IMI Precision Engineering introducerer den elektroniske pressostat, 51D

IMI Precision Engineering, en af verdens førende producenter af teknologi til Motion & Fluid kontrol, lancerer nu den elektroniske pressostat 51D – designet til pneumatiske applikationer, der kræver høj nøjagtighed.

51D, som er en kompakt efterfølger til 50D pressostaten, er velegnet til alle standard pneumatiske applikationer og leverer en nøjagtighed på +/- 2%. Pressostaten har en responstid på +/- 2,5 ms og kan anvendes ved tryk på -1 til 10 bar og -14,5 til 145 psi. Gentagelsesnøjagtigheden er <+/- 0,2% med fremragende nøjagtighed og pålidelighed.
51D pressostaten er ideel til filtreret, smurt eller ikke-smurt trykluft, samt neutrale og ikke-brændbare gasser. Status indikeres tydeligt af LED lys, og brugerne kan tilpasse pressostaten til deres individuelle behov ved at vælge ud fra en bred vifte af systemets trykenheder: bar, psi, Mpa, KPa, kgf/cm², mmHG, InHG eller mmH2O. Systemet er nemt og intuitivt at bruge og byder på tre knapper med et defineret trykpunkt på tværs af to simple menu-niveauer, hvor forsinkelsestid og nulpunkt indstilles.

Volkan Kücük hos IMI Precision Engineering forklarer: “Udover at være egnet til sikker styring af en række tryklufts- og gasapplikationer, tilbyder den elektroniske pressostat 51D også et væld af ekstra fordele, herunder modstandsdygtighed over for vibrationer på mellem 10 og 55 Hz. Desuden er den stødsikker og kan modstå op til 980 m/ s². Vi har mange års erfaring indenfor pneumatiks kontrol og trykluft og er overbeviste om, at 51D bliver en populær tilføjelse til IMI Norgrens produktportefølje.”

51D pressostaten vejer kun 83 g og er nem at installere. Pressostaten har to strømudtag – 2xPNP eller 2xNPN. Foruden montage med standard skruegevind, kan den monteres med clips på en DIN-skinne. Som tilbehør fås monteringssæt til væg/gulv eller skab.

Yderligere information kan rekvireres hos IMI Precision Engineering på telefon +45 44 500 800 eller via email DKnorgren@imi-precision.com

Cookie-indstillinger