Penge til carporten er value for money

Hvis der skal investeres lidt ekstra penge i boligen, hvor skal det så gøres for at få den størst mulige positive effekt på den samlede vurdering af  huset?

Svaret er naturligvis: Der hvor det er mest synligt. Og det vil det oftest være i carporten, som populært sagt er blevet husets helt store fordør.

Ifølge Lyngsøe, der producerer og designer stålcarporte, tegner carporten sig for 30 procent af det visuelle billede af hele huset, men kun omkring 5 procent af den samlede investering. Den er det første indtryk, man får af stedet, og den kan både visuelt og funktionelt skabe en værdifuld synergi-effekt med resten af huset.

Lyngsøe gør opmærksom på, at det vigtigste naturligvis er at investere i en carport, som i kvalitet og design matcher huset. Men samtidig påpeger Lyngsøe, at især de små ekstrainvesteringer som eksempelvis integreret belysning, velplacerede cykelholdere, forlænget tag, isoleret redskabsrum, vedligeholdelsesfrie materialer og eksklusive farvevalg kan være rigtig god value for money, fordi der er tale om relativt små investeringer med en meget stor afsmittende effekt på opfattelsen af hele huset. Oftest er det investeringer på blot nogle få tusinde kroner, og investeringer i denne størrelsesorden vil normalt ikke have nogen nævneværdig værdimæssig effekt, hvis de placeres i selve huset.

Alle Lyngsøes carporte er i et enkelt og stilrent design og fremstillet af varmgalvaniseret stål. Taget består af polycarbonat, der er hele 16 mm tykt. Denne konstruktionen kan med sikkerhed klare en belastning på 75 kilo sne per kvadratmeter. Lyngsøe giver endvidere hele 15 års garanti mod rustangreb på de varmgalvaniserede overflader på stålkonstruktionen, og den anerkendte tyske organisation “TÜV Nord” certificeret produktet og dokumenteret, at de bærende søjler og spær har en levetid på mindst 60 år.

Lyngsøe har hovedkontor i Søften ved Århus, og virksomheden har specialiseret sig i udvikling, produktion og markedsføring af et bredt sortiment af stålcarporte og andre former for overdækninger til beskyttelse mod vejr og vind.

Cookie-indstillinger