Poltramp Yard vælger Roxtec ikke-svejsebare tætningsløsninger

Poltramp Yard havde brug for at tætne åbningerne for en betydelig mængde af rør ombord på store kar, men mange steder var svejsning ikke muligt på grund af sikkerhedsregler.

Poltramp Yard besluttede derfor at bruge certificerede Roxtec SPM tætning, som ikke kræver nogen svejsning. Hurtig og nem installation var en anden grund til at værftet valgte Roxtec.

Certificeret beskyttelse
Roxtec SPM tætning kan bruges til metalrør ombord på marine eller offshore strukturer for at sikre beskyttelse mod brand, gas og vand. Løsningen gør det nemt at bevare den samme høje grad af sikkerhed gennem hele produktets levetid (fra byggeri til drift) – uden nedetid eller omkostninger forbundet med svejsning. Tætningen har en MED-certificering fra DNV-GL og typegodkendelsesattester fra ABS, RMRS og LR.

Komplet transit leverandør
Det 2.700 ton fartøj er 120 m lang, 32 m bred og 6,5 m dyb. Fartøjet er udstyret med en karrusel for kabel opbevaring og et kabellægning system. Det kan også fungere som en logistisk base for havmøllepark konstruktion. Roxtec har gennem sit polske datterselskab leveret et stort antal tætningsløsninger til projektet. Få mere information om Roxtec SPM tætningsløsninger: Gør dine metalrør tætte uden svejsning

For mere information, kontakt venligst Morten Gustavsen, Segment Manager Marine & Offshore via email morten.gustavsen@roxtec.com eller via mobil: +45 2485 3015

Cookie-indstillinger