Pon Equipment – Vennelyst fejrer 60 års jubilæum med tre nye Cat gravemaskiner

“Den var den første Cat i Vennelyst. Jeg havde tidligere kørt Cat gummiged og var Cat-mand om en hals. Jeg fik omsider Jan-Iver og Hans Christiansen overtalt til at anskaffe en Cat gravemaskine, og det var som at komme i himlen. Den var stærkere og hurtigere, og alle knapper og håndtag sad lige der, hvor jeg skulle bruge dem.

Tre nye Cat 330F gravemaskiner
Siden har Torkil Jensen og Cat 325 tilbragt 14.000 timer i hinandens selskab, og der har aldrig været et skævt ord imellem dem. Der er heller ikke brugt en krone på reparationer i de 10 år. Tilfredsheden resulterer nu i, at Pon Equipment leverer tre nye Cat 330F gravemaskiner til Vennelyst – en af dem til Torkil Jensen.
– Det er en stor ordre, som glæder os overordentligt. Vi har gennem årene haft et positivt og konstruktivt samarbejde med Vennelyst. De er gode til at stille krav og definere deres behov, hvilket sætter os i stand til at rådgive om og levere relevante maskiner og løsninger, der gør Vennelyst mere produktiv og effektiv, siger salgs- og marketingdirektør, Michael Bahn Jørgensen, Pon Equipment.
– I den nye model 330F vil Torkil og hans kolleger opleve, at komforten er væsentligt forbedret. Siddekomfort og udsyn er optimeret, og støjgenerne er væsentligt reduceret. Brændstoføkonomien er også forbedret, blandt andet fordi hydrauliksystemet genbruger en større del af olien, der kommer retur fra funktionerne, siger produktspecialist Bo Mikkelsen, Pon Equipment.

Cookie-indstillinger