Honeywell lancerer nålestiksikre handsker for bedre sikkerhed og komfort

Picguard Urban, der er fremstillet af innovative forstærkede, men samtidig tynde og lette materialer, gør brugen af overhandsker unødvendig. De giver således ansatte i sektorer som affaldshåndtering, rengøring, vedligeholdelsesarbejde og retshåndhævelse den ekstra fleksibilitet og behændighed, de har brug for i forbindelse med deres arbejde.

“At blive stukket af genstande som kanyler eller glasnåle, barberblade eller metaltråd er fortsat en udbredt og meget alvorlig risiko for arbejdere, som tilmed kan føre til virusinfektioner som Hepatitis A, B eller C,” siger Stéphanie Quilliet, produktchef for EMEA-området, Honeywell Industrial Safety. “Vi opdagede efter omfattende undersøgelser, at medmindre brugerne bruger overhandsker, kan forskellige håndbevægelser føre til skader i ubeskyttede dele af hænderne – såsom toppen af fingeren, siden af hånden og tommelfingeren – som traditionelle handsker ikke beskytter mod nålestik. Denne handske byder på en helt ny grad af beskyttelse uden at gå på kompromis med den komfort, som brugerne har behov for.”

Picguard Urban er en videreudvikling af den populære Picguard™-underhandske og er fremstillet af innovativt para-aramid, der er modstandsdygtig over for stik og revner, og polyuretan og keramiske materialer, der effektivt beskytter håndfladen og fingrene. Derudover giver den forstærkede beskyttende belægning på fingerspidserne og siden af hånden bedre slid- og stikmodstand. Alle disse egenskaber gør brugen af overhandsker unødvendig, hvilket betyder, at brugerne kan tage handskerne af og på hurtigere end hidtil samtidig med, at de får gavn af forbedret fingerfærdighed.

Picguard Urban-handskerne er kun 0,5 mm tykke og er fremstillet i et ergonomisk design med elastiske manchetter og materialer, hvilket alt sammen hjælper til at øge komforten og åndbarheden og dermed brugen af dem.Den teksturerede polyuretanbelægning på håndfladerne giver desuden et bedre greb under både tørre og våde forhold, mens designet af den nye forstærkning mellem tommel- og pegefinger øger pegefingerens fleksibilitet.Disse egenskaber gør Picguard Urban ideel til berøringsfølsomme situationer ved håndtering af små genstande.
Få yderligere oplysninger om Honeywell Industrial Safety, deres produkter og tjenester på webstedet

www.honeywellsafety.com

Cookie-indstillinger