Gram Commercial på deres fabrik i Vojens.

- I EU er der ca. 60.000 af den slags køleborde. Kategorien køleborde er i stærk vækst, i takt med behovet for at have kølede råvarer lige ved hånden i en travl hverdag. Desuden udnytter kølebordene pladsen under bordpladerne, hvor der skæres, hakkes, snittes og anrettes madretter. Alt i alt bidrager disse produkter til effektiviteten i professionelle køkkener - fremover ligeledes energieffektiviteten, udtaler Flemming Velling, produktchef hos Gram Commercial.

Et godt hold

Projektgruppen er sammensat af forskellige virksomheder, som alle har stor erfaring på området.

- Det er lykkedes os at skabe et godt hold i dette projekt, siger projektleder Per Henrik Pedersen, Teknologisk Institut, - Foruden Gram Commercial og Teknologisk Institut deltager DTU-MEK, EBM Papst og SECOP. Sammen vil vi nå målet ved at forbedre køleprocessen, luftcirkulationen og reducere kuldebroer. Projektet løber over de næste 2½ år