Lenze – Sæt dine applikationer i gang på få minutter

Lenze har i mange år sat sig det mål at forenkle kundernes engineering processer lige fra den første ide til maskinen og til service af den færdige maskine. At dette løfte bliver nøje holdt beviser Lenze i år på AUTOMATIK fra den 13. til den 15. september.

Lenze viser modulært opbygget og standardiseret software og intelligente drevpakker, som klarer maskinens pgaver nemt og sikkert. Udgifterne til engineering reduceres betydeligt. På Lenzes stand B1110 kan de besøgende i praksis sætte en bånd transportør i drift på kun 5 minutter og en portalrobot i drift på kun 7 minutter.

Et highlight på Lenze-standen er Application Software Toolbox FAST. Lenze er den teknologisk førende virksomhed inden for modulært opbyggede standard softwaremoduler, der kan genbruges, og tilbyder et bredt spektrum af motionfunktioner som for eksempel tværskæremaskiner, viklere og robotter. Som noget nyt fås komplette moduler til robotter. Med disse moduler integreres kinematikken i den samlede automatisering og deres bevægelsesfunktioner hurtigt og sikkert.

Lenze tilbyder teknologimoduler f.eks. til “pick & place”-applikationer og tilhørende koordinattransformation. Der er allerede indbygget en højtydende robotkerne med seks frihedsgrader, hvilket er noget helt nyt i denne udformning. Dette sikrer meget store frihedsgrader til baneplanlægningen med PLCopen Part 4 og gør det muligt på samme tid at udføre “pick & place”-bevægelser med bare en parametrering og uden kendskab til robotter. En portalrobot kan for eksempel med FAST teknologimodulerne sættes i drift inden for bare 7 minutter – kom og prøv det selv på Lenzes messestand.

 

Cookie-indstillinger