Phoenix – Industristik til kompakt effektoverførsel

– uden at der bliver mere plads til rådighed. Med det reviderede Heavycon D7 stikprogram tilbyder Phoenix Contact effektoverførsel i et kompakt design.

Metalhusene er blevet ca. 40 % lettere. Til trods for det kompakte design er der tilstrækkelig tilslutningsplads til kabler med mange ledere eller store tværsnit. Den ledende overflade og de ledende pakninger tilbyder gode EMC-egenskaber i kombination med en egnet forskruning. Indbygningshusene fastgøres med fire skruer. Det betyder, at de kan håndtere ekstreme kræfter og hastigheder. Midlertidigt anvendte grænseflader kan lukkes pålideligt med sikkert fastgjorte afdækningskapper.

Et nyt gennemføringshus kan valgfrit monteres fra fronten eller bagsiden. Det yder også IP- og EMC-kompatibel beskyttelse på tilslutningssiden. Kunststofhusene er også blevet revideret. Den integrerede kabelforskruning tætner pålideligt mod små og store kabelstørrelser. Et stort udvalg af kontaktindsatse sikrer, at signaler og effekter op til 40 A kan overføres sikkert.

Cookie-indstillinger