Sylvest Trading – Hurtige løft fra Sylvest Trading

Sylvest Trading er eneforhandler af GH Cranes fra Spanien i Danmark, Island og Færøerne. GH Cranes er den første kranproducent, der som standard har trinløs hastighedsregulering (frekvensomformer), på alle funktioner. Den trinløse regulering bevirker at en GH kran`s bevægelser er bløde og kan udføres med stor præcision.

GH Cranes kranprogram gør at Sylvest Trading er leveringsdygtige i traverskraner fra 1 til 150 ton, specielle kraner op til 400 ton, herunder portal- og selvkørende bådkraner, krananlæg til forbrændingsanlæg, svingkraner op til 20 ton, svingkraner til havne. Desuden kan der leveres reservedele til alle GH modeller tilbage fra 1960 og frem til i dag.

Som noget nyt og helt unikt kan Sylvest Trading nu tilbyde et GH krankit med en leveringstid på bare 14 dage, fra afgivet ordre til leveringen kan finde sted.

Som forhandler af taljer og reservedele fra Liftket i Tyskland fremviser Sylvest Trading også en bred vifte af elkædetaljer på standen, lige fra 125 kg. til 12,5 ton. Liftket producerer elkædetaljer fra 125kg til 25 ton.

Under messen kan specialister fra hhv. Liftket og GH Cranes træffes på standen.

Sylvest Trading ApS er et af Europas største handelsfirmaer indenfor kraner, brugte som nye. På den 30.000m² store lagerplads er der altid ca. 150 kraner, i størrelsen 1 til 100 ton, klar til levering, samt et stort udvalg af forskelligt tilbehør.
På Sylvest Tradings stand i hal H(6266) vil der som noget helt specielt, blive præsenteret 3 stk. 2×20
ton GH traverskraner og 2 stk. 16 ton Sylvest traverskraner.