Honeywell – Fleksibel faldsikringsløsning i letvægtsmaterialer til kantarbejde

– en ny slidstærk selvoprullende livline fremstillet af letvægtmaterialer, som kun vejer 1 kg, hvilket gør den til den letteste 2-meters kanttestede selvoprullende livline på markedet. Det nye faldsikringssystem, som er 15 procent lettere end sammenlignelige produkter på markedet, tilbyder brugere inden for byggeri, vedligeholdelse, forsyningsindustri og olie/gas en forbedret komfort, bevægelsesfrihed og effektiv beskyttelse i tilfælde af fald.

“Vi har konstateret et stigende behov for en komplet kanttestet selvoprullende livline fremstillet af letvægtsmaterialer, der er i overensstemmelse med gældende standarder, og som kan hjælpe håndværkere med at føle sig sikre og trygge med deres faldsikringsudstyr i krævende situationer og miljøer”, siger Corentin Barbieux, produktchef for faldsikringsløsninger i Honeywell Safety Products, EMEA. “Livlinen er designet specielt til at udstyre håndværkere med en trinløs beskyttelsesløsning til alle arbejdssituationer i højden, herunder i fodhøjde”.

Miller TurboLite Edge er en komplet kanttestet og certificeret løsning til håndværkere, som vejer op til 140 kg, på grund af brugen af et yderst slidstærkt og forstærket webbingsystem. Livlinen er også godkendt til fastgørelse i fodhøjde (FF2) til beskyttelse af personer, som udsættes for faldrisiko ud over en kant, og ikke har adgang til et højere forankringspunkt (FF1 eller FF0). Den er forsynet med en meget hurtig låsemekanisme, der sikrer en reduceret bremselængde, hvilket er særligt vigtigt, når der kun er ringe frit fald til rådighed.

Af andre unikke funktioner kan nævnes to svirvler, den ene monteret på huset og den anden integreret i aluminiumsforbindelsesleddet, hvilket giver optimal bevægelsesfrihed. Svirvlerne forhindrer vrid i webbingsystemet og fjerner derfor enhver risiko for blokering af bremsen, når den udløses.

En topkarabinhage med drejelås giver mulighed for hurtig og nem fastgørelse af den selvoprullende livline til en faldsikringssele, mens den medfølgende faldsikringsindikator med høj synlighed giver brugeren og sikkerhedsinspektøren mulighed for let identificering afslet “af hinanden”, hvis systemet udsættes for et fald.

Miller TurboLiteEdge er certificeret i overensstemmelse med EN360:2002 og har bestået alle tests, herunder VG11.060 (kanttestet), VG11.062 (140 kg) og VG11.085 (FF2).

For at få flere oplysninger om Honeywell Industrial Safety, verdens førende producent af det bredeste top-til-tå-sortiment af personlige værnemidler til industrien, henviser vi til vores websted www.honeywellsafety.com/Nordic

 

 

Cookie-indstillinger