Atlas Copco udvider sit produktprogram inden for transportabelt energi i 2016

De nyheder til Atlas Copcos transportableproduktprogram er et udtryk for en fremadrettet tilgang til produktdesignet, hvor man forudser kundernes behov for løbende forbedringer af hastighed, pålidelighed og effektivitet.

Kompressorer i 8-serien (juni 2016)

En af de mest imødesete lanceringer i 2016, 8-serien af kompressorer, har indarbejdet den nyeste teknologiske udvikling inden for design af kompressorelementer for at opnå øget effektivitet. 8-seriens kompressorer har en opdateret HardHat-kabinet og sprænger rammerne kompressorern producerer op til 5 m3 pr. minut fra en enhed, der stadig er let og kompakt vejer under 750 kg, inklusive enfuld brændstoftank, generator og efterkøler, så den kan trækkes efter en normal personbil med almindeligt kørekort. Den nye serie bruger 12 % mindre brændstof end sammenlignelige produkter og kræver mindre end en times samlet servicetid efter to års drift.

Udvidelse af produktprogrammet for QES-generatorer (maj 2016)

Efter den succesrige lancering i 2015 udvides QES-serien igen i maj 2016. De oprindelige seks effektkerner på 9 til 40 kVA med Kubota-motorer udvides med seks nye modeller fra 60 til 200 kVA med John Deere-motorer. QES-serien er en ukompliceret, robust og holdbar løsning til generel brug til opgaver i byggeriet.

WEDA 50 og 60 dykpumper (maj 2016)

WEDA-serien af elektriske dykpumper kan håndtere fra 225 til 20.200 liter pr. minut med en maksimal højde på 85 m. I maj 2016 tilføjes to nye modeller til sortimentet. De nye 50- og 60-modeller leverer bedre ydeevne takket være nye hydrauliske dele samt forbedrede forhold mellem effekt og vægt, især takket være en ny motorkonstruktion.

Kompressorer: XAT(V)S 186 (februar 2016)

Den alsidige XAT(V)S 186-serie består af to modeller med et intuitivt PACE-system (Pressure Adjusted through Congnitive Electronics, trykjustering med kognitiv elektronik), som muliggør flere tryk- og flowindstillinger for at hjælpe brugerne med at matche luftstrømmen og trykket til opgaverne, uden behov for flere kompressorenheder. Det meget anerkendte Atlas Copco luftelement og John Deere trin IV-motoren giver sammen med PACE-systemet højere effektivitet, længere vedligeholdelsesintervaller, uovertruffen pålidelighed, øget levetid og lavere ejerskabsomkostninger. Selv med flere maskiner med flowkrav op til 11 m3/min. og tryk fra 7 til 14 bar kan man nu nøjes med kun én kompressor.

Kompressorer: XATS 900E (europæisk lanceringsdato kommer senere)

Den bærbare, elektriske XATS 900E-kompressor kombinerer gennemtænkt ingeniørarbejde, gennemprøvet teknologi og kvalitetskomponenter. XATS 900E er velegnet til steder med stabil strømforsyning og er let at installere, fordi der ikke kræves ekstra fundamentarbejde. Kompressorens korrosionsbestandige hus er konstrueret til brug under alle vejrforhold uden behov for ekstra rum eller afskærmning. XATS 900E leverer trykluft fra 7 til 10 bar (100 til 150 psi) med et flow på op til 25 m3/min. (900 cfm).

Generatorer: QAC 1100 TwinPower (europæisk lanceringsdato kommer senere)

Til steder med variable strømforbrug er Atlas Copco klar til at lancere QAC 1100 TwinPower-generatoren. Med to 500 kVA-generatorer i en enkelt beholder er QAC en komplet pakke med et avanceret styresystem, der gør det muligt for to generatorer at arbejde selvstændigt eller parallelt med hinanden. Det giver mulighed for at bruge op til én megawatt ved alt fra fuld belastning til lav belastning, så man kan maksimere brændstoføkonomien og reducere de tilknyttede driftsomkostninger.

Pumpe-nyheder

Efter overtagelsen af den italienske pumpeproducent Varisco i januar 2016 udvider Atlas Copco sit sortiment af pumper. Pumperne bruges typisk til at fjerne uønsket vand eller andre væsker i forbindelse med byggeri, minedrift samt i olie- og gasindustrien. Variscos faciliteter i Padova rummer nu det dedikerede, globale kompetencecenter for pumpeudvikling inden for Atlas Copcos Portable Energy-division. Et helt nyt sortiment af afvandingsløsninger lanceres under Atlas Copcos varemærke i 2016.

For yderligere information, kontakt:
Atlas Copco Construction Technique Scandinavia
Frank Christiansen, Sales Manager (DK)
E-mail: frank.christiansen@dk.atlascopco.com
Telefon: 40 57 04 16

 

Cookie-indstillinger