TENTE lancerer fleksibelt hjuldesign – VERDENSNYHED

Den seneste udvikling giver mulighed for, selv ved små købsvolumer, at sætte dit unikke præg på hjulene. Vi præsenterer vores verdensnyhed “printed caps”.

Et kvalitets firefarvet tryk, brug af eget billede eller foto kan nu trykkes direkte på hjulsiderne af TENTE’s alsidige hjul-serie LINEA. De mange fordele det giver berører både hjulets udseende og anvendelse.

For designeren indebærer dette en unik mulighed for at tilpasse hjulets design til møblernes og omgivelsernes farver. Et velvalgt fredfyldt billede eller et livligt design bidrager stærkt til det endelige helhedsindtryk.

For virksomheder kan hjul med logo på møbler og udstyr bidrage med et ensartet udseende, og samtidig reducere risikoen for tyveri. Skoler, hospitaler og andre offentlige institutioner kan på en personlig måde markere produkter, så det er nemt at se hvor de hører hjemme.

LINEA-hjulene findes i forskellige størrelser fra 50 til 150 mm som alle har det samme design, men fås i forskellige materialer for at tilgodese forskellige funktionskrav. I visse størrelser kan man vælge en flad hjulside i stedet for den klassiske LINEA-side med let buet cirkel over navet.

Leveringstiden er kort, fleksibiliteten høj og prøvetryk eller korrektur kan altid fås til godkendelse så du kender det endelige resultat.

Verdensnyheden præsenteres første gang på den kommende Stockholm Furniture Fair 2016.

TENTE A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger