Patronventiler

Med en konfigurerbar patronventil kan man skabe skræddersyede, innovative blokløsninger  

Leverandører af og viden om patronventiler:


ProMetal A/S

Industrivej 3A
5500 Middelfart
Tlf.: 6340 4040
E-mail: prometal@prometal.dk

www.prometal.dk

kompetencer: Reguleringsventiler, sikkerhedsventiler, afspærringsventiler, kugleventiler, butterflyventiler, skydeventiler, kontraventiler, aktuatorer, ventillåsesystemer, ventillyddæmpere, bolte og møtrikker, smedegods, støbegods, flanger, valsede ringe, sprængplader, aksler, diske, stålstøbegods, præcisionsstøbegods.

Læs mere om ProMetal A/S


QMT SCIENCE AB

Amerikavägen 6
SE-393 56 Kalmar
Mob +46-70-3694892
Tel +46-480-44 26 51

E-mail: info@qmt3.com

web

Kompetencer: Ventiler, centraler, regulatorer, filtre, klemringsfittings, koblinger, rør og fittings, slanger, flowmetre, trykmålere, gasmålere, klembeslag

Læs mere om QMT SCIENCE AB


Watts Nordic AB

Verkstadsgatan 38
S-392 39 Kalmar
Sverige

www.wattsindustries.com

Kontakt adresse:
Godthaabsvej 83
DK-8660 Skanderborg
Tlf.: +45 86 52 00 32
E-mail: wattsnordic@wattswater.com

Socla www.socla.com 

Kompetencer: Ventiler, kontraventiler, butterflyventiler, luft- og el-aktuatorer, kuglehaner, reduktionsventiler, reguleringsventiler, kompensatorer og Tilbagestrømningssikringer, insert ventiler.

Læs mere om Watts Nordic AB


Parker – Nye miniature patronventiler
- kombinerer hurtige responstider og lang levetid i applikationer med begrænset plads

2 & 3 vejs patronventilerne tilbyder den mest kompakte løsning med en hurtig responstid og en meget lang levetid takket være dens flade fjeder-teknologi. Miniature patronventilerne kan indbygges i den mindste bærbare enhed og forbedrer dermed ydeevnen samt reducerer enhedens størrelse og vægt.

Konstruktion i rustfrit stål af høj kvalitet samt anvendelsen af førsteklasses FKM fluorocarbon tætningsmateriale sikrer, at patronventilerne er egnede til anvendelse med en lang række forskellige gasser. Serien fås i 3 størrelser (7, 15 & 21 mm) med en bred vifte af lysninger fra (0,3 til 4 mm).

Typiske applikationer for miniature patronventiler er bl.a. kaffemaskiner, injektionskontrol i små maskiner, transportabelt værktøj, gasanalyse og vakuum systemer.

Egenskaber:
● Tilpasning - kan tilpasses til din applikation: spænding, strøm, form, materiale, kabellængde og tilslutning
● Let at integrere - reducerer montageomkostninger pga. patronkonceptet
● Kompakt - 80% reduktion af volumen ift. magnetventiler med standard gevind
● Forbedrer mobilitet - 80 % reduktion i vægt sammenlignet med standard gevind magnetventiler
● Reducerer omkostninger - den meget lave effekt (0,5 til 2,5W) mindsker størrelsen på dit batteri og energiforbruget
● Lang levetid - 109 cyklus takket være et friktionsfrit design
● Øger produktiviteten - hurtig responstid (fra 0,5 til 7 ms)

Kontakt Product Sales Manager Flemming Pedersen på mobil 2161 5825 eller send en e-mail til fpedersen@parker.com for yderligere information


Endnu bredere sortiment af patronventiler
På markedet af patronventiler er det umuligt at komme uden om Comatrol, der er en velrespekteret samarbejdspartner for nogle af verdens førende maskinproducenter inden for mobilhydraulik.

Comatrol er en del af Danfoss-gruppen, der siden 2012 har benyttet Hydra-Grene som primær forhandler - og nu er også Comatrols fulde sortiment af højkvalitets-ventiler en del af vores udvalg.

Skræddersy med katalogvarer
Med over 480 katalogprodukter fra Comatrol kan Hydra-Grene opfylde de fleste behov for ventiler og blokløsninger til finstyring og ydeevne i for eksempel kraner, arbejdskøretøjer og landbrugsmaskiner. Den brede produktportefølje består af fordelerventiler, elektromagnetiske ventiler og mekaniske ventiler, der alle er særdeles reaktionsfølsomme.

Porteføljen inkluderer desuden flere konfigurerbare patronventiler, så du kan skabe skræddersyede, innovative blokløsninger. Med Comatrols EasyValve-koncept kan Hydra-Grene hurtigt udarbejde et løsningsforslag og tilbud og på tid levere en færdig prototyper.

Hydra-Grene er officiel forhandler i Danmark
Comatrols fulde sortiment af patronventiler er nu tilgængelig hos Hydra-Grene, der er valgt som producentens officielle forhandler i Danmark. Det vil sige, at Hydra-Grene bliver landets førende Comatrol-forhandler. Og kan du ikke finde, hvad du søger, står vi altid klar til at vejlede dig. 

Et stærkt ventilprogram
Med det nye forhandlersamarbejde har vi intensiveret Hydra-Grenes brede ventilsortiment, der i forvejen inkluderer stærke produkter fra blandt andre Parker og Walvoil.

Med et så bredt sortiment bliver det endnu nemmere at skræddersy den applikationsløsning, der bedst løser dine udfordringer