Formstøbte masker til engangsbrug i Honeywell 800-serien tilbyder forbedret pasform, komfort og beskyttelse

– der er designet specielt til at give en forbedret sikkerhed, ydeevne og komfort.

De nye formstøbte masker til engangsbrug i Honeywell 800-serien er fremstillet af et højtydende, fugtbestandigt og åndbart materiale og er certificeret i henhold til kravene i EN 149: 2001+A1: 2009 (for engangsmasker) i overensstemmelse med EU-direktiv 89/686/EØF (vedr. personlige værnemidler) og overholder REACH-regulativet. De er derfor ideelle til bygningsmiljøer og generelle industrimiljøer, hvor arbejderne udsat for farlige materialer i støv, tåge og dampe.

“Maskerne i Honeywell 800-serien har et stilfuldt og professionelt udseende og er meget behagelige at have på, hvilket er en tiltrængt nyhed på markedet”, udtaler Terry Crumpton, Senior Product Manager, EMEAI Respiratory Protection. “I farlige miljøer, er det vigtigt, at arbejderne bærer det rette beskyttelsesudstyr. Maskens højtydende udåndingsventil holder masken kølig indvendig og reducerer CO2-indholdet, og dens professionelle udseende fremmer brugeraccept”.

De filtrerende ansigtsmaskedele (FFP’er) er tilgængelige i klasserne FFP1 og FFP2, med og uden en ventil afhængig af anvendelsesformålet, og behøver kun minimale justeringer for at give en behagelig og sikker pasform. Engangsmaskerne kan også nemt bæres sammen med sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller, så brugeren er i stand til at opretholde et fremragende udsyn under udførelsen af opgaverne. Maskens højtydende udåndingsventil forstærker den samlede ydeevne og øger komforten.

Kappen er forsynet med en bueformet ribkant, der sikrer, at masken bibeholder sin form, en metalnæseklemme, hvilket giver brugeren af åndedrætsværnet en lettere tilpasning omkring næsen, og yderst fleksible og stærke formstøbte dobbeltelastikbånd på ydersiden af filtreringsområdet, som mindsker risikoen for lækage og øger stabilitet og pasform på ansigtet. Som en ekstra forbedring, minimerer maskernes ultralette åndedrætsværn (fra 8 til 14 gram) brugertræthed, hvilket fremmer brugeraccept.

Honeywell 800-serien er ikke kun i fuld overensstemmelse med gældende EU-standarder, men har også gennemgået en valgfri Dolomite-test, som sikrer en høj modstandsdygtighed over for tilstopning. Dette betyder, at masken kan anvendes i lang tid og opretholder ydeevnen inden for åndedrætsmodstand og filtrering. Endelig indeholder engangsmaskerne ikke latex, PVC eller silikone, hvilket modvirker irritationer og risikoen for allergi.

Cookie-indstillinger